Természetesen a FOX nem hülye

Tudjátok, berendelték a Deadpool filmet, ami sajnos PG-13 lesz. Viszont mellé befutott az a pletyka is, hogy Deadpool az X-men univerzum része lesz. Eredetileg is az volt a Wolverine: Originsben, de az a film már csak az IMDB-n létezik, a stúdiónál nem, szóval most máshogy vonják majd be.

Szóval a teljes Marvel recepttel ugranak a dolgoknak a FOX-nál, ugye a régi filmeket már képbe hozták a legutóbbi X-mennel, aztán jön az Apokalipszis, és idővel még Deadpool is be lesz vonva a buliba, bár előbb a különálló filmjét kapja meg.

human
írta
2014. 10. 07. 04:35
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Természetesen a FOX nem hülye” bejegyzéshez

  1. nem tom, nekem már az x men filmek se tetszettek, a Farkas elég uncsi volt, a days of the future past meg katyvasz, az origins az tényleg film volt, szóval a mennyiség kezd a minőség rovására menni, én annyira ezt nem is várom, nem értem, miért érzik úgy a stúdiók, hogy bármiféle kockázatot vállalnak ezekkel a szuperhős filmekkel, hisz a közönség már vagy 10 éve mindig megnézni az összeset, szóval nagy kamu, hogy nem csinálják meg őket normálisan, véresen, vagányan, vagy akárhogy, hanem megy ez a PG13 rinya

  2. nagyon helyes. a 1st class és a DOFP a legjobb dolgok, ami a mozifilmes x-men franchise-zal eddig történt szvsz, annak ellenére, hogy mielőtt a láttam filmeket erősen piszkálta a csőröm, hogy átírták DOFP sztorit,
    és ahhoz képest, hogy pg13, ebben legalább működik Wolverine is, pedig ha Deadpool-lal nemis, de egy Wolverine-nel nagyon kéne egy R Berserker Raging.

  3. Az Apokalipszis akkor most az elsőkkel szűri össze a levet vagy az régi csapattal? Úgy hallottam,hogy a régiek már ejtve vannak (DOFP volt elméletileg a leköszönő filmjük) és most már csak az elsőket nyomaták orrba szájba. (Mondjuk ezt nagyon sajnálnám mert bár bírom az új szereplőket a régieken valahogy nem tudnék csak ilyen egyszerűen túllépni) A választ előre is köszi.

    Illetve még egy kérdés a végére. (tudom,hogy ez nem az a topic de kérlek human nézd el nekem)

    Szóval a DOFP végén mi a jelentősége annak,hogy Logan-t valójában nem Stryker ha nem Mystique veszi gondjaiba? Egyáltalán miért tesz ilyet?

  4. Wolverine első része sztem rendben volt, én szerettem. Nem értem a studio miért kezeli úgy a filmet mintha nem is létezne, a nagy utálatot meg pláne nem értem.. Sokkal jobb volt mint a hulladék második rész, ami tele volt faszságokkal..

  5. Szerintem is baromi jó volt a Wolverine első része. Én szívesen vettem volna, ha azt fűzik tovább.

  6. nem hiszem, hogy volt hivatalos magyarázat, miért menti meg Mystique Logan-t, de lehet csak szimplán az, hogy Stryker már dolgozik az X-Programon és az álca a katonák megtévesztésére kell, hogy a felhasználva őket megmentsen egy mutáns bajtársat a kísérletektől (anélkül, hogy tudná, hogy Logan mire képes), elvégre az egész moziban Mystique-nek ez lett a célja, miután kiderült a Sentinel program és már a táborban is tiszteknek álcázta magát, hogy eljusson helyekre.

    az adamantiumot meg Apocalypse-től is megkaphatja, vagy Stryker később is megkeresheti, ez már csak részlet kérdés.

  7. Prothean:

    A filmes pletykákat olykor nem ajánlatos figyelembe venni, mert csak összezavarja a jó népet :D
    Egyébként 1-2 hete olvastam egy amerikai képregényes hírportálon,hogy a First Class trilógiának az Apokalipszis rész lesz a záró darabja! Vagyis ugye a sorrend ez: First Class,DoFP,Apocalypse. Arról persze nem volt szó,hogy a továbbiakban akkor kik lesznek a főszereplői ennek a franchise-nak.: Szerintem a következő fejezetben az ifjú Küklopszot és Jean-t helyezik majd előtérbe úgy mint a mostani trilógiában Raven-t Xavier-t és Magneto-t.

  8. Hát nekem nagy csalódás lett a DOFP. Legalább Magneto zenéjét megtarthatták volna First Classból, de még azt se. Matthew Vaughn-nál sokkal jobb helye lenne az X-Mennek, mint Singernél.
    Van esély rá hogy az Apokalipszist nem ő rendezi?
    Ja, és Deadpool nekem rohadtul nem hiányzott eddig se, ezután se fog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.