“The beast is done. Cooked.” – Ridley WRONG Scott

Kijött az Alien Isolation játék végső trailere, a játékot holnaptól lehet tolni, és csak jó kritikákat kap. Kb. az egyik legfosatósabb horror játék ami mostanában megjelent. Tippre a csajom azt sem tudná nézni, ahogy játszom vele.

Ja a fenti cím, idézet innen jött, az első Alien film készítőjétől.

17 hozzászólás a ““The beast is done. Cooked.” – Ridley WRONG Scott” bejegyzéshez

  1. Kedvencem az IGN kritikája volt, ahol negatívumként szerepelt, hogy az xeno-AI nem kiszámítható. Nem tudtam azután komolyan venni az egész cikket. :D

    A játék pedig baromi jónak tűnik a trailer alapján is, illetve a YT-videók alapján is, melyeket nyomnak fölfele elég gyorsan.

  2. Te Szenilis Fasz, tee…!! (lehetőleg hangsúlyosan, nyomatékosítva ezzel a bennem, irányába felgyülemlett megannyi indulatot)

    Rég nem játszottam már, de ennek adnék egy esélyt, remeknek tűnik.

  3. Mushimushi: az szép!!! Biztosan ütősebb portfóliód van, mint neki, ha ilyen bátran dobálózol a szavakkal…

    Inzume: nem negatívumként jegyezték meg, sőt, mondták is, hogy eleinte éppen ez teszi a játékot jóvá. Pusztán annyit tettek hozzá, hogy egy idő után meglehetősen frusztrálóvá teszi a játékmenetet, és unalmassá válik…

  4. anthony711: Hirtelen nem tudom elképzelni, hogy miként teheti unalmassá a játékot ez. A frusztrálót már jobban, de akkor sem nevezném negatívumnak. Egyébként a szokásos cikk végi kis +/- értékelésnél a – résznél van, tehát szerintem mondhatjuk, hogy annak veszik.

    Én általában filmeknél először csak azt a részt nézem meg náluk, mivel az azoknak tökéletes útmutató, akik vagy tl;dr-nek veszik a cikket, vagy nem akarnak mindent ellőni maguknak. Ugyanígy van ez szerintem játékoknál is. De ez már eléggé off. Magyarul ha nem negatívként vették, ne írják oda.

  5. Scottnak amúgy teljesen igaza van, bármelyik folytatás csak gyilkolta az Alien legendát. Az Alienst és a Prometheust is beleértve. Utóbbi miatt, no és a fent beidézett baromság miatt is jár a koki az öregnek.
    A játék pedig csak egy újabb rókabőrnek tűnik…

  6. anthony711: Félreértés ne essék, egy bizonyos pontig nagyon szerettem az öreg munkásságát, sok kedvencem tudható be neki a régi filmjei közül, de ahogy azt már korábban több hozzászóló is említette, az utóbbi időben hibát-hibára halmoz, de legalábbis saját életművébe piszkít rendszeresen. Amúgy csak akkor lehetek rá mérges, ha elismert rendező vagyok, csak akkor kritizálhatok egy zenekart, ha tudok hangszeren játszani? Mindannyiunkból előtör néha egy kis indulat, főleg, ha olyan valakiben csalódunk többször, akiben régen vakon megbíztunk.

  7. Megfelelő kezekben és egy pg-13 mentes világban igenis fel lehetne támasztani ezt a kultuszt. Bár az is lehet, hogy csak a rég volt gyermekkor és a múltidézés miatt pityergek :)

  8. miért nem tudják akicófilmként folytatni az alieneket ? minek kell ez a misztikus, ki tudja honnan származunk baromság ? az alienek vért akarnak és húst, nem bonyolult

  9. Inzume: értem, mire gondolsz, de én azt is meg tudom érteni, hogyan teszi ez unalmassá a játékot. Engem pl. ha sokáig frusztrál egy game, akkor egy idő után ráunok a folyamatos próbálkozásra, és abba hagyom. Persze ahhoz nagyon kell frusztrálnia, hogy ez megtörténhessen. Viszont ez már csak szemantika… :)

    Mushimushi: nem a kritikával van a baj, szükség is van rá, hiszen ez tartja fenn az összes művészetet. A probléma nálam azzal van, ha érvekkel alátámasztott kritika helyett csak obszcén szavakkal dobálóznak. Mert így akármennyire is érvényes amit mondasz, hiába értenék is vele egyet, a trágárság elhomályosítja azt.

  10. anthony: Igazad van, csak mocskolódtam és vulgáris voltam, de indulatos ember vagyok és elpattant a cérna, bocsika.

  11. Én már nyomom a játékot:)))
    Baromi hangulatos!
    Eredeti film zene a játék alatt, max. grafikával eszméletlen részletgazdag és full retro alien feeling!
    Nagyon izgalmas, félelmetes és ész is kell hozzá!
    A valaha készült LEGJOBB Alien játék!
    Én alig bírtam abbahagyni:)))
    Este fülhallgatóval nyomom…ez az igazi!

  12. “Tippre a csajom azt sem tudná nézni, ahogy játszom vele.”

    hehe, vicces :) az én csajom meg totálisan odavan Ripley-ért, meg az Alien filmekért. rendszeresen újranézzük őket.
    sztm nem kicsit rajta lesz a játékon:)

    sajna csak ps3 van itthon, remélem van esély h elmegy ezen is játék. valsz persze nem, de hátha

  13. én el is mentem moziba a 8 utas a halálra újranézni, szívesen megnézném a bolygó neve halált is, valszeg Haloweenen is ott leszek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.