Emelik a tétet: Baywatch a Rockkal

A héten érkezett már I Am Legend rebootról hír, na meg feltűnt a Tetris-film, azt hiszem méltó zárás lesz, hogy Baywatch-filmet terveznek. Vagyis egy ideje szó van már róla, de most felerősödtek a pletykák. A főszerepre Dwayne Johnson esélyes, és elvileg meg sem próbálják komolyra venni a figurát, hiszen a We’re the Millers író-duója rendezheti.

Valószínűleg a 21 Jump Street dupla kaszálása keltette fel a producerek figyelmét…

human
írta
2014. 10. 04. 04:19
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Emelik a tétet: Baywatch a Rockkal” bejegyzéshez

  1. Ha most neki állnék a sorozatnak, vajon élvezném annyira mint mikor elcsíptem anno egy-egy részt a tévében? Hah miket beszélek?! Run, Yasmine, run!!!

  2. Áhhhhm, ásítok, már megin ez a szteroid oriás. Lassan mint Willis, minden szarba kanál? Baywatchba meg ez a kétajtós szekrény nem igazán való.
    A sorozatban is EREDETILEG az atletikusabb izomzatú NEM KOXOS jobb kiállású bájgunárabb fazonok voltak a jellemzők.
    Rock egy Browning képpuskával a kezében oké, de a gyorsreagálású, fürgébb mozgású mentőnek benga. Mire ekkora tömeggel beszalad a vízbe, tízszer megeszi a cápa a fuldoklót.
    Inkább Brad Pitt Miccccsssnek meg hasonlók, hogy értsd mire gondolok…

    Na mindegy, remélem a nunák legalább nyerők lesznek, és nem ilyen Mila Kunisokat tolnak majd bele. Bár mostanában elég unalmasak a női karakterek, régen jobb suncák voltak a filmekbe mint az utóbbi években.
    Ezek a mostani 30 alatti női szinészek valami iszonyat unalmasak számomra, alig találni valami dögöset köztük.

  3. Néztem a videót, amit írsz, a tömegéhez képest nem rossz, de a sprinter Chambers legyorsulta. Nem sokkal de rávert. Mindenesetre elismerésre méltó ekkora állatként.
    Bár a mai srinterek is szét lehetnek koxolva, némelyiknek olyan izomzata van mint egy naturál testépítőnek, vagy még nagyobb. Pedig a futás rohadtul szedi le a tömeget.

    Csak azon gondolkodtam, hogy volt régen egy rész a Baywatchban, amikor újonc vizimentőket válogattak, és futtatták, úsztatták versenyeztették őket. Ha csak ennyivel ráver több atletikusabb alkatú a kétajtósra, akkor be se veszik a vizimentők közé. Akár másodperceken is mulhat egy vízbereked pofa élete.
    Nekem Rock nem annyira hiteles erre a szerepre. Persze a Pain and gainben fasza volt, de az más terep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.