WTF van már a Bourne filmekkel?

Hihetetlen, de az Universal végül csak meggyőzte Paul Greengrasst, hogy rendezzen nekik még egy Bourne filmet. Ez azt is jelenti, hogy az eddig vonakodó Matt Damon is visszatér a legendás szerepébe! Na végre!

Úgy tűnik, hogy ezzel a Bourne Legacy folytatása, avagy Aaron Cross története kicsit jegelve lesz. Nem lepődnék meg, ha idővel összefutna Cross és Bourne, de szerintem most nem ez a terv, ha már annyi pénz kiköhögött az Universal egy rendes Bourne folytatásért.

human
írta
2014. 09. 16. 03:58
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “WTF van már a Bourne filmekkel?” bejegyzéshez

  1. Tommy: Nem vesztettél semmit. A közelébe sem ér az első 3-nak.
    Épp ezért eddig engem sem érdekelt, mit terveznek, de mostmár nagyon is. :)

  2. Mindent elmond a 4. részről, hogy moziban anno megnéztem, de dvd-n már csak az első 3 figyel itthon a polcon. Nem volt annyira rossz, de inkább 1x nézhető, ellentétben a Damon-filmekkel.

  3. Ez annyira jó hí, hogy csak na! A negyediket nemrégiben megpróbáltam megnézni megint, de nem sikerült. Ritka, mikor elalszok egy filmen. 2x is… Nem próbálkozok többször. Éljen Bourne! :-)

  4. Kár, hogy nem a Legacy-t folytatják. Jobban örülnék, ha Renner történetét végre befejeznék, Matt Demon féle Bourne sztorija szerintem már le lett zárva rendesen, feleslegesnek érzem egy újabb rész leforgatását.

  5. Nem bírom azokat, akik leszaroznak valamit csak azért, hogy ellentétes véleményen legyenek a többséggel, egyáltalán nem ez a szándékom, de tényleg nem értem, hogy miért jó hír ez annyi embernek. Nem gondolom magam feltétlen olyan hülyének, aki még egy “összetettebb akciófilmet” sem ért meg, de ez a trilógia számomra 1 film volt plusz 2 rendezői kiadás. Gyakorlatilag nem tudtam különbséget tenni a 3 rész között 1 nappal azután, hogy végig néztem egymás után mindet. És az az egy rész sem töltött el feszültséggel, izgalommal vagy akármilyen pozitív érzéssel.
    Nem sokszor kommentelek, de jópár perc gondolkodás után sem jutottam objektív indokra magamban, ezért tényleg le kellett írnom a kérdésem ide: mi olyan jó ebben a sorozatban?

  6. A Bourne Legacy egy fos volt. Dögunalom. Nem tudtam vegignezni.

    A Damonos Bourne elsö resze nem volt rossz, a többire nem is emlekszem.

    Aki jo Bourne-t akar, az a könyvet olvassa el es/vagy nezze meg a Richard Chamberlaine-nel keszitett TV filmet. Az adja leginkabb vissza a könyv hangualatat.

    A Damonos Bourne is csak a cimben hasonlit a könyvre, meg, hogy elvesziti az emlekezetet aztan ott kb kifuj a dolog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.