Interstellar még egyszer utoljára

Szóval befutott még egy trailer Nolan nemsokára mozikba kerülő filmjéhez. Én már nem nézem meg, mert tartok a spoilerektől, aki nincs annak bemutatom a playgombot: olvasó, playgomb.

És van egy “ígykészült” ami a SCI részével foglalkozik a filmnek.

human
írta
2014. 10. 01. 20:30
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Interstellar még egyszer utoljára” bejegyzéshez

  1. Van benne új kontent, de semmi különös amit nem lehetett már sejteni az előző alapján.A sokat ígérő teasertől teljesen meglódult a fantáziám.Ez most tömény unottságot váltott ki belőlem:S Meg kell mondjam hogy egyre ötlettelenebbnek tűnik a film.
    És ha a most is szokásosan Zimmer keverte a trailer alávalót akkor zenei téren bajban lesz a film mert teljesen jellegtelen.Jó pesszimista komment lett ez.

  2. Vagyis inkább olyan mintha nem akarnák a 2 perces trélert se kitölteni mert olyan semmilyen az egész. Vagy ennyire spoileres a második órától…Azért a 3 órás filmben csak történik is majd valami.

  3. Szerintem tudatosan nem mutat nagyon semmi újat ez az előzetes sem.
    Aztán a film meg majd úgy oda fog b*szni, hogy csuhaj.

  4. qpak, már az első hosszú trailernél ezt éreztem. semmi jóra nem számítok, de ki nem hagynám semmi pénzért. aztán legfeljebb pozitívan csalódok majd, az mindig jó!

  5. qpak: Nem Zimmer zenéje… Az ő Score-ját a filmben fogjuk először hallani, ezt már tisztázta egy interjúban még régebben, úgyhogy még simán kaphatunk egy új Time-t! ;)

  6. Sokan lehuzzák a filmet a trailer alapján . Én bizok Nolenbe habár engem se nagyon gyöz mega trailer de Nolen nem adott még ki szart a kezéböl.

  7. chacky,Malachi: Eddig nagyreményűnek éreztem de a trailer kicsit fejbekólintott a semmilyenségével,és így rájöttem hogy ha a az eddigi infókat nézem akkor nem lehet mire alapozni a reménykedést.Az esélyt nem azért kapja meg a film…most azt is hallani, hogy majdnem 3 órás lesz a film.Hááát Nolannál se jött be mindig a hosszú=jó.Az eredetnél is rezgett a léc, a tdkrnál már leesett. Én is ott leszek érte a moziban még szép, a kérdés h premier napon?

    Producer:Úgy volt, hogy a teaser alatt futó az ő szerzeménye volt már.

  8. ezredszer futott kör: Nolannak szerintem vagy nagyon jó, vagy nagyon semmilyen filmjei vannak, szóval fene tudja. ezért kell megnézni mielőbb ezt is, hogy eldőljön. :D premier hétvége lesz.

  9. Hát ami tény az tény, sok újat tényleg nem mutat az előzetes. Sőt, pár képkocka van csak ami bekerült, de inkább maradjon az is moziban (“szép nagy hegy”) Fene se tudja, most vagy direkt nem lőnek el semmi más képet, vagy teljesen más hangulatú lesz a film mint amire számítok és az igazat megvallva nem is nagyon tudom mire számítsak.
    Megnézem moziban mert egy részt jó, hogy ennyire keveset tudok még ezek után is az egészről. Hozzászoktam már az utóbbi években, hogy szinte mindent ellőnek a premier előtt, más filmeknél túlságosan is sokat. Na majd kiderül. Ez elég kusza hozzászólás lett.

  10. Malachi:Azért ne mondjuk, már nem ilyen feketefehér nolan filmgráfiája:)De ha már semmilyen vagy csak nagyon jó filmekről beszélünk, akkor nekem Fincher neve jut eszembe.Most mindkettőjüknek lesz lehetősége javítani a reputációjukon a szkeptikus filmnézők körében.Éljenek is vele!:)

  11. Hát trailer ide vagy oda én már tűkön ülve várom,talán már túlzottan is elég nagyok az elvárások.Élek halok a régi vágású űr/scifi dráma eposzokért, de az Űrodesszia óta talán csak a Moon volt amelyik megfogott.Ebben a filmben érzem a lehetőséget,és a trailer sztem direkt keveset fed fel, és Nolant ismerve lesznek csavarok nem várt fordulatok (legalább is nagyon remélem) Mcconaughey pedig egy félistenné nőtte ki magát az utóbbi időben,szóval a helyzet nagyon is adott egy nagyszerü scifihez.

  12. Sose gondoltam, h egyszer várni fogok egy Nolan filmet is mozira. Persze van egykettő filmje, ami jó volt, de a hypozottabbakat allergizálom, sznob szarságok.
    De ez? trailer alapján jónak tünik!
    Remélem ezt nem sznobkodja el túlzottan a Nolan…

  13. Nekem kb olyan érzésem van mint a Deja Vu trailernél..lövése nem volt az embernek miről fog szólni a film..azt a moziban pislogtam mint hal a szatyorban. :D Ergo jó volt. Bízóm Nolan papában. :)

  14. (halk fütyörészéssel, szemkontaktus kerüléssel, és a lehető legártatlanabb arccal malmozva)

    Még véletlenül sem arra várok, hogy Nolan végre-valahára hasaljon egy nagyot, hogy aztán köpködve röhöghessek egy hosszút, gonoszat, kárörvendőt, mániákusat.

  15. Na Happy annak aztán sok értelme van. Vagy a te kedvenceidnél úgy érzed ott álltak emberek és megsértődtél?

  16. Én csak a nagyszerű teasert láttam, meg az utána kiadott első trailert. Remélem ott leszek premieren, talán nagyot üt majd a film. Az Inception máig nagy kedvencem.

  17. Hááát… Valami hasonló érzés volt megnézni anno a Transzcendens trailer-ét. Fúrta az oldalamat egy rossz érzés, miszerint nem lesz ez valami nagy durranás. Sajna most is ezt érzem: Minta érne Nolan első buktája… De ne legyen igazam.

  18. Nem értem a fanyalgókat, ez minden szempontból egy remek mozi ígéretét hordozza. Az új trailer pedig pont azt mutatja, ami miatt a múltkori teasernél mindenki húzta a száját. (Hogy csak a Földet mutatják, meg mindenki sír. Na itt a Föld alig szerepel és senki sem sír.)

    Aki a trailer zenét fikázta szerintem el van tévedve, mert ez nagyon illik a képek alá. (Nyilván a filmben nem ez lesz, de itt jól adja a hangulatot.)

    Szóval, csak nyugi, várjuk ki az első kritikákat és első reakciókat!

  19. Nem értem azokat, akik szerint elképzelhető, hogy megbukik ez a film. Emberek, még az ultragáz Prometheus sem bukott meg igazán, Nolan pedig az olyan katasztrófákat is túlélte, mint az utolsó két “Batman” filmje. Kizárt, hogy ez bukjon.

  20. Így ezek alapján én is azt gondolnám, hogy tök érdektelen lesz a film, de egyébként nem. Más kérdés, hogy ez a “nem lövünk el mindent”, lehet visszafelé sül el (mint ahogy most már sokatoknak annak is tűnik), de
    sajnos pár hete még redditen volt szerencsém elolvasni (én hülye) egy kiszivárgott script szerű cuccot (pár éves, szóval átdolgozhatták már, az is lehet h kamu, de ahhoz képest meg amugy tul ötletes és jó volt) és meg kell mondjam: azért lesz benne csavar, és érdekesség bőven. Szvsz egyelőre kb. az IGAZI sztorinak semmi köze az eddig a trailerekben látott expozícóhoz…

  21. Én nem tudom hogy mit várnak a Trailer-től????????Ő 1 Igazi rendező aki még tud meglepetést okozni!!!!!!!!!!Nolan Bácsi Gyere csak nem vagy messze!! :)

  22. De most komolyan tényleg valakinek az a baja, hogy nem mutat semmit a trailer?! Legalább lesz min csodálkozni a filmen, hány millió film van, amit csak azért nem nézünk meg, mert gyakorlatilag az egész story-t lehet már tudni a 2 perces trailer-ből?! Nem kevés ilyen van, szóval csak örüljünk neki, ha semmit nem mond, Nolan papa nem tévedhet, matematikailag is, meg mindenhogyan is :D kizárt :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.