Áprilisban végre forog majd az Inferno?

Úgy tűnik a Sony talán tető alá tudja hozni végre a Dan Brown tollából kipattant Infernot, avagy a Da Vinciben megismert Robert Langdon következő kalandját. Ron Howard jön a rendezői székbe és természetesen Hanks marad a főszerepben. Ezek szerint a The Lost Symbol kiamrad?

Az Infernoban a főhős egy olasz kórházban ébred amnéziásan és Dante Infernójához Isteni színjátékához lesz köze a történetnek.

human
írta
2014. 08. 28. 04:23
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Áprilisban végre forog majd az Inferno?” bejegyzéshez

 1. Pedig az elveszett jelkepnek orultem volna… Monjuk egy Hanks-Freeman parossal… :)
  Ezt most nemreg kezdtem el olvasni, eddig kicsit unalmas az eleje a tobbihez kepest, de csak felveszi a ritmust…

 2. Baromi jó filmet filmet lehet ebből csinálni, szóval én várom nagyon :D A könyv izgalmas és elég aktuális kérdést feszeget.

 3. Lost Symbol elég kényes témát feszeget valoszinü ezért döntötött igy ámerika hogy kihagyja .

 4. ADMG: ha olvastad akkor ez is elég kényes témát feszeget, sőt a vége ahogy végződik a könyv is egy érdekes jövőképet vett fel. Kérdés, hogy mennyire merik ezt meglépni majd a forgatókönyv írók.

 5. Sajnos még nem volt alkalmam olvasni de lehet bepotlom.
  Megnézzük mit mernek a filmstudiok bevállalni.

 6. Örülök ennek is, de nekem az Elveszett jelkép egy hajszállal jobban tetszett, ezért sajnálom, ha azt kihagyják. Persze a téma valóban kényesebb, mint az Infernoé.

 7. Tavaly az Inferno bejelentésekor a stúdió nyilatkozatában benne volt, hogy a Last Symbol az Inferno után jön majd (könyvben a da vinci kód is pl.csak a második rész Langdon sztorijában).

 8. Jöhet, az Angyalok és Démonok nagyon tetszett, a Da Vinci se volt rossz, de kicsit az unalmasabb volt nekem.

 9. A Lost Symbol egy akkora unalmas szar, hogy nem csodálnám, ha végleg kimaradna. Messze Dan Brown legrosszabb könyve. Konkrétan az volt az oka, hogy az Infernónak már neki sem álltam. Ritkán vagyok úgy könyvvel, hogy konkrét részeket lapozok túl, de az Elveszett jelkép még ezt is elérte nálam. Az eleje még úgy csak-csak elmegy, de a szituáció vázolása után kompletten leül a sztori és még Brownhoz képest is lassú mederben folydogál tovább, míg el nem érkezik a leghülyébb fordulathoz, amit csak az írónak eddig sikerült összehoznia.
  Messze kerülendő kategória.

 10. Én szerettem a Lost Symbolt, jobban, mint az Infernot. Talán azért, mert az alapsztoriját ismertem már máshonnan (egy sorozatból, de nem spoilerezek), így már az első 100 oldal után tudtam, hogy mi lesz a vége, és egy Dan Brown könyv a csavarok ismeretében nem tud igazán szórakoztató lenni. Mázli, hogy imádom a hülye történelmi témákat, bármilyen mennyiségben, így még tudtam élvezni, de hónapokig tartott így is, mire elolvastam.
  Ettől függetlenül várom a filmet, de a Lost Symbolnak jobban örültem volna.

 11. “egy Dan Brown könyv a csavarok ismeretében nem tud igazán szórakoztató lenni”
  Miért, voltak bármelyikben csavarok? Bármi, ami nem lett volna megírva korábban, többször is, sokkal jobban – persze mások által? :P

 12. Nagyon örülök neki, imádom Brown könyveit, amint megjelent az INFERNO rohantam is megvenni. Ám az ANGYALOK ÉS DÉMONOK nekem csalódás volt, mármint a film. sok volt a változtatás, de ettől függetlenül tetszik és már párszor megnéztem. Remélem az Inferno-ban nem fogok csalódni, mert a könyv nagyon tetszett és a vége zseniális, nem szabad rajta változtatni!!!

  Az ELVESZET JELKÉP-et is várom, mert érdekes a témája, de nekem annyira nem tetszett, persze izgalmas volt, de az ANGYALOK ÉS DÉMONOK valamint a MEGTÉVESZTÉS FOKA után, rosszabb minőségű volt.
  Sejtettem, hogy megint ez lesz, hogy az INFERNO után fog jönni, a JELKÉP.

  Véleményem szerint a DIGITÁLIS ERŐD a leggyengébb könyve. Csak egyszer olvastam és még régen, lehet azóta változna a véleményem, majd újraolvasom.

  Egy ajánlással zárnám soraimat, aki szereti az ehhez hasonló témájú könyveket, azoknak előszeretettel ajánlom Steve Berry könyveit. A két pasast egy hajszál választja el, imádom mindkettejük könyveit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.