34 hozzászólás a “No, there’s no plan for a fourth Iron Man” bejegyzéshez

  1. Nem is baj, hogy nem adnak neki még egy külön filmet, a 2. és 3. rész már közelében se volt az első filmnek. (És itt most nem a bevételekről beszélek mielött nekem vágja valaki a számokat.)

  2. Szerintem meg van az a pénz, amitől ő is meggondolja magát!
    Az viszont abszurd, hogy ha esetleg a Marvel úgy döntene, hogy a szerződése lejárta után újracastngolja a szerepet, még elvárná hogy ő legyen a casting-director…

  3. még nincs tervben. Max jön egy reboot. Igazából nincs is szükség rá, mert lesz elég marvel film és a marvel filmek arról híresek, hogy közepes színeszekkel forognak, mert a márka számít, nem a név. Így spórolnak a színészen.

  4. Ben Kingsley
    Mickey Rourke
    Samuel L Jackson
    Guy Pearce
    Anthony Hopkins
    Jeff Bridges
    Igen, ők mind középszerűek…

  5. Ha minden karakter kap egy különálló, de a Marvel időfolyamba illeszkedő trilógiát, utána pedig csak a “csapatos” filmekben szerepel, bőven elég. Ezt a Marvel is tudja, és 10 évre előre bőven van még mit kiaknázniuk. Aztán meg frissülhet a színészgárda, bejöhet új AmKap, új IronMan, stb..

  6. hallak65:

    ” a marvel filmek arról híresek, hogy közepes színeszekkel forognak, mert a márka számít, nem a név. Így spórolnak a színészen.”

    ezt két okból sem értem:

    1. ha spórolnának a színészeken, akkor 3-4 részenként kapnak egy rebootot az egész gárda, ezzel szemben 6-9 filmekre ír alá mindenki (pl Sebastian Stan, vagy Ruffalo is) és így folyamatosan emelkedik a gázsijuk / további profitrészesedésük.

    2. ez szubjektív vélemény (viszont a markáns többségé), de a Marvel filmek népszerűsége nagyrészt abban rejlik, hogy nincsenek zavaróan buta félrecastingok, a főbb (visszatérő) karakterek mind egész jól el lettek találva. Chris Evans sem egy színészisten, de amit ráírnak kapitányként, azt jól hozza és ez a többiekről is elmondható, arról nem is beszélve, hogy akad pár igazi telitalálat is köztük.

    annyi mindenbe bele lehet kötni náluk, ezekbe viszont szerintem pont nem.

  7. Bár ő a kedvenc karakterem (és gondolom még sokkaknak) nem bánom annyira, hogy nem lesz IM4.
    A 3 is akkora csalódás volt, hogy még mindig fáj.

  8. Mindenkinek, aki félreérti a “közepes színész” kifejezést: nem a színész képességeiről van szó, hanem arról, hogy nem az A-kategória csúcsáról vannak válogatva. Chris Evans, Hemsworth, Tom Hiddleston, Chris Pratt mind relatíve ismeretlenek voltak, ezért olcsón, alig félmillióért meg lehetett kapni őket. RDJ épp le volt csúszva, az IM hozta vissza (ebből is volt vita, hogy most, amikor ezek a színészek már megérik a pénzüket, egyre drágább lesz összehozni az Avengers mozikat).

    Guruman felsorolt egy csapat színészt: igen, ezek már mind kiépített színészek, azonban nem a legdrágább portékának számítanak, akikért rengeteget kell fizetni. Ilyenek most Matthew McConaughey, RDJ (az IM-nek hála), Leo DiCaprio, Brad Pitt. Nem is csoda, hogy ők nem játszanak szuperhőst (RDJ kivétel, tudjuk miért…).

    Egyébként valaki magyarázza már el nekem, mi ez a hatalmas Iron Man 3. gyűlölet. Az egyik legegyedibb, legkülönlegesebb Marvel film, történettel, eseményekkel, simán veri az Avengers-t, és még sok más Marvel-t is.

  9. inkább az a fájó pontja a vasember filmeknek, hogy a főbb nemeziseivel (M.O.D.O.K, Crimson Dynamo, Fing Fang Foo, Madam Masque, Titanium Man, Mandarin, stb..) nem került szembe a három film alatt és azok közül is a legnagyobb csak egy színészként lett ábrázolva a harmadik részben, pedig lett volna anyag bőven. az első film jól indult és igazából az egész második rész mondanivalóját még bele lehetett volna zsúfolni oda, a harmadik rész már Rescue-t alapozta és kb. ennyit hoztak ki belőle. utólag ugye már cinkes lenne egy 2.5 részt betűzni, így sanszosabb, hogy vagy rebootolják, folytatják Pepper karakterfejlődésével (amihez ugyanúgy kellene Downey), vagy az egészet hagyják ahogy van és próbálják elfeledtetni a többi mozival.

  10. Mindenki csak fröcsög a 3. részre, de nem értem miért.
    esetleges SPOILER
    Más volt mint az előzőek, a Mandarinba meg tettek egy akkora váratlan csavart, hogy mindenkinek leesett az álla. Downey továbbra is hozta Downeyt, került bele egy nem idegesítő gyerekszínész, a párbeszédek szellemesek voltak. Az, hogy az utolsó összecsapás nem ütött akkorát, hogy a PTSD-t sehogy se oldották fel, plusz picit beszarik voltak Pepperrel. De hogy ettől egy film szar meg ócska meg szutyok meg egyéb blaszfémia legyen, azt enyhén túlzásnak tartom.

  11. SPOILER – SPOILER – SPOILER – SPOILER
    Na igen a Mandarin-csavar akkor lett volna a legjobb ha nem egy mini videóban mondják el fél év után hogy: amúgy van igazi Mandarin, majd valamikor ő is szerepelni fo, ezt a film végén kellett volna…igaz a gyerek nem volt idegesítő, de fölösleges volt. Ami jó volt benne: a poénok és a filmvégi harc amikor jön az a sok páncél, amúgy a felére sem emlékszem mert annyira semmitmondó volt a film.

    EZ MÁR NEM AZ.
    Én nagyon szeretem a Vasember karakterét, hiszen az első rész miatt kedveltem meg a legjobban a Marvel-t, de szerintem pihentessék a frencsájzt és hozzanak be új arcokat, például Megtorló, Penge és a Szellemlovas…

  12. Megtorlót, Pengét és Szellemlovast behozták már, gyak. velük kezdték a képregényfilmeket. Nem mondhatni, hogy ócska lett (kivéve a Ghostridert), de azt sem hogy kasszasiker marvel film. Ahogyan a Hulk filmek sem maradtak meg az emberek emlékezetében. Az első nagy dobás Marveltől egyértelműen az IM1 volt. Voltak előtte X-Men filmek más stúdiótól, Fantastic Four, ilyesmi, de nem építettek franchise-t köré, nem kapcsolódtak egymáshoz a történetek. Szerintem ezzel alkottak igazán nagyot, amikor behozták a phase 1-gyel a sztorivonalat. Az Agents of S.H.I.E.L.D. pedig, bár nem egy nagyszabású sorozat, mégis kiegészíti a mozifilmeket, és bemutat új karaktereket. Legutóbb pedig a Guardians of the Galaxy bizonyította, hogy relatíve ismeretlen karakterekkel is lehet JÓ filmet csinálni.

  13. Nem érted MStipee.
    Úgy értette, hogy a Marvel FIlmes Univerzumba jöhetne mostmár Szellemlovas Megtorló stb… A korábbi stúdiók filmjein nem az univerzum részei és visszakerültek a jogok végre a Marvelhez 3-at kivéve -> X-Men, Pókember, Fantasztikus Négyes.

  14. Semmi gond, a 2. és a 3. rész gyenge volt, csapatban meg hálaég jól működik a karakter, nem kell különálló több.
    (Pláne a Mandarin fiaskó után…)

    @GuruMan: Megtorló, Penge és Szellemlovas a közeljövőben tuti nem lesz, mivel a Disney a Pg13-at tolja nagyon és ezek a karakterek nem férnek bele. Plusz mintha lett volna valami olyasmi, hogy a legutóbbi Ghost Rider bukta után a Marvel bejelentette, hogy abbahagyja a “felnőttesebb” karakterek filmjeit.

  15. Engem kifejezetten szórakoztat RDJ, mint Tony Stark és kifejezetten badass, amikor a páncél a vászonra kerül. A Vasember 1-2-3 hozta vissza belém felnőttként a gyereket, egyszerűen jól éreztem magam mind a három film közben. A Bosszúállókat is ő húzta fel nálam. Szóval én szeretnék negyedik részt, cameokat más Marvel filmekbe és nem vagyok hajlandó lemondani RDJ-ről!

  16. “Más volt mint az előzőek, a Mandarinba meg tettek egy akkora váratlan csavart, hogy mindenkinek leesett az álla.”

    Igen leesett az emberek álla, hogy a Marvel hogyan tudja ennyire szembeköpni a rajongóit csak hogy legyen egy kis extra bevételük a 10-16 közötti korosztályból akik viccesnek találták a fingós vicceket.

  17. Guruman says:
    2014. September 8 at 16:51

    Ben Kingsley
    Mickey Rourke
    Samuel L Jackson
    Guy Pearce
    Anthony Hopkins
    Jeff Bridges
    Igen, ők mind középszerűek…

    Mind mind mellékszereplő. Nem kerülnek sokba. Egyik se kapott 15 perc screen time-nál többet.

    abelh

    1. 6-9 filmre előre írnak alá. Mint a tévében. Nincs gázsi emelés, vagy nem nagy mértékben. Olcsó.

    2. Nem színészi képeset szídom. Közepesen ismert színészek. Senki sem sztár. Pl ki tudta h Thor bácsi benne volt a Star Trekben?

    anthony711 köszönöm. Most olvastam a kommented. Pont ugyan így értem és gondolom.

  18. RDJ csak ne ugráljon a gázsi emelésen így is a legjobban fizetett. Példát vehetne Samuel L Jackson-ról, aki olyan nagy star wars fan hogy ingyenesen vagy nagyon minimális gázsiért elvállalta Windu mester szerepét. A film és az álatala megtestesített fantázia világ iránti tiszteletből.

    RDJ egy lecsúszott senkinek nemkellő színészként jött vissza, és bár nagyon szeretem a vasember óta kijött filmjeit. Határozottan ellenszenves benne hogy pont a marvelről akar minnél több bört lehúzni akinek a visszatérését köszönheti….

    És a vasember 3 igen is csalódás volt, márpedig azért mert akár hogy próbálom elhelyezni az univerzumba, nem sikerül. Minden szempontból egy különc különálló film. Annyi köze van a vasemberhez hogy benne van RDJ meg a páncél és ennyi … A mandarin se mandarin a killian is egy középszerű gonosz…
    Jó volt a film marketingje nagyon sokan várták az 1-2 és az avengers után hogy ez majd hogy fogja előrébb vinni a sztorit … hát sehogy …
    Pedig vasember fan vagyok :D

    Am ez a vasember 3 jó vagy nem jó vita lassan már olyan lesz hogy az iphone vagy a samsung galaxy a jobb .. :D egyik fél se fogja tudni meg győzni a másikat.

  19. Doctor Strange-t várom mint a messiást…ritka beteg egy karakter. kb az egyik legerősebb a Marvel univerzumban. (Thor filmben lehetett is látni az egyik cumoját. ;)

    Am arról volt szó hogy kit akarnak Strange szerepére castingolni?

    Vasembernek kéne egy közös film Bannerrel…pl anno az animációs sorozatban mikor visszaballagtak a múltba hogy megakadályozzak hogy Banner Hulk legyen..simán lehetne Rá egy mozit építeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.