Murray örülne a Ghostbusters rebootnak

Tudjátok, pár hete futottunk abba a hírbe, hogy a Ghostbusters 3 az amolyan reboot lenne, méghozzá női szellemirtókkal. Bill Murray (eredeti szellemirtó) ezt nyilatkozta:

It sounds great to me. It sounds as good an idea as any other! There are a lot of women that could scare off any kind of vapor! No, it’s a grand idea, I don’t know who they’re talking about, but it’s a good idea, I would watch it!
[..]
Melissa [McCarthy] would be a spectacular Ghostbuster. And Kristen Wiig is so funny — God, she’s funny! I like this girl Linda Cardellini a lot. And Emma Stone is funny. There are some funny girls out there.

Avagy: annyira jó ötlet, mint bármelyik, és rengeteg vicces nő van Hollywoodban akikkel meg lehetne csinálni. Aztán felsorolt pár tipikus nevet, akik elvileg a legjobb női komikusok vásznon.

12 hozzászólás a “Murray örülne a Ghostbusters rebootnak” bejegyzéshez

  1. “Az emberek a véres hurkát is szeretik.
    Az emberek barmok.” – Phil Connors

    Elképzelem, hogy ezt hogy mondhatta és röhögök. Bill csak egy van. :D

  2. A felsorolt nevekből csak Emma Stone neve ismerős! A többi…. Kép alapján megnéztem őket, jó az elsőről is rémlik valami! Ők lennének a legviccesebbek a vásznon mostanság?!?!?!

  3. Az úr mentsen meg minket Melissa McCarthytól. Az én szememben ő testesít meg mindent, ami rossz mostanában a vígjátékokban.

  4. Még mindig azon az állásponton vagyok hogy porszívókkal fogják kergetni a naaagy és gonosz porszellemeket akik mindent bepiszkítanak!!!

    És a legfontosabb…közben csinálnak selfieket!4!!

  5. hehe, mekkora arc Murray :) óriás cink!

    ezzel meg végtelenül egyet értek, ez a nő minden, csak nem vicces.

    “Az úr mentsen meg minket Melissa McCarthytól. Az én szememben ő testesít meg mindent, ami rossz mostanában a vígjátékokban.”

  6. Olyan jó, hogy egy hullámhosszon voltam Murrayvel a castinggal kapcsolatosan :D
    De így másodjára már jobban átgondoltam, és még kellene a filmbe Tina Fey is, na meg a recepciós legyen Terry Crews…

  7. Nagy ratyicsomó lenne ezekkel a pojácákkal. A régi úgy volt jó, ahogy, bár murrayt egyáltalán nem birom!!
    Nem volna épp baj ,ha lepasszolnák a régi arcokat, csak ne nőkkel.
    A Nők szeretnek nevetni, de a pojénkodáshoz rémesek zömében. Egyszerüen nem áll jól nekik a komédia. Soha életben nem találkoztam még olyan nővel ,aki meg tudott nevettetni. Dísznek jók, de annyi… A szellemírtók meg komédia nélkül nem az igazi.

  8. Persze a Keresztapát is milyen jól össze lehetne hozni újra női főszereplőkkel. Vicc ez az egész.

  9. Az a legnagyobb poén, hogy még csak nem is azokat a színésznőket sorolta fel, akik olyan igazán viccesek lennének. Tina Fey, Sarah Silverman, esetleg még JoAnna Garcia. Emma Stone-nal egyetértek, Kristen Wiig-ről csak a filmjei alapján tudok nyilatkozni, ott semmi extra nem volt, Linda Cardelliniről meg még csak nem is hallottam. Melissa McCarthytól meg az ég óvjon meg minket. Kábé a Gilmore Girlsben volt utoljára vicces és szerethető, azóta csak erőltetett és valami rémesen idegesítő minden, amit művel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.