Az Universal sem akar kimaradni a jóból

A stúdióról van szó, akik épp a Dracula Untoldot hozzák majd nekünk mostanában. Ennek kapcsán szivárgott ki pár napja, hogy forgattak pár extra jelenetet, mivel saját szörnyuniverzumot akarnak csinálni maguknak. Ebben van a pénz, lásd Marvel és a többiek. A neve a dolognak:

Universal Monsters universe.

Ennek keretében rebootolják majd a Múmiát, de sorra kerül a Frankenstein és a The Wolfman is majd. És ezek szerint ide illik Dracula is. Elvileg az Untoldba csak apróságokat tettek, hogyha elhasalna a pénztáraknál, akkor majd a Múmia reboot lesz az UMU (lol a név rövidítve viccesen hangzik) tényleges kezdete.

13 hozzászólás a “Az Universal sem akar kimaradni a jóból” bejegyzéshez

  1. Mivel annak idején egy rakat versus movie volt a szörnyek közt, várható volt, hogy hozzá fognak nyúlni

  2. Én vevő lennék a normálisabb szörnyes filmekre, de ha a Dracula: Untold az első része a szériának, akkor már meg is csömörlött a nagy tervük…

  3. Csakhogy a Universal már megalkotta magának sok évtizeddel ezelőtt ezt a szörnygárdát, amikor még nem számítottak elcsépeltnek. De ha ezen tényleg végig akarnak újra menni, akkor egészségükre.

  4. 2800 mozi + gyenge kritikák – ebből nem lesz univerzum, csak ha nagyon alacsonyan tartották a költségvetését és kicsiben akarnak játszani. 50 millió fölé ez nem fog kúszni, de lehet még a közelébe sem.

  5. ezért írom, hogy csak apróbb utalások erre a tervre, a Múmia reboot lesz a legfontosabb lépésük gondolom

  6. Akkor ezért van az Untold-nak 100 milliós költségvetése… Én vevő lennék az ilyen szörnyfilmekre, csak akkor legalább szórakoztatók legyenek. Nem kellenek ide művészeti magaslatok.

  7. Human:

    tudom, az Universal lépését nem értem, mert ez a sok marhaság mellett tényleg nem tunik elvetélt ötletnek, a “klasszikus” szörnyek köré lehetne izgalmas világot épiteni.

    de megint csak noname rendező, abszolút tapasztalatlan irók, és Luke Evans sem jelent sokat egyelőre.

  8. Én tegnap láttam, és ennél rosszabbra számítottam, nem nézhetetlen, csak nem jó, Dominic Cooper sztm még életében nem volt ennyire semmilyen, Luke Evans meg korrekt iparos munkát végzett, mint Dracula, alapvetően én élveztem, de ennyi pénzből lehetett volna jobb is

  9. De minek egy ilyen szörnyes univerzum, amikor már van egy nagyon remek, hasonló sorozat is belőle?
    Penny Dreadful

  10. Annakidején volt többé-kevésbé korrekt Drakula Coppolától és Frankenstein Branaghtól. Főleg az utóbbit kedveltem – nem voltak hibátlanok, de ezekről az újakról már most megmondom, hogy csak egy fostenger lesz.

  11. Valahogy kétlem, hogy sikeres lesz, főleg, hogy a kritikák is lehúzzák. Ahogy olvastam, 85 perces stáblista nélkül… :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.