Jöhet a 23 Jump Street is

Nekem nem annyira jött be a 22, de a pénzügyi sikerét látva egyáltalán nem meglepő, hogy a Sony a 22-t jegyző Rodney Rothmant felkérte a folytatás megírására is. Amit remélek, hogy a rendező páros nem tér vissza, egyelőre még nem írtak alá(!), mert szerintem az ötlettelenség egy része az ő számlájukra írható. A két főszereplő viszont biztos marad.9 hozzászólás a “Jöhet a 23 Jump Street is” bejegyzéshez

  1. Egyetértek! Mindkét Jump film korrekt volt és a Lego-ból is a maximumot hozták ki! Nélkülük szar lenne a következő rész…

  2. Nagyon komoly hisztériás röhögörohamaim voltak a második rész megtekintése alatt….nagyon örülök neki…Elképesztő ÖNIRÓNIA van ezekben a filmekben..imádom…:))))

  3. Érdekesnek találom, hogy nem tetszett neked a 2. rész human, volt benne kinézegetés és önirónia rendesen. Akárhogy is, én elfogadnék egy ilyen 3. részt, bár nem igazán tudom, hogyan lehetne normálisan folytatni a 2. rész után.

  4. Tudom, elolvastam, már akkor is gondoltam hogy beírok, csak nem igazán tudtam mit :) ízlések és pofonok, gondolom, csak meglepődtem na.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.