Purge 3, Robin Hood, Gone Girl, és pár terrorista

Casey Affleck főszereplésével csinálnak filmet a bostoni bombázásról, és a két tettes utáni hajszáról. Korai?

A Sonynak más őrült tervei is vannak a Spider-Man megosztás mellett, mégpedig egy Robin Hood franchise. Az első film persze a Hood lenne, de utána Little John és a többiek is kaphatnának külön filmeket. Mindezt nagyszabású akciókkal meg ilyesmi. A kép csak illusztráció, bár Freeman lehet szerepel benne, hiszen minden filmben ott van, de Costner tuti nem.

James DeMonaco folytatja a Purge filmeket. Az elsőt és a másodikat is írta/rendezte, és mivel a folytatás többet hozott, mint a sorozat kezdő része, így nyilván kap a harmadik részre is egy kis pénzt.

Richard Kelly írt egy érdekes elemzést a Gone Girlról.

14 hozzászólás a “Purge 3, Robin Hood, Gone Girl, és pár terrorista” bejegyzéshez

 1. Purge 2 nagyon tetszett :))) bele volt zsúfolva minden, és néha nem is volt idő egy jó akcióra, de akkor is szórakoztatott, és tele volt elmebetegekkel, örülök a 3. résznek

 2. a franchise őrület elején még komolyan lehetett anyázni az ilyen világteremtő hülyeségeken, de ez most már olyan szinten a vicc kategória, hogy csak röhög az ember :)

  sőt, átestünk a ló túloldalára – mig az elején az ötlettelenségre lehetett panaszkodni, most kifejezetten kreativak kezdenek lenni stúdiók, hogy milyen történetekre akarnak új dimenziókat húzni (irony). a világ legjobb kalandfilmje és zseniális karakterek kellenének ahhoz, hogy ez müködjön, de nem lesz ebből ebben a formában semmi.

 3. A harmadik Purge-be vissza Frank Grillót!

  Mondjuk legalább biztos nem Purg3 lesz a címe. Ugye???

 4. -22 jump street nem ment felirattal
  -gone girl nem megy felirattal
  -alig megy már valami felirattal moziban

  Ez miért van? Csak a szinkront kajálja a magyar?
  Ha az interstellar se lesz szinkronnal, meg leszek lőve, mert a 22 JSnél még jó volt az OV, de Matthew McC kiejtésére azért nem biztos hogy befizetnék felirat nélkül.

 5. lowpass: nem tennék rá nagy összeget, hogy a Hobbit és az Interstellar megy majd feliratosan

 6. De miért van ez? Vagy mikor történt? 1 évvel ezelőtt még azért a mom parkban lehetett felirattal nézni a blockbustereket és a kisebb filmeket egyaránt.

 7. Én is sajnálom, ha csak tehetem, eredeti hanggal nézem a filmeket, de azért nem árt a megértéséhez néha a felirat. A batmanből is leadták az első kettőt felirattal, aztán a felemelkedést már szinkronnal kellett néznem :/

 8. Két tökéletesen felesleges termék. Purge egy bitang nagy baromság, én pedig nem szoktam kiakadni, mert nem realisztikus, de ez már tényleg fejfogós ami abban megy. Dilinyós szar, ráadásul nem is elég trancsírfajta. Nem akarok többet.

  Robin hood? Már megint? Hanyadik megerőszakolás lesz már. Szeretnék végre egy új történetet látni. Vagy remakeljenek valami érdekesebbet, amire tényleg ráférne. Robin Hood dögunalom számomra.

 9. terror tarol : ne már, Purge tök nagy poén, ne vedd komolyan, persze, hogy baromság, de a baromságokon lehet jól szórakozni, amúgy meg iszonyat jó alapötlete van, és a második részben már sikerült is kezdeni vele valamit

 10. Ez a Purge második rész valamiért engem egy ősrégi Don the dragon Wilson filmre, a Ring of fire2 re emlékeztetett, de úgy színvonalban is.
  Nyilván nem ugyanaz, de manapság egy ilyen filmmel előállni elég merész húzás.
  Grillo amúgy jó arc, de a film olyan izzzé. Olyan ratyi B-szar. Jobban is megcsinálhatták volna. Minimum egy Hobo with a shotgun látványvilágú, trancsírpartyt kreáltak volna, még az alapjaiban faszkalap alapötlet is jobban csúszott volna.
  Úgy vagánykodnak ezek a maszkos, állarcos bambulák benne,főleg azok a kis gördeszkás majmok, de nem igazán voltak zúzósak. Még ezek a kamionból kijövő halálosztagosok, meg a gatlinggunos hentes úgy elment, de alig volt pár pillanatuk. hamar lerendezték őket. Ennél nagyobb vérorgiát várnék el.
  Így csak tucat b-film, és nem minőségi trasfilm lett.
  De majd a 3 részre talán.

 11. terror tarol : én is ezt mondom, hogy volt benne lehetőség, de lehetett volna zúzósabb, viszont nagyon kevés hasonló b filmet csinálnak manapság, ezért megbecsülendő darab, sajna már nem tudnak ilyeneket, akciófilmek helyett túlbonyolított drámákat vagy unalmas közhelyeket készítenek, nekem ez a film friss volt és poénos

 12. Ez a Robin Hood-franchise ritka nagy kreténség, ergo meg is fog valósulni, én meg tutira nem nézem meg KIVÉVE EGYET: ha külön filmet kap a Nittingham-i Sheriff Alan Rickman főszereplésével! Na, arra elővételben vennék jegyet :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.