Első képek a Tomorrowlandből

Brad Bird (The Incredibles) új élőszereplős filmje, ami elvileg sci-fi és rohadtul igyekeznek rejtegetni mindent róla, és baromi ködösen beszélnek a sztorijáról. Nagyjából annyi, hogy egy fiatal lány és egy megöregedett zseni a jövőbe tud tekinteni, ott látják Tomorrowlandet, amiről próbálnak minél többet megtudni.

ez csak concept art!

There is a piece of technology in this pin, it’s the kind of old-school pin you would wear on your lapel, and when you make physical contact with it, you have the illusion of being physically transported to another world, and that’s how Casey gets her first glimpse of Tomorrowland. She is a Muggle who accidentally wanders across Platform 9 ¾ and sees something she probably shouldn’t have.

Előre szólok, hogy ez kiba hypeos film lesz, csak hogy már most tudjátok utálni. Akinek nem inge az ne vegye fel.

12 hozzászólás a “Első képek a Tomorrowlandből” bejegyzéshez

  1. Végülis a bemutatója 2015 május 22, úgyhogy lassan kezdhetik is azt a baromi nagy hype-ot… Aztán a végén akkorát buknak vele, mint a John Carterrel, vagy a Lone Rangerrel.

  2. Lusta vagyok utánanézni, hogy ez George Clooney-e a képen, de ha igen, akkor rohadtul megöregedett.

  3. Az a concept az nagyon Syd Mead-es. Amúgy érdekes ötletnek tűnik, és hát Clooney miatt kötelező.

  4. ha annyi lenne a mozimusoron, hogy the new Brad Bird movie, akkor is beülnék rá :) jöhet a hype, ő érti a dolgát és Clooney is jól szokott választani. Leftovers ide, vagy oda, az öreg Damon nálam handicapes, de bizom Brad Birdben, hogy a marhaságait kiszelektálta és csak a jó ötleteit hagyta meg, mert azért az is van neki bőven.

  5. nekem a képek nagyon műanyagok és gyerekfilmesek (oké, Brad Bird style de akkoris). nem írom le a filmet, Lindelofot meg bírom, de remélem azért a végtermék kevésbé lesz ilyen mű.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.