Hahahahaha: Tetris-film

HAHAHAHAHAhahahahahahaha. Hahaha. De komolyan, bwaha hahhaa.

A Tetris játékból terveznek filmet.

Folytatódik a kabaré: “It’s a very big, epic sci-fi movie. This isn’t a movie with a bunch of lines running around the page. We’re not giving feet to the geometric shapes.” Avagy nagyszabású látványos sci-fit terveznek.

human
írta
2014. 09. 30. 19:39
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Hahahahaha: Tetris-film” bejegyzéshez

  1. Ha egy nagy szabadu sci fit terveznek de nem fog semmiben hasonlitani a jatekra akkor mi a f@szert kellett nekik a ‘tetris’ nev????

  2. Már ki is találtam a sztorit :

    “Földönkívüli inváziós céllal érkező szedett-vedett flotta érkezik a Föld köré. Elkezdik a bázisukat építeni véletlenszerűen lehulló elemekből, mire a gonosz földlakók elkezdenek ez ellen védekezni, mivel az elemek torzítják a bolygó gravitációját. Felfedezik, hogy esés közben az elemek alakzatba rendezhetőek, ha rakétákkal lövik őket és óriási mágnesekkel elforgatják. Valójában az idegenek csak a periódusos rendszert akarják így kirakni nekik, hogy közös nevezőre jussanak ala Stargate. Az egymás mellé kerülő elemek összeállnak és felszállnak a flottához. Hirtelen összeáll a kép, hogy ez nem is invázió, hanem kapcsolatfelvétel hajójavítás céljából Mindenki boldog, majd a megjavított hajóhad békésen elvonul…”

  3. Decade of franchise. Bármit megtesznek, csak ne eredeti címmel kelljen nyomni a blockbustert, hanem felhasználhassanak egy ismert franchiset.

  4. Remélem, 3D lesz, a két lengyel tiszteletére.
    Aztán jöhet a Minesweeper is Tom Cruise-zal.

  5. A torpedónál is így röhögtünk, aztán kaptunk egy szörnyen buta, de hangulatos és igen látványos akciót.
    Szóval még az is lehet, hogy készül majd egy remek sci-fi, aminek kb annyi köze lesz a Tetris-hez, mint amennyi a Bosszúállóknak a Galaga-hoz.

  6. ZMaX: Egy latvanyos blockbuster lehet, de hogy remek sci-fi az szinte szaz szazalek hogy nem lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.