Chloe Moretz leoltja a kalózokat

A Kick-Ass harmadik részére irányuló kérdésre az alábbit ejtette el a lány:

Sadly, I think I’m done with the character. Hit-Girl was a very cool character, but I don’t think there will be any more movies. You make these movies for the fanboys, but nowadays everyone seems to pirate them rather than watch them in the movie theater.

‘Kick-Ass 2’ was one of the number-one pirated movies of the year, but that doesn’t help us because we need box office figures. We need to prove to the distributors that we can make money from a third and a fourth movie—but because it didn’t do so well, we can’t make another one. If you want more than one movie, everyone has to go and see movies at the cinema. It’s all about the numbers in the theater.

Avagy Hit Girl cool volt, de többet nem tűnik fel a szerepben, mégpedig azért, mert a rajongók nem elmentek a moziba, hanem csak letöltötték a művet. A Kick- Ass 2 egyike volt a legtöbb letöltéssel rendelkező filmeknek abban az évben, de ez nem elég a befektetőknek.

Azt már csak én tenném hozzá, hogy persze a közepes trailerek és a filmbemutató előtti/utáni nem túl pozitív WOM nem lehet az oka a buktának. Transformers 4-et is el tudták adni, pedig rajta lesz a Top 10 letöltési listán is, garantálom.

human
írta
2014. 08. 28. 04:02
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Chloe Moretz leoltja a kalózokat” bejegyzéshez

  1. Hat teny Kick Ass 2 nem volt egy nagy szam, sokan voltak ra meg igy is kivancsiak, de szerintem csalodas volt.

  2. Sose értem a színész, aki a gázsit akkor is megkapja ha a film bukó, minek pofázik a kalózkodásról. Ráadásul Kick Ass 2… hagyjuk már. Még ha valami olyan film ami megérdemli.

  3. üzenem a kislánynak hogy olyan filmet kell csinálni amire megéri beülni és nem lesz gond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.