A Warner-DC most a vicces filmek ellen van?

Az egyik kinti filmes blog lehozta, hogy több forrás alapján is kijelenthető: a Warner a komorabb hangulatú DC-képregény feldolgozásokat szeretné folytatni. Egyrészt mert Batman, másrészt pedig ebben térhetnek el a Marvel művektől és nem mellesleg a Green Lantern is megbukott pedig az lightosabb volt, mint a Man of Steel.

Elvileg “no jokes” a mantra.

Erre Seth Rogen twittert ragadott, a Warnernak csinálja (executive producer) a Preachert, és kijelentette, hogy baromság ez a pletyka.

human
írta
2014. 08. 28. 20:10
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “A Warner-DC most a vicces filmek ellen van?” bejegyzéshez

  1. még csak most építik a franchise-t, remélem azért batman és superman között lesznek odaszúrkálások pár egysoros megjegyzéssel.
    meg aztán nem film, de ott van ez a Flash sorozat is, amit ha túl komolyra vesznek a karakter nem lesz eltalálva.

  2. Flash pilot rendben volt, de szinte 100ra veszem, hogy sok üresjárat lesz, mint úgy mindig

  3. A MoS zéró humorára azért kicsit tehetnének, mert rettenetesen szenvedős volt az a rengeteg dráma… ráadásul elég hihetetlen, de legalábbis nagyon retardáltnak kell lenni ahhozm, hogy olyan képességekkel valaki ne találja ki, hogyan tudná élvezni az életet.. :D

  4. Nem volt rossz ötlet a Batmannél meg még a Supermannél sem, de nem hiszem, hogy minden DC-Comics szuperhősnél működne. A fent említett Flash jó példa erre… Egy komolyan vett Flash-adaptáció? Nem, kösz!

  5. Attól, hogy a film komor hangulatú és sötét és komoly és véres stb., attól még nem a karakternek is olyannak lennie, tud úgyis működni egy film, ahogy pl. Flash-t mondtátok. Szóval én adnám, ha tényleg olyanok lennének, mint pl. a Watchmen, akkor ezek nagyon jók lesznek.

  6. Jaja, mint a teaserben is, sötét van, mindenki sötét ruhákban, mindenki komor, esik az eső, mindenki über komor és szomorú és durva dráma…
    Sounds like fun.

    (Imádom a Watchment és a V for Vendettát is, de ez akkor is vicc.)

  7. Inkább legyenek komoly filmek mint a Marvel féle ovis szint. Az már nagyon fárasztó. Sokszor pedig erőltetett.

  8. Egyébként meg nem a komolykodásra kellene tenni a hangsúlyt inkább az átgondoltabb, “felnőttebb” mondanivalóra, történetre. Ebben tér el a DC a Marveltől (el se hiszem, hogy pont ők nem tudják mitől is egyediek?).

  9. szerintem ezt ők sem úgy gondolták (ha egyáltalán igaz), hogy semmi humor, faarc és sötétség, ilyen kategorikusan nem lehet kijelenteni egy teljes franchise kapcsán, hogy valami komoly, valami meg vicces. ugyanakkor meg ott volt a Marvelnél is – hogy ne menjünk messzire – a Winter soldier, ami kellően komor thrilleres hangulatot fogott meg.

    valószínűleg annyi lesz az egész, hogy máshogy lesznek szűrőzve a filmek, kevesebb szín, sötétebb tónusok, és mondjuk súlyosabb moralizálás, a hősök nehezebben lendülnek majd át a lelki dilemmáikon stb.

  10. Én azt várom a DC-től amit a rajzfilmek terén is tesznek. Komoly mondanivaló és nem rettennek meg 1-2 keményebb jelenet megmutatásától.

  11. Istenem, egyes tökfejek még mindig az ovis pánokkal jönnek :D Ha nem nézel Marvel filmeket, honnan tudod,hogy mik vannak benne? xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.