Drónpajzsot a Star Wars forgatására?

Na ez micsoda hír, a stúdió rendelt elvileg droneshieldet, amivel meg tudnák akadályozni olyasmi képek kiszivárgását amiket a másfél hete láthattunk.

Ez elvileg csak jelző rendszer, szóval amikor tudják, hogy jön drón, akkor random dolgokkal, jelmezekkel, ilyesmivel össze is zavarhatnák a Star Wars pletykákat szállító siteokat.

Sajnos egyelőre nem tudtak ilyet szerezni, mivel az amerikai cég nem szállíthat tengerentúlra jelenleg:

We weren’t able to ship overseas because our ITAR (export) application, filed in May, hadn’t been approved. It is now September and it STILL hasn’t been approved.

human
írta
2014. 09. 22. 03:22
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Drónpajzsot a Star Wars forgatására?” bejegyzéshez

  1. Most miért kell erre pénzt és energiát fordítani? Nem napi 60 képről beszélünk ez is már elég rég kint van. Egy-két ilyen kép még jobban felcsigázza a fanokat és még jobban várják a filmet.A story-ról úgyse derül ki semmi képek alapján. Meg amikor kiderült hogy Han Solo is benne lesz akkor ki lehetett találni hogy a hajója is benne lesz.

  2. “amikor tudják, hogy jön drón, akkor random dolgokkal, jelmezekkel, ilyesmivel össze is zavarhatnák a Star Wars pletykákat szállító siteokat”

    Lassan kezdem azt érezni, hogy az ilyen Batman-viccekkel, videoüzenetekkel meg a fentihez hasonló hülye felhajtásokkal nagyobb energiákat égetnek el, mint kellene. Remélem, a forgatókönyvvel is legalább ennyit foglalkoztak…

  3. nem drónpajzs kellene, hanem egy nagy mordály. mit tenne a tulaja? bejönne reklamálni, hogy “bocs, de lelőttétek a cuccomat, amivel éppen utánatok kémkedtem”?

  4. Persze majd megszakítják a normális munka menetét hogy a dron-okkal lőtt képek ne legyenek egyértelműek… CIA segítségére nincs szükség, az 51-es körzetben is csináltak már ilyen munkát az oroszok ellen, tuti itt is tudnának segíteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.