A The Nice Guys már most nyerőnek tűnik

Mondom a lényeget: Ryan Gosling és Russell Crowe főszereplésével csinál filmet Shane Black. 2016 nyarán érkezik, avagy a stúdió bízik benne, és egy 70-es években játszódó thrillerről van szó.

A történet szerint Crowe egy ex-alkoholista verőembert alakít, aki felfogad egy alkoholista magánnyomozó, hogy segítsen neki kinyomozni egy pornósztár halálát. Legyen Kiss Kiss Bang Bang szerű, bár az a film megismételhetetlen. A két férfi főszereplő viszont itt is baromi erős.

8 hozzászólás a “A The Nice Guys már most nyerőnek tűnik” bejegyzéshez

  1. Shane Blacknek a noir nagyon megy, de ahogy olvasgattam a szereplőket, meg a rövid plotot valahogy az jött át, hogy ez most véresen komoly lesz és nem egy kvázi fekete komédia. Ennek a feltételezésnek persze semmi alapja :) de én is örülnék, ha ténylegesen a Kiss Kiss Bang Bang vonalán menne tovább.

  2. Mondjuk Russelnek nem lesz nehéz eljátszani a fent jellemzett karaktert.
    Tiszta elmebeteg kinézete van néha. plusz kicsit meg van hizva tütüke is megy.Noé film végén amikor rohangál a bárkán egy késsel a kezében na ott gyönyörüen tükrözi ezt az egészet.

    viszont a film város igy is ugy is.

  3. Az egyik legvárósabb film.

    Human, szerintem elírtad, mert a film nem jövő nyáron, hanem 2016 nyarán jön.

  4. Még hogy a nyomozók Willis óta alkoholisták. Most nem mondom, hogy többet kellene olvasni, mivel ez egy filmes portál – inkább azt mondom, több (korábbi) filmet kellene nézni :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.