Rövidfilm: Envoy

David Weinstein úgy döntött, hogy húzni akar egy District 9-t, ezért összehozott egy szórakoztató sci-fi rövidfilmet, olyat amiben látvány is van, hogy hátha berendelik a 100 percre bővített sztorit is tőle. A főszerepben egy fiú és a robot barátja.

Nem szeretek vimeoval ilyet csinálni, de nekem tetűlassan hozta be, így indavideon is megnézhető.

human
írta
2014. 09. 25. 04:15
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Rövidfilm: Envoy” bejegyzéshez

  1. Engem megvett. :D Félelmetes, hogy mostanában milyen jó kis rövidfilmeket csinálnak. Az viszont fura volt, mikor előbújt a 3m-es robot a méteres kukoricásból. :)

  2. 10-ből 5-öt adok rá. Van egy jó hangulata, de a fárasztó gyerekszínészek lehúzzák a színvonalat. A végén a párbeszéd is végtelenül sablonos.

  3. Én ebben nem láttam robotot, “csak” egy földönkívülit, páncélban. Vagy újabban már a robotok is lélegeznek? :)

  4. Eléggé vontatott volt, akció sajnos kevés! S azt nem értem, hogy minek kell egy ilyen robotmicsodának hajféleség!? :D

  5. A gyerek egy nap úgy gondolta “na most bek*rom a labdát a rekettyésbe – hátha visszadobja valaki”? :D

    Látványos volt, de egy marhaság. Szerintem a The Iron Giant-et akarta kicsit koppintani. Vagy nem is kicsit.

  6. E.T. Robot verzió, kinemszarjale?? Babmán bizakodó fejű kis faszgyerek, meg a kedvence, ez a cyber subzero copy predatorosan vartyogó bádog szarkupac.
    Háát, nem durrantott nagyot. Ráadásul egy gyerekcentrikus valószínű vértelen ifjúsági förtelemfilm. Ha van igazság, SOHA nem rendelik be!

  7. Nincs bajom a gyerekszínészekkel, ha nincs eltúlozva (Lásd Super 8), az idegen meg badass volt. Kicsit sablonos sztori, de ettől még lehetne jó film is. Ha én lennék valamely nagy filmstúdió feje, dobálnám a bankókat a képernyőre :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.