11 hozzászólás a “Van ahol még fosatós az Alien” bejegyzéshez

 1. Biztosan érdekes lesz, én már előrendeltem a Nostromo változatot, de ez sem tekinthető eredet-sztorinak, hiszen itt már adott a xeno a fedélzeten. De persze ettől függetlenül ebből simán lehet egy remek kis horror játék, ami hozzátehet az Alien-univerzumhoz.

 2. Fernando: Miért lenne eredetsztori? :D Az első Alien után játszódik, ahol a mélyálomban alvó Ripleyt keresi a lánya.

 3. Mondjuk ezt az elbújás dolgot nem igazán értem. Ha jól tudom, nem tudni róluk, hogy milyen érzékszervekkel tájékozódnak. A filmekben is mindig egyből tudták merre vannak a túlélők, ennek fényében majd pont egy szekrényajtó rejti el a lányt, na persze…

 4. Halálra rémülni ezen? Ezuton gratulálok annak, akinek sikerült. Hahota!
  Egyébként mint gáma elég bírható. De akkor ez is ilyen csak bujkálós, semmi akciózós fps lesz mint az a fos horror utánzék Outlast? Egyenlőre nem vagyok még elájulva. Látvány remek.

 5. A cápákhoz hasonlóan elektromágneses kisugárzás alapján észlelnek, ezért találták meg az áldozatokat. Normál érzékszervük (látás, szaglás) elvileg nincs, talán hallani hallanak valamit.

 6. Nem feltétlen az alien elől bújuk a szekrénybe, lesz ott más is, de ha azt nézzük hogy melyik a reálisabb egy; egy idegennel szemben bámulni azt, vagy a szekrényben elrejtőzni, akkor én utóbbira tenném a voksomat.

 7. Szerintem meg pont ellenkezőleg, botrányosan modellezték le az Alient. Más videókból látszik, hogy esetlen a mozgása, fizikailag érzékelhetetlen (mintha egy papírmakett szaladgálna) meg úgy maga az egész lény kinézete olyan mű.

  A filmekből bármelyik képkocka jobban “megijeszt” mint ebből a játékból fél óra gameplay pedig hypeolják rendesen a fosatós részeket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.