23 hozzászólás a “Fekete X-Wing?? És más repülőgépek, vagyis űrhajók” bejegyzéshez

 1. Tuti, hogy a statisztaknak is titoktartasi szerzödest kell alairni, de en siman bevallalnam, ha ott lehetnek.

  Amugy ahogy latom egyre batrabbak a dron pilotak :-P

  Lassan ugy kell hesegetni öket, mint a legyeket.

  Ez a franya 21. szazad… :-P

 2. á nem is tudom, lehet, hogy mostantól katt után kéne kitenni ezeket… talán megállom majd, hogy ne nézzem a SW híreket, azért valami kis meglepi maradjon már a filmre is. végül is kb. ’88 óta várom az igazi folytatást – akkor láttam a három film körül utolsóként(!!!) a Birodalom visszavágot.

 3. Happy Zoidberg – mondjuk a fekete X-wingtől kicsit jizzed in my pants érzés fogott el… meg mikor először megláttam a Falcont, akkor is hasonló volt.

 4. Részben jó is meg rossz is volt ezeket látni. Jó, mert elkapott a régi SW filmek varázsa, viszont rossz is, mert ezzel csak lelepleződik pár dolog, amit a film közbe jobb élményt adna. Innentől kezdve több SW-hez köthető kiszivárgott vagy bármilyen másfajta hírt nem nézek meg.

 5. Lehetne, hogy bármi ilyen SW-s postot mindenféle előkép nélkül rakj fel? Rendszeres látogatója vagyok az oldalnak és nagyon igyekszem elkerülni minden SW-s dolgot a filmig, de így nehéz. :)

 6. Sose értettem mire jó ellőni ilyen dolgokat… Szerintem sokkal jobb lenne, ha semmit nem tudnánk… Mondjuk attól is félek, hogy WD lesz belőle… Akárcsak az Interstellar, de ne legyen igazam… A drónokhoz meg csak annyit, hogy én simán leszedném őket…

 7. Nagyon állat feketében.

  De én is csak kérni szeretném, hogy
  “spoileres” SW képek katt után jelenjenek meg : )

 8. Legalább nem tesznek úgy, mintha sosem lettek volna ilyen űrhajók. Ez a dolog már tetszik. Hogy más a színe, az szerintem jót is tesz neki. Mi sem mind ugyanolyan színű autóban mászunk.

  Ezek a drónok jópofák. :) A történetet nem tudják lekapni, maximum az ilyen űrhajókat.

 9. Nincs semmi baj az ilyen kepekkel. En a fene nagy titoktartast tartom tulzasnak.

  Nem mintha valami fenomenalisan uj dolgot latnank rajtuk. Szerintem mindenki latta amr a Falcont es az X-winget is es mindenki el tudja öket kepzelni feketeben is. Most kapott egy kis vizualis segitseget a kepzelethez.

  Ez abszolut nem fogja rontani az elmenyemet a moziban.
  George Lucas-t ugysem tudjak felülmulni elmenyrombolasban.

  Az elvarasaim a 0 környeken vannak es csak akkor nezem moziban, ha mindenki elajul a premier utan, hogy mekkora nagyot alkottak.

 10. Ebből is csak az lesz ,hogy a stúdió kijelenti ,hogy nem éri meg külső helyszíneken forgatni. Nem éri meg díszleteket építeni. Ezért a többi sw rész csak zöld háttér előtt lesz forgatva és minden cgi lesz. Persze én megértem ,hogy miért bántó nekik ezek a képek. Sőt igazuk is van. És ,hogy miért ez a nagy titkolózás? Hát ,mert a világtörténelem legnagyobb brandjét uralják.

 11. Hunnen, ne legyél gyagya. el tudom képzelni feketében sőt még hupikékben is, csak eddig nem volt szó róla, hogy lesz fekete meg hupilila. érted? innen tudtam meg, és talán picit jobb lett volna a filmből.

 12. “a világtörténelem legnagyobb brandjét uralják”
  Nem hinném, hogy a SW lenne a valaha volt legnagyobb brand. Még a Disney is csak úgy felvásárolta… :)

  Amúgy ez az egész “újabb drónképek szivárogtak ki a Zikszárnyúkról” dolog már régen a szánalmas kategória alja.

 13. @Malachi: Es most akkor összedölt a vilag? Nagyon elfajzott vilagnezetetetek vanneha.

  Kepzeld el, en a 80-as evek elejen a Birodalom Visszavag tv-ben leadott trailereböl (amit annak idejen hiradoban mutattak be hirkent, mivel nem volt olyan, hogy mozielözetes a TV-ben) tudtam meg, hogy lesznek lepegetök.

  Ahelyett, hogy spoilert ordibaltam volna, meginkabb vartam a filmet.

  Itt meg csak arrol van szo, hogy egy nyilvanvaloan felbukkano es regota ismert ürhajonak mas a szine.

  Azert a fontossagi soorendeteket neha felül kene biralni szerintem…

 14. @ Happy Zoidberg: lehet semmi köze hozzá a fotóknak, de ha jól emlékszem a nem hivatalos (Timothy Zahn) SW folytatás trilógiában volt Luke-nak fekete spéci x szárnyúja.

 15. Szerintem mivel ezek nem ugyanaz a fajta x szárnyúak, amik a régi trilógiában voltak, azt gondolom, hogy az új rendszerben új flottát állítottak elő, ami (remélem) arra következtethető, hogy (ami várható is volt) lesznek bőven űrcsaták, gondolom a megmaradt és összeállt birodalmi vadászgépek ellen, amik most azok lesznek az ütött-kopottak. Ebből továbbkövetkeztetve valami nagyágyú sith vagy más vezető fog szembeszállni az új rendszerrel, aminek talán Luke az egyik fő vezetője. Logikailag ez lenne nyilvánvaló, de ez csak az alapsztorijának felelne meg, szóval tuti lesznek az ifjoncokkal más dolog is. Arra akartam következtetni, hogy pár képből is megindul az ember fantáziája és neadjisten tényleg úgy is lesz, akkor nagyon nem fogok sok dolgon meglepődni a filmben. Az ilyen fajta képek nagyon sokat beszélnek, ezért gondolom én is, hogy vigyázni kéne ezekkel.

 16. Engem most nagyon meglepett, hogy egy Star Wars filmben lesznek x-wingek meg a falkon is meg mindenféle űrhajók. Már csak az lepne meg jobban ha még jedi lovagok is lennének benne de remélem senki nem fogja elspoilerezni azt is mert akkor kurva ideges leszek.

 17. irtó nagy szemetek vagytok néha! :D

  teszek rá igazából, de ha eldöntöttem, hogy NEM AKAROK SEMMI TÖBBET TUDNI a filmről, akkor mi legyen most? egy évig ne nyissam meg a filmbuzit? esetleg jelezzem humannak, hogy légyszi mostantól link mögé a SW fotókkal? na, én utóbbit választottam. a többit meg hagyjátok már meg nekem kérlekszépen, ne akarjátok nekem elmagyarázni hogyan kéne hozzáállnom a kéretlen minispoilerekhez. KÖSZIII!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.