19 hozzászólás a “Űrruhával a hó ellen?” bejegyzéshez

  1. melyik filmplakát mondd akármit is? ebből is ki lehet szűrni a lényeget, mint minden plakátból. jaj de várom már ezt a filmet :)

  2. Ha jol tudom akkor a szikrakat meg pont a tdk jokeres poszterei hoztak divatba(de lehet tévedek) Viszont ott tenyleg volt is jelentése. Jol nez ki a poszter es titokzatos ez a lenyeg.

  3. Én nem bírtam tovább és pár hónapja elolvastam a korábban kiszivárgott scriptet. Ha csak az van benne a filmben, ami scriptben, akkor már megvettek kilóra. De majd kiderül.

  4. Sztem is semmilyen a poszter, nem erőltették meg magukat, egy egyszerű kreatív dolgot várnék el..

  5. Lehet hogy csak én vagyok így ezzel, de még ennyit sem akartam volna látni a filmből, bőven elég volt a pajta, meg tudni kik lesznek a szereplők. Ha nem nagy kérés mehetne a tovább mögé, aki akarja úgy is megnézi. Ha megoldhatatlan faszságot írtam/kértem, pofám lapos.

  6. Ennél a filmnél nekem sincs szükségem kedvcsináló trailerekre, vagy csili-vili poszterekre.Csak a film egészére, ami jöhetne már végre!

  7. Ez még semmi! Az Inceptiönnél még a harmadik előzetes után se lehetett tudni, hogy tulajdonképpen mi a halálra fogsz beülni.

  8. Lehet csak én dimenzionálom túl a posztert de a tetején a hegy nem fordítva van? Ez is lehet valami jel a poszteren :D

  9. Elég bénácska, főleg az oda photoshoppolt feje Matthew nak. Ha csak a pajta van felette a csillagos éggel az jobb lett volna :D

  10. Igen, szerintem is elég igénytelen a poszter kivitelezési szempontból. Nagyon béna Matthew feje abban a sisakba.. Akárcsak a trailerben, amikor kilép a hajóból.. Remélem ezek még nem a végleges képkockák. A Gravity-ben például gyönyörűen meg lett oldva a fejek belevágása a sisakba.

  11. Lássatok!, ne csak nézzetek! Matthew háta mögött az a szürkés sáv nyilvánvalóan az űr sötétje (jó, most annyira nem sötét) csillagokkal, amelyek aztán a poszteren lefelé haladva szépen átminősülnek. És de, fenn a hegy szerintem is fordítva van. Szóval…ez egy baromi jó poszter (számomra)! :)))

  12. Teljesen egyértelmű, hogy fordítva van a hegy, mivel ezt már a legutóbbi trailerben is megmutatták. Nekem erről rögtön az Inception ugrott be, a szállodás, pörgős jelenet. Itt is tuti valami mindfuck lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.