11 hozzászólás a “A Seventh Son plakátkészítői sem erőltetik meg magukat” bejegyzéshez

 1. Kicsit sötét lett, de nem olyan rossz ez. Sőt az leőzetes is bejött. Lehet nem lesz egy blockbuster, de várós idáig.

 2. Tök vicces, hogy a filmben Ben Barnes-t meg Kit Haringtont csak úgy lehet majd megkülönböztetni, hogy az előbbi alacsonyabb az utóbbinál. Mert amúgy mindkettőnek ugyanez a “szexi vagyok, és ez nagyon fáj” / “szexi vagyok, de nagyon üres” arckifejezése van.

 3. Bírom ezeket az “ezt a filmet abban az országban gyártották ahol a godzillát és más kitűnő blockbustereket” fényező szövegeket XD kaksi maksi, bűzlik a poszter is mint a reggeli vastagszar.

 4. elsőre csak kicsiben láttam a képet telefonon, látom sárkány, ősz mágusfazon,elforduló félszeg tündecsaj,kardosmuksó, ez egy hobbit poszter lesz megint

 5. A poszterrel “deréktól” lefelé egyébként semmi gond nincs. Szépen el vannak dolgozva az átmenetek, minden a helyén, de a teteje.. Valahogy így képzelem:

  Grafikus: – Na, odatettem Julienne Moore-t is, ahogy kérted, de tuti, hogy nincs róla jobb fotó? Teljesen más megvilágításban van mint a többiek és így eléggé kiugrik az arca a képből.

  Megrendelő: – Áh, az a nő egyfolytában forgat, nem ért rá a stúdiófotózásra, abból kell dolgozni, ami van. Nyugi, jó ez, senki sem fogja észrevenni, de.. Hol derül ki, hogy ez egy fantasy? Így simán azt hiszik majd, hogy valami középkori kardozós tucatfilm. Figyelj már, küldök egy képet a sárkányról, azt tedd még be jó nagyban a háttérbe és legyen rajta egy vörös telihold is!

  G.: – De úgy már túlzsúfolt lesz, és felhős égen telihold?? Hát az nagyon reális..

  M.: – Csak tedd, amit mondtam, és még valami. Jó lenne, ha egy órán belül megkapnák a PR-osok, mert indul a kampány.

 6. Nem akarok nagyon gonosz lenni, de olyan ez a poszter, mintha a Hobbit asylum verziójának a posztere lenne.

 7. Szerintem a marketingtől ne várjatok sokat … amit akartak már ráköltöttek a filmre :( én azért kicsit még reménykedek hogy egy jó filmet fogunk kapni, bár nagy elvárásokat nem támasztok. Pont ez miatt a sok hercehurca miatt h ilyen sokat késik a film :(

 8. A trailer alapján egyáltalán nem tánik rossznak, a CGI korrekt, maga a történt meg hát… Elolvasgattam wikin az első 4 vagy 5 könyv tartalmát, én szeretem a fantasyt ugyan, de nem nagyon fogott meg, itt-ott inkább erőltetettnek érződött. A film meg szerintem majd egy esti mozinak bőven elég lesz miután kijön dvd-n.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.