Akkor temethetjük a Ghostbusters filmet tényleg

Egyre biztosabb, hogy megvalósul a női szellemirtós film, hiszen a rendező már megvan Paul Feig (Bridesmaids) személyében, erre most a The Heat íróját is leszerződtették a filmhez. Akkor ennek annyi, hiszen Katie Dippold elvileg olyan forgatókönyvvel fog előállni, ami rebootosan újraindítja a franchiset.

Tehát ő írja:

23 hozzászólás a “Akkor temethetjük a Ghostbusters filmet tényleg” bejegyzéshez

 1. Még akár jó is lehet.

  Ja, mégsem. Jó lenne, ha filmet is lehetne műemlékké nyilváníttatni.

  Már alig várom a Matrix, Keresztapa, Idéten időkig és hasonló klasszikusok remake/reboot/spinoff-jait!!! :sic!:

 2. Remélem olyan lesz, mint amilyenre én gondoltam… csajok a fősuliban. Geek csaj, nagy darab kemény csaj, token fekete csaj, illetve a félénk, okos, vezető egyéniség csaj.

  Hát remélem ilyen lesz. Ja… és legyen benne fingós vicc.

 3. Remélem akkorát bukik, hogy egy hónap múlva azt is elfelejtik, hogy létezett a film. Jó úgysem lehet.

 4. ez így most olyan, mintha maguk a készítők is tojnának az egész projektre, mármint a Heat a legnagyobb dolog, amit “össze-csinált” ez a nő, és az sem volt emlékezetes, gondolom valaki valakijének az ismerőse, pénz meg annyi van, hogy nem tudnak vele mit kezdeni. mondanám, hogy reménykedek, hogy nincs igazam és jó lesz, de nem.

 5. Heat + Bridesmaids alkotói kombó, ráadásul ez garantálja Melissa kisasszonyt is… lehetne fikázni, de nem is érdemes. ez egyszeruen szomorú.

 6. Eleve azt nem értem, hogy a stúdió vezetői, hogy a fenébe jut ilyen eszükbe, még ha nem is ők találták ki, akkor is. Ha hozzám jönnének ilyen ötlettel, kb. így reagálnék: hahaha (nagy kacaj) NEM! És még Murray is elhiszi, hogy ez jó lehet…vicc.

 7. Egyet értek az előttem szólókkal, hogy eszement ötlet női szellemirtókat forgatni. Nem tudom elképzelni, hogy ez ne legyen bukás.

 8. Attól függetlenül, hogy végtelenül egyetértek az előttem szólókkal, azért picit árnyalnám a képet. Azért, mert egy film trágya, nem biztos, hogy a forgatókönyvíró, illetve maga a könyv rossz. Lehet, hogy a Heat is jó volt az elején, csak aztán jött egy fantasztikus producer és megmondta, hogy legyen benne egy bazi nagy PÓK. Láttunk már ilyet… :)

  Dan Aykroyd nem azt nyilatkozta nemrég, hogy a női verziót majd a GBCU (Ghostbusters Cinematic Universe….. :D) 3. vagy 4. filmjének akarják? (De.)

 9. Sajnos most már egyre több helyről jön a visszaigazolás és a rendező is megerősítette, hogy mégiscsak Ghostbuster-inák lesznek. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Ez szerintem akkora baromság, mint a Deadpool PG-13….

 10. Ezt én még mindig nem tudom elhinni.
  Ilyen nincs.
  Gondoljunk csak bele.
  Az első Szellemírtók film a nyolcvanas években készült.
  Nem volt még Avengers meg 3D meg Imax.
  Mi azon a filmen csak ámultunk és bámultunk. Aztán jött a második rész viszonyal késve. Ez is azért óriásit ütött.

  Aztán szépen felnőttünk. És velünk együtt fejlődött a filmgyártás is. Most pedig már ez a korosztály a babakocsit tologatja vagy már a gyerek ellenőrzője miatt méltatlankodik. Ezek a gyerekek pedig azt sem tudják hogy kik-vagy mik voltak a Szellemírtók. Pedig ezzel az új szarral őket akarják majd behúzni a moziba. Mi pedig ha esetleg mégis meg akarják nézni és elkísérjük őket majd könnyes szemekkel emlékezünk vissza azokra a pillanatokra amire ez az új szemét inkább csak ásításra késztet bennünket.

  No de kit érdekelnek ezek a “mozihősök” ha van Galaxis őrzői meg Avengers 2? Pláne ha az egész filmet megerőszakolják, kiherélik, hazavágják.

 11. Kircsi. Az alkotók az utóbbi évek két olyan filmjét tették le az asztalra, amit nem tudtam végignézni (Bridesmaids-t az utca közepén beszarós “poénig”, a The Heat-et kb. 15 percig bírtam). Úgy érzem, nem én leszek a célközönség.

  (És nem, már csak azért sem kesergek azon, hogy két nagy kedvenc filmet akarnak ezzel a fosch-sal tönkretenni, mert egyszerűen innentől ignorálom ezt a kérdés. Ez a “film” az én univerzumomban nem létezik.)

 12. engem kicsit érdekel. szívesebben nézek csajokat a tűzoltópóznán, mint Dan Aykroydot – meg hát a Blues Brothers 2000 is élénken él meg bennem, Dan bácsi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.