Podcast: Nyilvános vetítés 248: valójában a 100.

Ide is eljutottunk, 100 részen vagyunk túl. Huhh. Ennek örömére egy nagyobb fejtegetésbe merülünk az adás vége felé, pedig láttunk több filmet is, na majd a jövő héten megtudjátok miket.

Premierek: Az emlékek őre, Ha maradnék, Kamuzsaruk, Térkép a csillagokhoz
Trailerek: Fury, Horrible Bosses 2, The Town That Dreaded Sundown, Délibáb, The Humbling, Felony, Who I Am – No System Is Safe, Boy Next Door
Heti izé: Rambo – Last Blood, Pirates 5 + Bloom, Top Gun 2 – átíródik, Ghostbusters 3?, No 4th Iron Man, Terminátorok, Ghost in the Shell
Hová tartson a mozi?

Letöltés, RSS, iTunes.

9 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 248: valójában a 100.” bejegyzéshez

  1. Grat az első százhoz!

    (Szinte mind hallottam eddig, csak így tovább! A hangtechnikán kellene egy kicsit javítani és még jobb lenne, de így is élvezhető.)

  2. Gratula a 100-hoz.

    Érdemes elővenni a régi adásokat is mert érdekes mikor trailer alapján próbáltok belőni olyan filmeket amelyek minőségét ma már ismerjük.

    Human “…vagy mi a túró” szófordulatát egyébként nagyon szeretem.Most is volt. :)

  3. Gratulálok! Még sok százat! Mindig élmény végig hallgatni egy Nyilvános vetítést … feldobja a napomat :)

  4. Gratula! Ebben a szellemben tovabb!
    Remelem nem veszitek sértésnek ha azt mondom, hogy a nettó hétköznapi “filmbuzi” attitűddel az egyetlen színvonalas vélemény alkotó fórum a tietek! Az olyan Origo es tsai. vájt szemű , a filmek lehordasabol sportot űző , francia muveszfilmbuzi kritikakbol kiábrándult mozi szerető embernek mint nekem, a ti véleményetek az egyik legnagyobb zsinormertek az internetes fórumokon! Hajra tovabb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.