Megvan a Ben-Hur Remake főszereplője

Mivel a korábban pletykált Hiddleston inkább a Skull Islandra megy, így várható volt, végül nem vele hozzák össze a Ben Hur remake-et, ami elvileg jobban könyv hű lesz. A rendezői székbe ugye Timur Bekmambetov csüccsent, Morgan Freeman feltűnik valami kisebb szerepben, és akkor lássuk Ben Hurt:

Jack Huston (Boardwalk Empire).

Jack Huston az Outlanderben

human
írta
2014. 09. 17. 15:21
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Megvan a Ben-Hur Remake főszereplője” bejegyzéshez

  1. nagyközönség előtt nem piacképes főszereplő, és egy enyhén szólva is kisérletezgető rendező…azt hittem, ha valaha remake-elik ezt a filmet majd, akkor a filmtörténet egyik legnagyobb sikereként simán biztonsági játék lesz, és belövik egy alsó hangon 300 milliós USA bevételre optimalizált mozinak…hát nem. az jó kérdés, hogy ez most jó, vagy sem :)

  2. Boardwalkban egyik kedvenc szereplőm volt, a színészi képességeivel nem hinném, hogy probléma lenne. Mondjuk az igaz, hogy nem miatta fognak az emberek tódulni a filmre, de én jó választásnak tartom.

  3. A Boardwalk legtragikusabb sorsú karaktere. Ott kedveltem, kvázi “ismeretlenül” is. Színészileg többet nyújtott, mint ami kötelező. Abban viszont igazatok van, hogy nem ő lesz a húzónév. Bár kérdés, hogy egy ilyen cím, mint a Ben Hur, igényel-e egyáltalán húzónevet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.