Ted, Rambo, Jurassic, káromkodó De Niro és más apróságok

Dan Mazer (I Give It a Year) roadmoviet hoz nekünk, a Dirty Grandpát, amiben Zac Efron a házassága előtt Floridába kocsikázza szabad szájú nagyapját, akit Robert De Niro alakít.

A Now You See Me 2-re már csak alig két évet kell várnunk, mert 2016 júniusában kerül majd a mozikba. A főbb sztárok visszatérnek: Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Isla Fisher, Dave Franco, Morgan Freeman és Michael Caine a rendezői székbe pedig Jon M. Chu (G.I. Joe: Retaliation) huppan bele.

Alex Kurtzman azt mondta a Venom moziról, ami ugye Pókember-mellékvágány, hogy a karakter sokkal sötétebb, így darkosabb lesz a film.

The idea is that you can do things with Venom that you can’t do with Spider-Man… Venom is the representation of every line that will get crossed. He’s a much darker character.

A Ted 2 már forog, a női főszereplő ezúttal Amanda Seyfried, szóval MacFarlene az összes hollywoodi szép csajt elkapja sorban, erre most kiderült, hogy Morgan “minden filmben szerepelek” Freeman Ted ügyvédjét fogja alakítani egy perben.

Leonardo DiCaprio és Jonah Hill már megint közös drámában, az American Nightmare-ben. Az 1996-os Olimpic parkban történt robbantásról fog szólni, vagyis ennek az ügynek a kapcsán először nemzeti hősnek utána pedig gyanúsítottnak tartott Richard Jewellről. Bár még nem 100%, de valószínűleg Paul Greengrass (United 93, Captain Phillips) fogja rendezni a filmet.

Egyre biztosabb egy kultikus karakter utolsó visszatérése Rambo: Last Blood címmel. Stallone a rendezést is a kezébe akarja kaparintani. Ez eléggé visszás hír, mert a nagy visszatérés után eljött az Expendables mélyzuhanása, és a Rambo, avagy a 4. rész eléggé jó búcsú volt Johntól, azt nehéz lesz felülmúlni. Csak ne járassa le, csak ne járassa le.

In Jurassic Park Scary In The Dark, Goldblum énekli a Jurassic Park zenéjét. Komolyan.

12 hozzászólás a “Ted, Rambo, Jurassic, káromkodó De Niro és más apróságok” bejegyzéshez

 1. totmate: Ezt a filmet már tavaly bejelentették, plusz ugye dolgozik a The Revenant-on is. Viszont Ha Greengrass rendezi, akkor az a film elviselhetetlenül feszült lesz. ÉS AZ KURVA JÓ LESZ NEKÜNK :D

 2. “A Ted 2 már forog, a női főszereplő ezúttal Amanda Seyfried”

  Az egyben is szerepelt, csak nem főszereplő volt.

 3. 1. De Niro Bad Grandpa 2-ben, cool, sikerül méltósággal ügyeskednie a karrierjén, kb 15 éve szinte csak szarokat gyárt, durva. Persze mindenki azt csinál, amit akar, lehet marhára élvezi ezeket a forgatásokat, meg a pénz is kell a családnak, de pl. Jack Nicholson milyen szépen lezárta az életmuvét 1-2 évente pár film, többnyire Oscar jelölésekkel, hát úgy is lehet…A mai célközönsége meg nem érti, miért vártuk régebben epekedve, hogy mi lesz a következő szerepe.

  2. Ugyanúgy Stallonét sem értem, amikor kijött az utolsó Rambo + Rocky pont azt beszéltük ismerősökkel, hogy valószinuleg azért sikerült annyira jól mindkettő, mert Slynak szivügye ez a két franchise, ahogy anno elkezdte őket, ugyanúgy tisztességgel lezárja – nem rúg bele manapság feleslegesen párat, mint pl. Bruce a Die Hardba, amit igazán megtisztelhetne sokkal jobban. Persze lehet még jó egy újabb Rambo, de az idős Johnnal egy bőven elég volt, tök felesleges megtépázni az öreget újra, hogy esetleg heroikusan eltemethesse a végén.

  3. Leo + Jonah + Greengrass, that’s aces Charles! jöhet.

  4. Darkos Fox Spiderman Spin off, háhá, persze, gondolom sötétebb lesz benne a lila / rózsaszin tónus, az nekik a darkos abban a világban.

 4. Venomhoz nem kellene előbb megalapozni valamilyen szinten a fekete pókruha történetét a pókember sztoriban? Ahhoz meg ugye a titkos háború történései is kellenének.

 5. Az a G.I. Joe olyan unalmas es zavaros ertelmetlen baromsag volt, hogy hihetetlen. Nem is tudom, hogyan birtam vegigszenvedni.

  Ha az a csavo csinalja a Now You See Me 2-t, akkor nagyon felve fogok beülni a moziba.

 6. szerintem van fantázia a fickóban, inkább a forgatókönyv volt darabos + rommá volt vágva az egész, ettől lett zavaros.

  a now you see me leggyengébb pontja meg a rendező volt, egy egészen ügyes forgatókönyv, jó színészekkel, a rendezés meg kb minden ponton megpróbálta szétkapni az egészet – egyáltalán nem ütött át a jelenetek dinamikája, látod, hogy futnak, lőnek, robbantanak és mégis unalmas. ezzel a legjobb, ami történhetett, hogy eltakarították Leterriert a francba.

 7. Egyetértek, a Rambo 4 (avagy John Rambo) tökéletes lezárás volt. Nagyon jó befejezést kell megint írni, ha legalább a szintet akarja tartani Sly.

  A Szemfényvesztők meg olyan, hogy baromira élvezetes volt a moziban, tetszett is a film, jók a színészek, mégsem izgat a 2. rész.

  Greengrasstól meg minden jöhet. Nincs meg valakinek az első filmje a Háborús amnézia? Mindenhol kerestem, sehol sem találtam. Annyi infóm van, hogy kb. 2 éve leadta valamelyik hazai tv csatorna.

 8. Rambo 4 egy igazi véres kaszálás volt, ami meglepően működött és úgy éreztem, hogy igen Sly megtudta csinálni azt, amit sokan mások nem. Méltóan búcsúzik a karaktertől… …hát azóta eltelt egy kis idő és igazából rákellet jönnünk, hogy csak szerencsénk volt. :)
  Még ha ugyanolyan véres is lesz (talán Exp 3 után újra R besorolás felé hajlik) nem tud már ütni hiszen a 4 nek is csak ez volt a meglepetésszerű ütőkártyája. Igazából nekem nem szívügyem a rambó, és plusz már egy kis idő is eltelt a 4 óta, így ha nem is sikerül jóra akkor is ott van a 4 rész… amiből igazából csak az első az igazán jó :)

  Goldblum meg megöregedet. :( (Ami azért baj mert akkor én is.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.