11 hozzászólás a “Úristen milyen munka lehetett az X-Men: Days of Future Past is” bejegyzéshez

  1. Tényleg brutális.. Azt nem értem, miért kell néha a zöld hátér, és néha meg nem? pont a stadionosnál van.

  2. Nagyon sok munka van az ilyen filmekkel. Úgy emlékszem a Days of Future Past után ki is irták, hogy 20 000 ember dolgozott a filmen. Ennek ellenére sokan- akik filmrajongónak mondják magukat- maximum csak annyira értékelik ezt a munkát, hogy letöltik a filmet. Utána meg persze kritizálják a megvalósitást.

  3. “maximum csak annyira értékelik ezt a munkát, hogy letöltik a filmet. Utána meg persze kritizálják a megvalósitást.”

    nagyon helyesen. mert mindenkinek joga van hozzá.

    attól, hogy valamin sokat dolgoztak, még lehet szar. a film is, a CGI-nak sem kell tetszenie. valahol roppant gáz, hogy van olyan, akit már az is zavar, ha valakinek vele eltérő a véleménye.

  4. A képmutatás tetőfoka 2014-ben azon vinnyogni, hogy jaj micsoda szörnyű ember az, aki csak letölti a filmed. Közöd hozzá? Akármiben lefogadom, hogy ugyanúgy “lopsz”, mint bárki más zocso.

    A videóról: kemény, bár azt ugyan nem értettem, miért kellett a stadionost bemutatni vagy 10x, mikor Magneto felemeli a helyéről. Na mindegy. Kemény munka, az már egyszer biztos.

  5. Azoknál a jeleneteknél kell igazán zöld háttér ahol az ember mögött van valami CGI, hogy még cska véletlenül se lehessen észrevenni, hogy a háttérben az nem igazi, tehát a zöld háttér az emberek miatt kell.

  6. Cápi és zert: Én nem azt irtam, hogy szörnyü ember az, aki letölt. Hanem, hogy aki filmrajongónak tartja magát, az minimum annyival elismerhetné a filmekbe rakott munkát, hogy megveszi a mozijegyet vagy a DVD-t. Ha ezt megtette, akkor joga van úgy érezni, hogy átverték és kritizálni a filmet.

  7. Azért mutatják vagy 10x a Stadion-felemelős jelenetes, mert kb ez az egyetlen grandiózus cgi jelenet a filmben. (Ez nem negatívumként mondom.)
    Persze a jövőbeni jelenetekben van grandiózitás, de az szinte teljesen cgi.

    Egyébként annyira érdekes, hogy mennyire természetesek már ezek a spec effektek, hogy fel sem húztam a szemöldökömet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.