Lerendezik a Terminator: Genisys folytatásokat is gyorsan

Eddig tudtuk, hogy a következő Terminátor film jövőre indít, július elsején kerül majd a mozikba, most viszont bejelentette a stúdió emellé, hogy a két folytatása 2017 május és 2018 júniusában jöhet majd. Az egésznek egyszerű oka van: 2019-ben visszaszállnak a jogok Cameronra.

Swarczi az új Terminátor forgatásának a végén

Elvileg ezt a 3 filmet tényleg trilógiának tervezték, szóval átívelő szál meg minden, igazi sorozathatás lesz itt. A kérdés, hogy magukban akkor mennyire lesznek szórakoztatóak a filmek, lásd még Divergent, Maze Runner és tsai.

Nyilván ha megbukik az első akkor mindez tárgytalan, de ezt mégsem jelenthetik be, mert pokerface.

28 hozzászólás a “Lerendezik a Terminator: Genisys folytatásokat is gyorsan” bejegyzéshez

  1. Kár, hogy Cameron már nem látott benne fantáziát, de hát a csúcson kell abbahagyni. Ő meg azt mondta mindent elmesélt az első két részben és azóta sem sikerült még csak meg se közeliteni azt a szintet.

  2. Szerintem nem kéne erőltetni ezeket..pesszimista vagyok. Egy jó kis terminator filmre kiv lennék de tényleg nem maradt sok kiaknázni való.

  3. DE! Inkább egy ilyen mint a mézes mázos marvel. Az Ultronos promo poszter is tocsog a cukormázban…sztem ezt az is tudja aki nagy fan..max nem vallja be.

  4. Én részemről tiszta szívemből drukkolok neki, hogy rohadjanak, süljenek be, ne sikerüljön nekik. Ezt a förtelmes ratyi szinészgárdával utálkodó szemetet még három részesre tervezik. Multgyalázó ssszemtetek. A lényegesen jobb szinészeket felvonultató Bales verzió is besüllt, lehet! ráá tehát reális esély,hogy ezt is “beszaratják”.

  5. “Az egésznek egyszerű oka van: 2019-ben visszaszállnak a jogok Cameronra.”
    Szóval akkor villámgyorsan el kell baszni még jobban, mint amennyire eddig sikerült. Gratulálok. Mondjuk aki szerint a Salvation jó volt, az meg is érdemli.

  6. #10

    Akkor két variációt tudok elképzelni. Vagy nem adja el, megtartja és nem kezd vele semmit. Vagy csinál egy rendes harmadik részt, azzal lezárva amit elkezdett és ezáltal semmissé téve az összes többi részt.

  7. Salvation-nak több baja is volt:
    -Több részesre tervezték
    -Szar volt rendező vagy író aki elbaszta John szerepét

    John Connor egy vészjósló merev seggfej (stréber iskolatársak jutottak eszembe róla) volt benne, aki a végén a nagy katarzis alatt elfogadja embernek Markus-t. Erre nem lehet filmet építeni. Ha nem szimpatizálsz az egyik főhőssel kb leszarod a jellemének a fejlődését is.

    De a jelenetek és a történet többi része nekem is tetszett.

  8. Bárki bármit mond,én várom!!!Miért várom? Azért mert az 1-2 nőttem fel,swarcin nőttem fel,ugyan a 3.4.rész nem volt a legjobb,DE mégis swarci volt benne és nekem ez már elégvolt,számomra vele eladták a filmet!

    Bár ezektől eltekintve én is szeretném az ember-gép háborút látni,amiket az 1,2ben mutogattak!!!

  9. “Mondjuk aki szerint a Salvation jó volt, az meg is érdemli.”

    Most miért? Követi a mai trendeket.

    Predators: Predi film predátorok nélkül.
    Z világháború: Zombi háborús film háború nélkül.
    Salvation: Terminatoros film terminatorok nélkül.
    Doom: Nuku démonok
    Wolverine filmek: 100% agyfasz 0% Rozsomák.

    De visszakanyarodva a Salvation-höz csak,hogy azokat se bántsam meg akik imádták, most én is megvédem a filmet és elsütöm az örök klasszikust: “ez még csak a háború eleje volt”. Tudjátok mikor a második világháború elkezdődött két német tiszt berohant egy csehóba és fingott egyet. De az ottlévőknek tetszett mert rá lehetett könyökölni. ;)

  10. A Terminator világban igazából már nincs semmi, ami egy épkézláb történetre adna okot. A sorozat is szar volt, ezt is minek erőltetik… ember-gép háború? Minek… 1000+1 filmben, sorozatban volt, unalmas. Egyedül talán az Almost Human, ami végre máshonnan közelíti meg a témát.

    Ha legyőzik a végén a gépeket, akkor mi van? Tapsvihar, mindenki ölelget mindenkit? Ha meg nem, akkor sincs semmi érdekfeszítő benne.

  11. Hülyeség, lehetne jó filmeket csinálni, ott vannak pl a könyvek, tökéletes alapanyagok. Megnézném filmen a Terminator a középkroban sztorit.

  12. Hát igen, az első 2 részben el lett mesélve minden amit tudni kellett, vagy érdemes volt. Még talán egy jobb 3. részt ki lehetett volna sajtolni, ha abba lett volna a gép-ember háború a jövőben, bemutathatták volna ahogy John visszaküldi Reese-t, meg a Terminatort. DE ennek a filmnek is akkor lett volna értelme ha még a 90-es években elkészül, James Cameronnal, meg Brad Fiedel zenéjével.
    Ehelyett jött egy gagyi, totál felesleges 3. rész, ami mindent lerombolt, ami a 2. ban értelmes volt. A 4. meg szintúgy feleslegesre sikeredett, bár jobb mint a 3. csak hülyeség az egész, még a kronológia is kicsit el lett toszva, na de már mindegy.
    Az új filmnek drukkolok hogy jó legyen, csak az a baj, hogy erre szinte nincs esély. Egy no name filmes brigáddal, meg ismeretlen arcokkal, meg egy nyugdíjas Terminatorral.

  13. most először kommentelek ide , de csak mert 24éve rajongok a terminatorért, (26 vagyok).
    lehet órákat beszélni melyik rész, jobb rosszabb.
    a Genisys készítői is tudják, hogy a 3-4.rész gyengébb lett,
    ebből a hibából tanulva csinálták ezt a filmet. Én nagyon úgyérzem jót hoztak össze a srácok, az öreg terminator téma pedig nagyon bejön Arninak szerintem. És a pletykák szerint 3 idősíkot látunk majd a filmben. lesz itt fiatal Arnold is, öregként a jövőben harcolva John oldalán stb stb.
    A szinészgárda újítása szerintem szintén jó ötlet hiába nagyon kedvelem a régi karaktereket, Robert Patrick stb. Ha mindegyiket előszedték volna 3részre nyugdijas mozit néznénk majd.
    Így gondolom én és számolok vissza 2015 július 1-i visszatérésre.

  14. 15 öss, ezt hogy érted, hogy Predators predátorok nélkül, merg T4 terminatorok nélkül?? NEm valami más filmet néztél?
    A predatorsban voltak predatorok, még négylábuak is, Berserker predator is volt benne. Unásig elég volt amennyivel telebaszták azt a filmet. Én most a Brodysról beszélek.
    A terminator salvationnál vannak jóval aljadékabb próbálkozások is /sorozat meg a 3. rész./
    A salvationban is vannak terminatorok, vannak benne T-600 asok, ami a háború elejére bőven elég volt, meg Hunter-killer drónrepülők, illetve egy új 800 as., meg a többi új robot. Sőt Marcus a cyborg prototipus. Bevezetésnek egy új trilogiához bőven elég volt. Ha arra a részre ellőttek volna mindent, akkor nem tudták volna felülmúlni a következőkben. Ebből pedig lehetett volna több is simán.

    El lehet fogadni, hogy valaki nem bírta a kissé fapinára sikeredett Bale-Connort, de nekem pl akkora bajom nem volt vele. Valamilyen szinten elfogadható volt, hogy fosott a beszivárgóktol, nyilván nem fog észnélkül lepaktálni Marcussal, még a régi szép kedvesterminator emlékére sem komázik össze az ellenséggel csak úgy elsőre.

  15. vajon ha a Skynet eltörli a földről az emberiséget, utánna leáll ?
    vagy további bolygókat, galaxisokat hódítana meg ?

  16. Ha addig jutottal el, hogy “terminator az iskolaban” akkor gratulalok. Valoban teljes mertekben megertetted a sorozat mondanivalojat es a lehetö legmagasabb szintü kritikat tudod gyakorolni. En kerek elnezest.

    Mindenki masnak, akit erdekel:
    Hatalmas drama, zsenialis szineszek.

    Termeszetesen a jelenetek a környezetböl kiragadva nem ütnek akkorat, de akkor is a filmtörtenelem klasszikusai tartoznak (szamomra legalabbis).

    https://www.youtube.com/watch?v=EKIK5ei_Lhg
    https://www.youtube.com/watch?v=2VbupHLwQ5U
    https://www.youtube.com/watch?v=KBP0YTiw4-M

    Brian Austin Green -> Legend
    Shirley Manson -> Legend
    Garret Dillahunt -> Legend

  17. Kurvanagy kóficzgagyi “ZS” sorozat volt, ez a három link is egy borzalom. Atomot neki!
    A Terminator téma széégyene.

  18. És igen, még mindig van, aki a Bihon Tibi (Bihon Tibor Debrecenből, baszdmeg!!!!!!!) által írt könyvekre hivatkozik, hogy miért nem filmesítik meg azokat. Persze én vagyok a hülye, hogy kommenteket olvasok.

  19. Akik azt mondják, hogy a sorozat szar volt, nagyon nem értik az egész saga mondanivalóját. Agyrém. De ez itt már amúgy is OFF…

  20. Örülök a filmnek, sztm ebből még akár valami jó is kisülhet, nekem nagyon tetszik a több idősíkon futó történet. a Terminator dologhoz hozzátartozik az időutazás.

    A másik, h sztm Arnie megérdemelne végre egy igazán jó filmet.

    A Salvation meg… ehh. nem is értem h tetszhetett az bárkinek, semmi köze nem volt a T világhoz, tömve logikátlan baromságokkal.

    Kezdve azzal, h Marcus igazán jól viseli végig, h jééé, nem haltam meg, jéé egy poszt apokaliptikus világban vagyok, jéé, Terminátor vagyok.
    Kb úgy reagál ezekre, mintha kikötődött volna a cipőfűzője :P

    John Connor egy pötschfej, amennyire kedveltem Bale-t a Batman filmekben, annyira volt antipatikus Johnként.

    Nem értem a terminátorokat sem, óriási masszív gépeket építenek, amivel könnyedén begyűjtik az embereket, Cameron univerzumában szó sem volt ilyenekről. Ha ennyire fejlettek, akkor mi a franc szükség van a beépülő terminátorokra.

    Ha harminc vagy hány évvel korábban az emberek tudnak egy olyan durván fejlett Terminátort csinálni, mint Marcus, akkor a Skynet miért ilyen béna.

    Hol vannak a kutyák????

    és még lehetne sorolni órákig.
    McG lelkendezett h mekkora T rajongó, erre semmit nem fogott fel a lényegből. Az egyik legrosszabb rendező Hollywoodban, nem is értem miért adtak neki egy ilyen fontos projektet.

    Szóval sztm tök jó, h a hármat és a négyet félresöprik, és megpróbálnak valami érdekeset csinálni, remélem sikerül is.

    Jai Courtney kivételével elég jó színészek is vannak JK Simmons, Emilia Clarke, Jason Clarke, és Schwarzi!!

    Viszont ha ezt is elkhúrják akkor kiutazom a készítőkhöz egyenként, és kapnak tőlem Becstelen brigantik módra egy kiszel tündét formázó faragást a homlokukra

  21. Baszd meg, Pokemonon nöttel fel! Pokemonon, ember! Es Animet nezel! Honnan a faszbol tudhatnad, mi a jo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.