I Am Legend reboot is

Erre már nincsenek szavak. Mivel a Warner nem tudta kiötölni, hogy miképp folytassák Will Smith-szel a franchiset, inkább csinálnak egy rebootot az egésznek, amit már eleve úgy terveznek, hogy a második és a harmadik résznek is legyen hely, csak most épp Will nélkül. Ezt úgy teszik, hogy Gary Graham forgatókönyvét, a A Garden at the End of the World-öt dolgozzák át. Az előző Legend producerei ebben is részt vesznek.

human
írta
2014. 10. 02. 20:01
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “I Am Legend reboot is” bejegyzéshez

 1. Nem. Ez már túl durva ahhoz, hogy kiakadjak. Ezt egyszerűen nem fogadom el. Nem. Ilyen nincs. Egyszerűen nem. NEM!

 2. Én szerettem a Will Smithes verziót, eszméletlen hangulatos volt odáig amíg meg nem érkezett a csaj a gyerekkel. Azt a hangulatot és képi világot nehéz lesz überelni.

 3. Érthető,hiszen nem gondolták a marhák,hogy sikeres lehet egy zombis film(amit elcsesztek a cgi-vel,még így kisbetüvel leírva is dícséret a filmre nézve)/1szóvalszarvoltacégéi/.
  Most meg persze nyalnák a sót,de olyan hülyék,hogy nem tudják hogy folytatni…megvan bameg,há rebút!

  Gratula innen nekik,beléjük!

 4. Már várom mikor reboot-olnak egy reboot-olt reboot prequel-jét…..
  Vicc már ez az egész…………….. :I

 5. Mivel ez egy regény adaptációja, nem igazán lehet reboot. Újra feldolgozzák a regényt, nem?

 6. Csak a témát rebootolják. Nem kell kiakadni szentem. Azért ez nem egy olyan film ami mindent kőbe vésett és egy akkora brand lenne ,hogy bűn rebootolni. A téma meg igen is érdekes. Csak tényleg ott baszták el az elsőt ,hogy hirtelen megjelentek a túlélők. Én a folytatást sorry rebootot kicsit “Az út” stílusba képzelném. CSak több egyedülléttel és rendes báb/maszkos zombi/lények/vámpírok/bárki aki ki akar nyírni.

  Most utána gondolva inkább volt egy vámpíros film ez mint zombis.
  Ad1. Nem voltak halottak.
  Ad2. A nap nem jött be nekik.
  Ad3. Természet feletti erő/gyorsaság.

 7. @Hurt:
  “Most utána gondolva inkább volt egy vámpíros film ez mint zombis.”

  Hát ez az, hogy a könyv éppen arról szól, hogy a világon már mindenki vámpír, csak a főhős nem. Ott van értelme a címnek is, ami a filmben egyáltalán nem jelentett semmit: ahogy számunkra most a vámpírok legendák, úgy abban a világban az emberi főhős legenda a vámpírok számára.

  Ha esetleg jobban ragaszkodnának a regényhez, és nem csak a címét használnák fel valami fos filmhez, mint mondjuk a World War Z esetében, még valami értelmes is kisülhetne ebből a “rebootból”.

 8. Nem vagyok ellene az ötletnek. Miért? Will Smith? jobb lenne nélküle! meg béna ratyimatyi volt a CGI -is a filmben.
  Pedig ez egy nagggyon jó alapötlet, remélhetőleg sikerül legközelebb egy minőségibb, és még borongósabb filmet összehozni, talán happy end nélkül.
  Több részesre tervezik? Ez így nagyon szar, főleg, ha éveket kell várni a részek közt majd. Annyira azért nem nagy cucc ez.

 9. Általában a rebootok ellen vagyok, de ahogy Élien is mondta itt csak a cím egyezett meg az alapanyagul szolgáló könyvvel. Ilyen esetben többször is csinálhatnának hasonlót. Például Dűnénél végre egy normális feldolgozás nem ártana. :D

 10. A film egy nagy meglepetés volt nekem. Kellemeset csalódtam benne, a film hangulata végig valami fenomenális volt, és még a bejövő karakterek sem voltak zavaróak…

  SPOILER//

  …egyedül a vége volt nagyon érthetetlenül eltolva. Egyszerűen nem tudtam felfogni, hogy minek kellet öngyilkosnak lennie a végén, simán élesíthette volna a gránátot úgy is, hogy megy a többiek után. Ráadásul nem volt semmi biztosíték, hogy ha kijutnak a “szellőzőn” (azok “akiért” öngyilks lett) akkor nem egy másik vámpír hordába botlanak, vagy csak egyszerűen amikor a rohadt nagy városból kifurikáznak akkor csak van még egy pár vámpír akinek feltűnik egy mozgó kocsi, és megeszik reggelire (vagy vacsorára) őket. Aztán, meg egy egész kis túlélő faluba botlottak, akik addig biztos, próbáltak jól elbújni a főszereplők elől, mert az biztos, hogy a valóságban egy katonailag őrzőt túlélő csoport azért egy kicsit „hangosabbak” ha máshogy nem is legalább az éterben.

  //SPOILER

  Nekem annyira bejött az első rész, hogy simán elnéztem volna, ha a „Bobby visszatér” effektust alkalmazták volna a folytatás érdekében vagy csak simán nem vették volna figyelembe a lezárást.
  De ha hozni tudják, az „első rész” hangulatát akkor felőlem jöhet.

 11. Ez egy viszonylag friss film. Minek újrázni?
  Jó akkor rebootolják a Seventh Son-t. Azt még be sem mutatták.
  Úgy az igazi!
  Vicc at egész.

 12. A legnagyobb poén, hogy az I Am Legendnek van egy alternatív befejezése is a youtubeon, ahol nem robban a gránát, nem hal meg WS, és boldogan élnek amig meg nem halnak.

 13. Legyen mindjárt 300 perces és a főhős nézze meg a Batman v Superman filmet is a mászkálás közben nem? Ja, NEM!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.