Extraterrestrial-előzetesek

Komolyan vett űrlényes, emberrablós horror? Áh dehogy, eléggé elszállnak itt is, de szórakoztató darabnak tűnik a Grave Encounters készítőitől. A történet röviden annyi, hogy egy kisváros terrorizál valami űrből jött izé, aminek kapcsán kiderül pár nagyobb szabású dolog is.

14 hozzászólás a “Extraterrestrial-előzetesek” bejegyzéshez

  1. Wow, hát nagyon nem jön át :) Olyan volt mintha három vagy négy filmből rakta volna össze egy rajongó ezt a trailert. Nem igazán tudom, hogy most látványfilmet akarnak (biztos nem csak a trailer tipikus látvány film előzetes) vagy egy klausztrofóbiás thriller-t vagy éppen csak olcsó jumpscare “horror”-t (én erre tippelnék :) ) A végén lévő anális propeller az meg aztán a hab a tortán. (Lehet ez egy előzetesben bújtatott paródia film lesz? :D )

  2. szerintem ezt én már láttam. vagy nem nem is ezt, a darabkáit más filmekben. olyan, mintha fogták volna az eddigi ufós megoldásokat és ezt ollózták volna össze belőlük.

  3. A Winter Soldier trailer zenéjére furcsa volt látni az első előzetest. :)
    Mindenesetre nekem már a Grave Encounter is tetszett, és ez is megvett kilóra abszolút!

  4. Pali seggét furdalja a..kíváncsiság? engem nem furdal nagyon.
    Jönnének inkább olyan Dark city-s kopasz feketeruhás idegenek, az jobban nézne ki, nyomasztóbb lenne, vagy mint ami a Képletben volt.
    Ezek a kis szürke szemes vakarcsok egyáltlán nem szaratósak.

  5. mekkora szerencse hogy találnak a környéken egy idős expert-et, aki fel tudja őket világosítani a múltban történt tapasztalatai alapján. mekkora…

  6. A sok kézikamerás szarság után valóságos felüdülésként is jathat ez a mozi. Én kedvelem az UFO-témát, kb. amióta az eszemet tudom, mindig foglalkoztatott a kérdés, simán lehetek majd olyan old expert, mint a manu s a filmben. :D Szerintem ez egész korrekt előzetes volt, engem felcsigázott. Nem várok AAA-kategóriát, de mindenképpen érdekes. Aki meg eleve kiröhögi ezt az egész témakört, az az ilyen fimeket sem tudja “jól fogni”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.