Dumb és Dumber kettyó-előzetes: avagy a szinkronizál

Hülye lennél kihagyni. Ezzel zárják a szinkronos előzetest, remélem a filmben a szövegen kívül más hangeffekt is lesz, nem húztak egy Joe-szinkront, csak mert úgyis a duma a lényeg. Ja a film? Hát nem tudom, ti várjátok?

14 hozzászólás a “Dumb és Dumber kettyó-előzetes: avagy a szinkronizál” bejegyzéshez

 1. Bevallom amikor kiderült,hogy lesz folytatás én már csak azon aggódtam,hogy Haás Vander Péter és Kerekes József szállítsák a szinrkont. Pétert személyesen is ismerem és kb két héttel ezelőtt sikerült megérdeklődnöm tőle,hogy “ugye ti fogjátok szinkronizálni?” Mi volt rá a válasz? “Hülyék lennénk kihagyni!” :)

 2. Nem kaptam röhögőgörcsöt, inkább csak a talán leköt kategoria. Főleg a régi emlékekre miatt.
  Egyébként nem olyan nagy show ám… Ez a seggluk poén apppáám!!, de szánalom.
  Főleg így szinkronnal, néhol kibaszás erőltetett. Vesztem az érdeklődést.

 3. Pontosítás: Nem a szinkronnal van a bajom, hanem az össz-hatással. Egyébként jó, hogy meghagyták a régi szinkront, az első részben jó munkát végeztek.

 4. Így hogy a régi arcok szinkronozzák jónak tűnik. Meg hát továbbra is megmaradt az alpári, de még is működő poénok :). Nálam egy nézést megér a moziban és remélem nem csalódottan fogok majd kijönni.

 5. Ha nem annak a filmnek a folytatása lenne, senki le nem szarná, elég igénytelen poénok

 6. még jó, hogy várom. főleg így, hogy a régi szinkronhangok. az első rész. úristen. az a film egy csoda. azután tényleg hülye lennék ezt kihagyni. trailert se nézek meg semmit, de ebbe azért belehallgattam a hangok miatt:D szemszonájt.

 7. Már az előző posztban leírtam a véleményem a filmről. De még annyival kiegészíteném, hogy csakúgy, mint az Ace Ventura második részében, itt is sajnos “meg változott a világ”. Az Ace egyben a világ normális volt senki nem lógott ki a „szürke hétköznapokból”, csak Jim a maga „enyhén” elmebeteg, de mégis érezhetően logikus és következetes karakterével. Ellenben a második részben szinte minden karakter és helyzet egy parodisztikus jelleget kapott. Olyan volt mintha az első rész paródia változatta lett volna, senkit nem lehetett komolyan venni, sajnos még Jim-et sem hiába változott ő a legkevesebbet, a (hozzá alakult) teljesen kifacsart világ elvette az élét az egész filmnek. És ezt érzem, most D&D második részénél is, “mindenki” debil lett és emiatt (is) kínosabbak poénok (Kicsit Adam Sandler-es hatású).

  +Még mindig nem tudom magam túltenni azon, hogy Jim mennyire megöregedet. :(

 8. +1
  Ha a szinkron ilyen lesz a filmben (például egyáltalán nem jön át a “mániákus” jeleneteknél a karakter), akkor azt hiszem inkább maradok az eredeti hangnál. :(

 9. Szerintem ijesztő, hogy valaki ezt még viccesnek találja.

  Jé, seggluk a macska neve HIHI
  Jé, mellszőrös poén (Austin Powers valaki?)
  Jé, rákattantál a lányomra? a lányomra kattantál? – ez kattant HIHI

  Nem, nem vagyok befásult f*sz régen én is sokat röhögtem az Ace Venturán meg ezeken de baszki, 20 éve volt.

 10. A meglepődést nem értem ám..azért a magyar szinkronrendezők ritkán mernek folytatásfilmben szembemenni a régi gárdának,csak ha valami nagyon gáz van…haláleset,öregedés,más munka..
  Nekem Bánsági Ildikó a kellemes meglepetés,nem hittem,hogy az öreg és elhízott Turnerhez behívják,a Kaliforgiában kétlem,hogy ő lett volna…Kerekes meg Haás aktív ma is..

 11. az eszem azt mondja, amit az előttem szólók, hogy ez már elcsépelt és erőltetett lesz, de mégis valahogy úgy érzem, hogy bazki legalább rávették Daniels-t és Carrey-t, hogy mégegyszer debilkedjenek egy ilyen filmben és mivel a régi filmnek is volt egy varázsa, valahogy nem lehet kihagyni, mégha meg is fogom bánni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.