A Fury új trailere: Pitt a fronton

A háború a vége felé jár, a németek már tudják a sorsuk, de még rengeteg embernek kell meghalni az utolsó perc eléréséhez. Mindezt egy tank legénységének a szemszögéből.

human
írta
2014. 09. 08. 21:43
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “A Fury új trailere: Pitt a fronton” bejegyzéshez

 1. 1:35-nél ugye az csak vicc, hogy piros és zöld lézerek repkednek, SW feeling :D

  Amúgy előzetest nézve ez is tipikus amcsi hősős háborúfilm, de attól még lehet jó.

 2. @zo nem akarok hülyeséget mondani de asszem azok foszforos célzőlövések, minden 2. töltény foszforos volt a nagykalibernél hogy segítsen a célzásban. Amúgy maga az éles töltény nem húzna csíkot.

 3. Hát foszfor, nem foszfor, ez akkor is szar!
  Sajnálom, hogy ennyi háborús film készül. Azok az emberek nem azért haltak meg, hogy pénzt csináljanak belőle. Elegem van már. Nézzük tankból, repülőből, német szemszög, zsidó szemszög…. hagyjuk már békében a háborús hősöket. Hadd nyugodjanak BÉKÉBEN!!!

 4. Szerintem meg nem. Nem így kellene felfogni. Ha egy filmet jól elkészítenek, okosan nyúlnak hozzá – amiből később akár remekmű is lehet – az egy tisztelgés a hősök előtt.
  Ha bármilyen híres, nagy emberről készítenek egy alkotást, azt is szívesen megnézem. Számomra egy jó film olyan, amiből tanulok, valami pluszt ad számomra, amitől többnek érzem magam, elgondolkodok rajta, beleélem magam és fejet hajtok előtte. Szóval nyugodtan csináljanak háborús filmeket, ha minőségi alkotás, én megtisztelve érzem magam, hogy ezáltal (is) betekintést nyerhettem az életükbe.

 5. V1haR: Ha eleged van nem nézed. Ilyen egyszerű. És pont azért haltak meg, hogy mindenki szabadon eldönthesse, hogy mit néz, vagy milyen filmet csinál, és ne pedig egy megmondó ember döntse el. :)

 6. Zo: úgylászik már inkább az a korosztály van többségben akik nem voltak már katonák. Azok az úgynevezett nyomjelző lövedékek, minden negyedik-ötödik löszer nyomjelzős egy hevederben, hogy megkönnyítse a célzást. Mondjuk a sok színes zöld, vörös, meg lila csíkok, kicsit nekem is túlzásnak tűnt, általában sárga vagy narancsszínű szokott lenni, de függöen milyen oxidot kevernek a foszforhoz, bármilyen lehet, lásd, tüzijáték! :)

 7. Szerintem baromi hangulatos lett ez a trailer, és piszkosul várom. David Ayer és ez a színészgárda… Remélem ütős lesz!

 8. Miért érzem azt, hogy Pitt a végén feláldozza magát, hogy az Upham-pótlék kiscsávó túlélje?

 9. Tetszik hogy az amcsik szerint hábrúban minden második ember lelkimeretfurdalással kűzd, valamint folyamatosan moralizál a háború szörnyűségei felett…

  A Swen Hassell féle érzéketlenség sokkal közelebb áll egy átlagos frontharcoshoz de abból nehezen lehetne filmet csinálni…

 10. Kettős érzéseim vannak. Egyrészt jól néz ki (kivéve a mindenféle színű nyomjelzőket, wtf, akit nem érdekel a haditechnika az nem fogja érteni, főleg a csajok), másrészt olyan szintű amerikanyalás az egész, hogy már felfordul a gyomrom.

 11. Szerintem a nézőnek el lesz mondva ez a nyomjelzős lövedék. Bevallom, én sem hallottam még erről, még filmben sem láttam. Szóval tuti elmondják benne. Van egy olyan érzésem, hogy az újonc srácnak tanítják a dolgokat, és akkor a néző is információhoz fog jutni, még ezzel a lövedékkel kapcsolatban is.

  Nem tűnik sz*rabbnak, mint az eddigi háborús filmek. Tudom, szentségtörés lehet, de nekem a Ryan Közlegény sem annyira jött be. Első 20 perc, D-nap. Noná! Ott volt a szeren. De a film maradék része, hát nagyon amerikai lett. Az 1993-as Stalingrad, na az jó volt szerintem. Német, és aztán!? Elég őszintén kezelik a dolgokat, amik akkor történtek.

 12. Aki szereti a háborús filmeket, annak ajánlom a Band Of Brothers (Elit alakulat) című 10 részes mini-sorozatot. Kategóriájában az egyik legkiemelkedőbb.

 13. Jaj csak ne sokat drámázzanak. Menjenek azok a tankok és háborúzzanak egy nagyot!
  A Ryan közlegény óta nem nagyon csináltak jóféle háborús filmet ami a harcmezőt mutatja be.

 14. Kifli: azóta tényleg nem nagyon volt jó háborús film, talán a Levelek Iwo Dzsimáról, ami hirtelen most eszembe jut.

 15. ryan közlegény után még volt egy jó koreai feliratos háborús film amikor egy dombért küzdöttek de n most nem jut eszembe a címe

 16. @zo @fearandloathinginlasvegas
  Nyomjelzőnek hívják szépmagyarul. Am nem tudom mennyire hiteles, de valóban volt zöld meg vörös belőle, ami nem tudom, hogy hiteles-e, az az, hogy melyik oldal milyet használt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.