Lefújva a Y: The Last Man

A Dan Trachtenberg rendezésével tervezett Y: The Last Man képregény-feldolgozáson annyit kotlottak, hogy a jogok visszaszálltak a képregény megalkotóira. Aki úgy tűnik nem nagyon akar vele igazából kezdeni semmit, szóval az is lehet az anno még Shia “Nonono” LaBeouffal is tervezett filmből nem lesz soha semmi.

Pedig egy trilógiát akartak eredetileg, ahol a különálló filmek magukban is elég szórakoztatóak, de a végére lezárul a sztori rendesen. A képregény alapja amúgy a címből kitalálható, a főszereplő és a fiú majma a két utolsó hímnemű egyed a Földön, ahogy így a nők uralkodnak. Itthon, magyarul is megjelent a képregények egy része, de utána érdeklődés hiányában lefújták az egészet.

5 hozzászólás a “Lefújva a Y: The Last Man” bejegyzéshez

  1. Elkezdtem olvasni a képregényt anno angolul. A második füzet közepénél hagytam abba.
    Nem csoda, hogy nem lesz belőle semmi.

  2. Én asszem akkor néztem bele, amikor írtad valahol, hogy megvetted magyarul két másikkal együtt. Beszippantott, hasonlóan a Walking Deadhez, néhány nap alatt ledaráltam. :)

    turrican: erős a gyanúm, hogy túl kevés esélyt adtál neki…

  3. Nekem is nagyon bejött a sorozat, ez rántott vissza a vertigo címekhez néhány éve… bár féltem a filmtől, de azért sajnálom, mert megnéztem volna.

  4. sebaj, ilyen témában már írt regényt Merle Védett férfiak címmel, meg volt egy lengyel film is a 80-as években, talán Szexmisszió címmel… :) ki van már maxolva a téma. :PP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.