Charlie Hunnam = Snake Plissken?

Csak nem akarják békén hagyni azt a nyomorult Escape From New Yorkot, ugye a tervezett Gerard Butleres remake elhullott pár éve, de tessék, most Hunnam főszereplésével akarnak valamit. Rajta kívül még Dan Stevens (Crawley – Downton Abbey) és Jon Bernthal (Shane – Walking Dead) esélyes.

Bár a történet magja maradna (a befejezés komorságát tuti nem ültetik át), miszerint meg kell menteni az elnököt a börtönné változtatott városból, de sokkal nagyobb terepet kapna a csapatmunka, ahogy Snake összeáll pár bűnözővel. Jó, a régi filmben is ezt tette, csak most gondolom barátságosabb lesz majd a viszony.

7 hozzászólás a “Charlie Hunnam = Snake Plissken?” bejegyzéshez

  1. Kövezzetek meg, de én nagyon szeretem az Escape From New York-ot, ha tényleg elkészül akkor Charlie Hunnam még talán jó is lenne…

  2. Tudom h EZ ihlette Kojimát és nem fordítva, de könyörgöm ne legyen semmi köze az MGS hez, mert az már kicsit “nagyobb” univerzum.

  3. Úgy tűnik, hogy most, miután felszabadul a SoA után, eléggé felkapják Hunnam-et, aminek én személy szerint örülök.

    Egyébként, ha már muszáj rebootolni az EFNY-ot (nem, persze, hogy nem lenne az, de miért maradna ki, nemde?), akkor én ezt elég jó castingnak találom. Nem is emiatt lesz tré, ha az lesz.

  4. Hunnam jó színész, de Kurt FUCKIN Russel-nél senki nem lehet keményebb!
    De Good Luck with that!

  5. Remélem nem PG-13 lesz, mint a Robotzsaru, Emlékmás és társai, mert úgy már most megjósolom, hogy bukta lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.