Indul a Civil War! Plusz apróságok

A hét brékingje mindenképpen az, hogy Robert Downey Jr. főbb szerepben tűnik majd fel a Captain America 3. részében. Milyen meglepő, pont a Judge buktája után. Bár még nem írtak alá, de nagyjából már a tollat fogják. Ezzel a filmmel indulna a Marvel Phase 3, ami a Civil War képregénytörténeteket hozná el a vászonra. Ebben Iron Man szinte már rosszfiú, és Captain America ellen tolja.

Ezekben a képregényekben amúgy Pókember is szerepel, mennyire durva lenne, ha a Marvelnek sikerülne megegyezni a Sonyval, amiről ugye a múlt héten szó volt. Ha összekötjük a pletykákat egy nagy elméletbe, akkor adná magát a dolog. A kérdés, hogy a Sony bólintott-e.

A Captain America 3 csak 2016 májusában kerül majd mozikba.

A fentiek mellett eltörpülnek, de azért pár apróság:

Karácsonyra táncoló Groot figurát is lehet majd ajándékozni. Ugye a filmben ilyen volt, teljes feelgood.

Len Wiseman azt mondja, hogy Kate Beckinsalelel is készül Underworldhöz köthető dolog. Gondolom ez a stúdió is saját univerzumot haluzik, szóval az Underworld reboot (bővebben) az sima folytatás lehet, vagyis spinoff mint a Rise of the Lycans volt, és közben Kate-tel is terveznek valamit. Bár lehet ez csak egy vendégeskedést jelent. Ja és Wiseman Underworld tv-sorozat tervet is említett. Mondom én, Marvel anyagon élnek itt is a managerek.

Babak Najafi rendezésében készül ugye a London Has Fallen, Butler visszatér meg minden, és most kiderült, hogy Jackie Earle Haley is csatlakozik a színészgárdához. A csávó a Watchmenben volt zseniális, de a Human Target sorozatban is remekelt.

55 hozzászólás a “Indul a Civil War! Plusz apróságok” bejegyzéshez

 1. Ezen most meglepődtem. Sok mindenre gondoltam a Kapitány 3 kapcsán, de Stark felbukkanására semmiképp, főleg nem Kapitány vs Stark ellentétre épített sztorira. A kérdés, hogy így a Hydra szál és a Winter Soldier mennyire lesz hanyagolva.

 2. Azért az Avengersben is csipkedték egymást :D
  De én akkor sem akarom vasembert negatív szerepben látni :)

 3. Szuperhősök hibájából történik egy baleset, amiben ártatlanok halnak meg, amitre válaszul az amerikai kormány hoz egy olyan törvényt, ami szerint minden szuperhősnek regisztrálnia kell magát, felfedni kilétét és nekik dolgozni. Ezzel van, aki egyetért, van, aki nem. Ez alakít ki 2 frakciót a szuperhősökön belül. A regisztrációpártiakat Vasemeber, az ellenállókat Amerika kapitány vezeti.

 4. Dióhéjban. A szuperhősök jelentős ismertsegre es népszerűségre tesznek szert. Egy kisebb szuperhős csapat hoskodeseit a tv is követi, igy aztán Amerika realtime latja hogy egy akció balul sül el es egy üldözött szuperbunozo felrobbant egy iskolanyi gyereket.
  Politikai balhé lesz az egészből, a kormány azt akarja hogy minden szuperhuman (akar képességekkel bír, akar valami kísérlet vagy mechanikus erősítés eredménye) regisztraltassa magat egy adatbázisban.
  A szuperhumanok két táborra szakadnak. Az egyik támogatja a kormányt, ezt a csapatot vezeti Stark. A masik kb illegalitásba vonul es uldozotte válik. Itt van a Kapi. Eleg eros tortenet, sok halállal meg fordulattal. Ha megfilmesitik, le a kalappal. Pókember nelkul viszont eleg szegényes lenne, a Vasemberrel való kapcsolata es az ebből következő fordulatok a sztori egyik fő vonulatát adjak.

 5. Érdekes lesz, hogy a SHIELD által addig talán melegen tartott Hidrás fővonallal hogy hozzák össze, meg mi lesz azzal, hogy a TWS végén pont Tony segített a SHIELD maradékának (Maria Hill nála melózik).

 6. Nem gondoltam, hogy valaha is vászonra kerül a Civil War, és nem mondanám, hogy örülök neki. Meg kíváncsi elennék, hogy hogyan akarják mindenki kedvenc Vasemberét a főköcsög szerepbe berakni. A képregénybe működött úgy-ahogy, jó, voltak indítékai, de amiket csinált nem lehet kimagyarázni, ráadásul azt sem amiért felelős lesz. Én azóta sem kedvelem Tonyt semmilyen más sztoriban sem sajnos, hát kell ez a Cinematic Universenek?
  Borzasztó lehangoló az egész, annak ellenére, hogy fordulatos meg izgalmas.

  Mindenesetre érdekes lenne, ha nem egy nagy Cosmic ellenféllel harcolnának végre. De a Civil Wars azért az bevállalós minden értelemben. Ja és igen, akkor Pókembernek is jönnie kéne. Nagyon is. Ha ez lesz akkor légyszi Sony, bólogass!

 7. Remélem lesz ebből a Civil Warból valami. Jó döntés lenne az biztos. Abba nem gondolok bele, hogy elronthatják, mert ezt kétlem.

  Egyébként az, hogy ki a rosszfiú ebben a történetben szerintem mindenkinél más. Én sosem úgy tekintettem Starkra, hogy ő a rossz.

 8. nem tudom miért mennek rá mostanában a direkt ilyen gonosz, meg negatív sztorikra, nem hiszem, hogy csak ez kell az embereknek

 9. Én nem örülök ennek szerintem nagyon rossz ötlet…ki is fejteném hogy szerintem miért

  – A Polgárháború inkább egy képregény ciklus nem egy összefüggő történet. Minden előzménnyel és a millió mellékszállal inkább egy képregény időszaknak mondanám. Nincs kifejezetten eleje, közepe vége

  – De ha csak a fő történéseket vesszük akkor is meg kellene oldaniuk hogy mi vezet el a polgárháborúig.

  – Hulkot és Thort el kéne tüntetniük (ők nem voltak benne a sztoriban, szerintem direkt mert túl erősek ehhez) millió más karaktert meg be kéne hozniuk (Pókember, Fantastic4, Megtorló, Rozsomák, Luke Cage stb) ha ez utóbbit nem teszik meg akkor nagyon fontos kulcsmotívumok maradnának ki ami nélkül a sztori nulla (gondoljunk csak pókember kulcsmozzanatára). A behozandó karakterek nélkül ráadásul kikből állna Kapitány csapata?

  – ez inkább egy moralizálós történet. Nem egy csihi puhi látványos mentsük meg a világot alkotás. Vajon hogyan szerepelne a mozipénztáraknál egy olyan szuperhős film aminek a fele legalább moralizálás?

  – Ez egy felnőtt történet, a gyerekeknek nem hiszem hogy túlzottan bejönne márpedig a moziba nagy százalékban ők mennek el egy ilyen filmre (és rángatják el a szüleiket)

  – Ha megpróbálnák mégis…kevesebb moralizálással…több látvánnyal…a fenti kulcskarakterek és mozzanatok mellőzésével filmre vinni…akkor ez a film nem a Polgárháború lenne

  – A fentiekkel egyetértve…nem tudom hogy hogyan viselné a közönség hogy Tony Stark a főgenya benne, de mégcsak nem is olyan módon ahogyan a képregényfilmekben genya szokott lenni valaki hanem úgymond “emberi módon”

  Szóval én nem örülök ennek, Inkább épitenék fel rendesen az Infinity-t ahogyan azt elkezdték

 10. a hétvégén olvastam, hogy az Avengers 3 pletyka szinten a Secret Wars lesz a pókkal meg a guardians of the galaxy-vel, annak kapcsán, hogy nagyon nyomján a comin-conon, most meg már a Civil War, érdekes (gondolom az volt a koncepció, hogy tökmindegy csak War legyen a címben lol).

  itt a forrás: http://comicbook.com/2014/10/10/is-marvel-planning-a-secret-wars-movie-/

  de am. a Civil War jobban működne filmen nyilván, nekem jobban is bejön a sztori.

 11. Tota: Thor szerepel a sztoriban, bár elég érdekes módon. Ha a Sony meg tud egyezni a Marvellel, Pókember jöhet. Luke Cage is jöhet, hiszen kap sorozatot a Netflixen. Az X-men az eredeti sztori szerint is kiüli a bulit, szóval rájuk nem is lenne szükség, plusz Rozsomák is kispados sztorit kapott, nem kapcsolódott a fő szálhoz. Vagyis karakterszinten meg fogják tudni oldani.

 12. zsoltiabeka:???????????

  Milyen történetet szeretnél? Egy Pepper-Stark esküvői homevideót? Vagy egy Bruce Banner meditációs tanfolyamsorozatot? Minden történetbe kell valami gonosz/negatív elem, hogy legyen konfliktus.

 13. Sokan kérdezték mi lesz a TWS-el és a Hydrával, nos le van írva…
  A cikk szerint ne a Cap Am 3tól várjuk a Ciwil War-t így simán belefér hogy megy a TWS Hydra szál és közben kezdenek egyre másra olyan események történni (pl a balul elsült mentés) ami miatt a regisztrációt szorgalmazzák bevezetik stb, de maga a Ciwil War egy nagyobb sztori annál hogy 1 szál Cap Am 3.ban elintézzék. Itt egy jól megalapozott felvezetést kapna.

 14. Aaaanyira tudtam!
  Marvel nem bízza a véletlenre, ott van nekik a nagy összecsapás 2016-ban a Batman vs Supermannel, így fogadni mertem volna, hogy valami nagyra készülnek de arra pont nem, hogy Cap3 is egyfajta Cap vs Stark lesz. De ez végre menő lesz! :D

  Stark és a Kapitány ellentétére persze már számítottam azóta, hogy a TWS-ben elhintették, hogy Bucky ölte meg Stark szüleit.Még ahogy számolgattam, hogy mennyi film lehet még hátra az Avengers3-ig( amiről azt rebesgetik 2 film lesz végül és a nagy összecsapás Thanos-al csak a 2. felében történik meg!) akkor hogyan oldják meg ezt kis elhintett ellentétet, erre most kiderül, hogy nem is lesz kis ellentét…

  Amennyire örülök most, hogy végre komolyodik a sztori, annyira parázok is, mert a TWS óta számítottam ugyan rá, de hát mindenki tudja, hogyan végződik a Civil War(bár ki tudja, lehet ezt is megcserélik, mint a Star Trek into darkness-nél).

 15. Play : persze, csak manapság az a divat, hogy a jó karakterek is gonoszak, vagy betegek valamilyen formában, én ezt nem szeretem annyira, csak simán szórakoztató filmekre vágyom, az új Farkason ( Rozsomák ) meg xmenen pl iszonyatosan unatkoztam, az amerika kapitány 2 tetszett, annak azért volt valami sztorija, de az iron man 3 meg a thor 2 is katasztrofális volt szerintem, bugyuta, a galaxis őrzőiben tetszett a csapat, de a poénok elég kretén szinten voltak, szóval nem tom, az utóbbi években én nem éreztem fejlődést a szuperhős filmekben, kifejezetten rossz irányokba mennek el, nagyon várom az avengers 2őt, de majd meglátjuk…. persze, hogy kell gonosz a filmekbe, de miért pont egy jó karakter legyen az ? nem olvastam ezt a képregényt, lehet hogy tök jó, meg minden, csak elsőre volt furcsa, nem tom, nekem olyan erőltetettnek tűnnek ezek a moralizálós filmek, ha valaki egy gonosz paraszt akar lenni, akkor legyen az, de nem kell tönkretenni mások szórakozását

 16. scholes75 és Claire8310: Nahát, nem is gondoltam volna, hogy Tony Stark támogatna egy ilyen dolgot, a Kapitány meg nem. A képregényben mi Stark motivációja? Meghalt valaki hozzá közel álló?

 17. @zsoltiabeka: Szerintem meg pont az a lényeg, hogy ne ‘bugyuta’, motiváció nélküli gonosz karakterek legyenek. Például 4 éveseknek szóló filmben még elmegy, ha van egy gonosz, akinek kedve támad elpusztítani a világot….. De azért egy normál nézőben egy Marvel filmnél felmerül a kérdés: ‘Miért?’ ‘Mi a fennéért akarja az egyik karakter elpusztítani/megölni ezt meg azt??’ -ha erre semmi válasz, na az én szórakoásomat ez teszi tönkre…
  Ebből a szempontból sokkal jobbnak, szórakoztatóbbnak tartom, ha egy pozitív szereplőből csinálják a “gonoszt”. A saját motivációi szerint pont nem ő a gonosz….ez lenne a lényeg, nincs gonosz, csak az egyik banda kedvelhetőbb, mint a másik (pl Magneto vs Prof X)

 18. @Variant

  Bevallom nem most olvastam a Civil Warst, hanem évekkel ezelőtt, de itt van amire emlékszem, ha pontatlan úgy is kijavítanak (az internet csodája:))

  Az a helyzet, hogy nem tudom elképzelni a filmes Tonyt, amint átvált szuper komoly, kormánybarát gépezetbe.

  Mert végül is ez a lényege. 600 civil hal meg abban a félrecsúszott akcióban, és egyszerűen ez készteti Tonyt, hogy a regisztráció mellé álljon. Hogy minden hős identitását felfedve, kormány által rendesen kiképezve és és felügyelve működjenek. Szerinte már értelmetlen törvényt áthágni. A gond az, hogy mindenkit kényszerítene (Mint a Kean Act a Wacthmenben, csak itt több a rebellis, meg több a hős alapból)

  Eddig még meg is érthető Tony, még ha én inkább a titkos identitásukat megőrzőkkel és a szabadságukat követelőkkel értek egyet, mert gyorsan példát is mutatnak mi történhet ha valaki felfedi az identitását (Peter esete).
  És ugye Cap harcol ennek az élén, akinek az egész világ ismeri az arcát és nevét. (teszem hozzá)
  Aztán Tony (és Mr. Fantastic és még egy jó páran!), nem is értem, elkezdi levadászni és börtönbe záratni akik ellene mennek, konkrétan átveszi a Shiledet is. Spoiler nélkül olyanokat tesz, és olyan dolgokat okoz, amire semmilyen motiváció nem elég alap.
  Események után van is mit megbánnia.

  Na ezt, ezt a filmes Stark, sose tenné meg, ahogy most állunk. Vagy az Avangers 2-ben húznak egy olyat, hogy lássunk valami más irányú jellemfejlődést Tonynál (pl. ha lettek volna elég tökösek és tényleg kinyírják Pottsot a 3-ba akkor talán már közelebb állnánk ehhez), vagy a Civil Warst is, mint az összes többi eddig feldolgozott alapsztorit, szépen átírják (Ez az esélyesebb). Vagy nem Civil Wars lesz a közös film.

 19. tükör: az csak max pletyka, viszont ez fix, mivel új Civil War képregényeket is jelentettek be

 20. Én azt nem tudom hogy ezt most melyik filmbe tervezhetik? Az avengers 4be? Az amerika kapitány 3ig szerintem tuti nem jutnak el eddig.

  Mert idáig azt hittem hogy az avengers 3ra eljutunk egy infinity “jellegű” történetig aminek már jó régóta ágyaznak meg a “kövekkel” Thanossal stb. Ha most belekavarnak egy civil wart is akkor nemtudom hány film lesz végül? 50? :D

  És minél tovább ízlelgetem ezt az ötletet annál nagyobb baromságnak tartom. Kiherélés nélkül, izgalmasan és moziképesen ezt a sztorit nem lehet vászonra vinni. Szerintem. Hacsak persze nem írnak egy új…mozikompatibilisebb civil wart

 21. Jól emlékszem, hogy a Civil War végén lövik ki Hulkot az űrbe és kezdődik a World War Hulk? Mert akkor kezd összeállni a kép, ugye azt is emlegették mostanában.

  Én már azt várom amikor hazajön, és rendetrak :D

 22. Claire8310: Ezek után valóban érdekes, hogy a MCU-s Stark miért is állna át a másik oldalra. Lehet, hogy Pepperrel fog történni valami.

 23. Tota: Én simán eltudom képzelni, hogy az Ultron végén bekövetkezik egy Civil Wart bebikázó esemény, aztán a Kapitány 3-ban ezt bontogatják (a Winter Soldiernek is lesz erre hatása bőven), aztán a csapat filmben belekeverik még Doctor Stranget, Ant-mant és ha elég kegyesek a pénzemberek, még Pókember is feltűnik. Amennyi Marvel film be van már tervezve, simán meg lehet csinálni.

 24. Egyetértek, hogy az Infinity sztori jobban illene vászonra, és annak is jobban örülnék ha a Galaxis őrzőit hoznák be a Bosszúállók mellé, de emellett ha a Polgárháború sztori kell, hogy behozzák végre pókfejet a Marvelhez akkor mehet!

 25. lordboxi
  az teljesen más amiről beszélsz.

  SPOILER

  a civil war végén am kap. hal meg

 26. Play: Nem kötekedni akarok, lehet olvastad a képregényeket, de Dr Starnge nem volt benne mivel ő ki akart maradni belőle.
  Amúgy amit Claire8310 mondott az tényleg rávilágított, hogy ez még túlontúl korai lenne.

 27. Guruman: Írták mások is, hogy valószínűleg a filmes univerzumhoz fogják igazítani a történetet, és nem a képregényeshez.

 28. spolieres lehet, pedig csak ötletek és kérdések … képregényeket csak minimálisan olvastam, de.

  Winter Soldier megjelenése egyértelmű jele annak, hogy Captain America helyét idővel ő fogja átvenni, eseti vagy állandó jelleggel, csak idő kérdése, az egymásra találás/csere szerintem a harmadik részben esélyes. a Galaxis őrzőivel egyértelműen össze lesz kötve a történet, erre a Gyűjtő/Taneleer Tivan rendszeres megjelenése a bizonyíték (Thor2/Galaxis őrzői). az eddigi irányok alapján Thanos és a Végtelen kesztyű körüli kavarás várható a Avengers harmadik részében, hogy ez a Civil War-t hogy érinti, megelőzi, vagy követi, ez képezi az alapját, az jó kérdés. az Ironman vs. Captain America konfliktus is elő van készítve, meg van ágyazva neki, már az Avengers közben látható volt némi ellentét, azt a konfliktus kibontakozását csak Loki akciója / Nick Fury manipulálása nyugtatja el, ideig-óráig.

  ami meglepett az Avengers2 stáblistája kapcsán az, hogy felbukkan Quicksilver és Scarlet Witch… Quicksilvert legutóbb egy a X-Men Days of future past-ban lehetett látni egy felejthetetlen jelenet erejéig, ha nem tévedek. :) azt mondjuk nem értem, hogy miért Higanyszál néven fut mindenhol. ezek egyébként ugyan azok a karakterek, akik a Hydra főhadiszálláson van fogva tartva a CA-WS plusz jelenetében ikrek néven?

  Ultron egyébként egy öntudatra ébredt robot, nem? tehát a sztori hasonló lehet, mint a fenti X-Men filmnél, a bolygó létét fenyegeti a megmentőnek szánt készülék, a bosszúállók összefogása kell a legyőzéséhez. ebben is benne lehet egy jópofa konfliktus, Tony Stark szerepe nyilván nem csak annyi, hogy ő is küzd ellene, hanem szerepe lehet a létrehozásában is (meg persze a Hydrának is). a jó célra szánt kütyü okozta konfliktus elég erős ellentétet teremthet, ez a Hydra / Winter Soldier dologgal fűszerezve elég erős gócpont lehetne…

  májusban okosabbak leszünk. :)

 29. Ö…Tonynak nem azért volt majdnem kötelező, hogy a regisztráció mellé álljon mert akkor a SHIELD Igazgatója volt?

 30. Matt89 : ok akkor lássuk csak, mit is akart a Tél Katonája ? hmmm hát végül is ezt ő se tudta ugye ? hisz annyira meg volt zavarodva, azt se tudta mit csinál…. vagy hogy a Hydra egyszerre lelő 80 ezer embert 3 léghajóval akik veszélyeztetik a terveiket ? hú nagyon hihető :))))) gi joe mesébe illő komolyság…..aztán iron man 3 ki volt a főgonosz ? a mandarin egy otromba vicc volt, és a többire igazából nem is emlékszem, annyira jellegtelen volt, talán egy gonosz üzletember ? hmm de érdekes…. Galaxis Őrzői ? ezzel a kockával elpusztítjuk a bolygókat !! hű ez aztán nagyon indokolt és kidolgozott, hozzáérintjük a kockát a bolygó felszínéhez, és elpusztul :))) ezek a komoly ellenségek neked vagy mi ??? tök kamu volt az összes, motiválatlan, felejthető, béna, nekem a szórakoztatás ennél kicsit többet jelentene, kidolgozottabb ellenségeket, pont ezek az úgynevezett felnőtt szuperhős filmek azok, amik teljesen éretlenek

 31. Ez a Civil War téma több sebből vérzik (kevés a hős, a SHIELD mint olyan már nem létezik, stb.), szóval szerintem nyugodtan el lehet felejteni, hogy ez lesz a sztori. A comicbook.com és a comingsoon.net csak úgy f*ssa az ilyen Marveles pletykákat, mert a fanok unalmukban spekulálgatnak össze-vissza. Csak azért, mert Vasember szerepel, még nem kell végbe menő következtetéseket levonni. Millió és egy módon meg lehet oldani a szereplését, elvégre elég béna dolog, hogy a hősök csak az Avengers filmekben csapatják együtt, a többi filmben pedig szarnak egymás fejére, tök mindegy milyen világot fenyegető veszéhelyzet van. A Winter Soldier konfliktusa pl. igen csak nagy volumenű balhé volt, ott is elég bénán vette ki magát, hogy csak a Kapitányt érinti az egész, a többi hős meg a saját fingját szagolgatja valahol. De egy szó, mint száz, ez a Civil War sztori szvsz felejtős.

 32. @Dimitrij: Ultron-t konkrétan az első Ant-Man, Hank Pym hozta létre kvázi a saját agyának lenyomatából. Elméletileg egy békefenntartó intelligenciának készült, ami aztán átértelmezte a “küldetését” , és arra jutott, hogy a teljes béke csak az emberiség kiirtásával érhető el. Az Avengers 2 hivatalos szinopszisa szerint erre a programra talál rá valahogy Stark, újraindítja, és végül testet is így fog kapni. Valószinűleg így folyik majd bele az Ant-Man sztori az Avengers folyamba. Sejtésem szerint Pym említés szinten szerepelni fog az Age Of Ultron-ban, ezzel kötik majd össze a két sztorit.

 33. Cap kb. a homlokára is tetoválhatná, hogy FREEDOM, mert ez az elv alapján működik, hogy mindenkinek joga van a személyes szabadsághoz,és eldöntetnie kit sodor bajba, és ha a kormány mást akar, akkor az a kormány rossz. Igen, Steve Rodgers egy óriási idealista, de hát ez a Kapitány.

  @Tspawn, én már meg nem mondom mikor lett Tony a Shield vezére, de úgy rémlik közben, mert Fury is az ellentábort erősítette…?Nem is tudom már. De ha nem, nem. Vezető ide vagy oda, nem lenne kötelező semmi. Végül is ‘Amerika’ Kapitány is szembe megy törvénnyel. Itt egyéni meggyőződések döntöttek főleg.

 34. Euphonic: ööö, nem felejtős a Civil War sztori, ugyanis van hivatalos megerősítés. És nem a comicbook.com és a comingsoon.net hozta le a híreket, hanem a The Hollywood Reporter, IGN, Empire és Variety. Ezek szerint igen, most a Civil War lesz… Nem pletyka. Tény.

  Egyébként azt nem érdemes számolgatni, hogy ki hal meg, van-e elég hős, stb., ugyanis itt egyértelműen nem a képregényes Civil War lesz, nem is tudom, miért várják ezt sokan. Az ötlet lesz átvéve, természetes, hogy nem emelnek át egy totális antológiát. Nyilván a Civil War ötlete lesz áthúzva a filmes univerzum kereteire, ahogyan azt eddig is láthattuk már.

 35. “Marvel has yet to confirm any of this”

  Aha, tényleg biztos a dolog… Spekuláció ez is. Persze, sok minden egybevág, van ugye egy Winter Soldier-ünk, a kapitány egy ponton meghalhatna, a helyét átvenné Bucky, stb. Ez mondjuk valószínűleg idővel be is következik.

  Én majd akkor hiszem el, ha a Marvel kidobja a hivatalos szinopszist. Az általad felsorolt források egyébként pont állandóan tele vannak pletykákkal. Főleg az IGN, és az Empire.

  Félreértés ne essék, én bírnék egy Civil War sztorivonalat, de szerintem erre egy külön phase-t rá kellene szánni, majd egy közös Civil War filmmel lezárni. Egyelőre jobb lenne, ha az Infinity-s Thanos-os vonalat építgetnék tovább.

 36. @zsoltiabeka: szerintem félreértettél…konkrétan egyről beszélünk, én is a kidolgozottabb, komolyabb negatív karektereket várom.
  Éppen ezért lenne jobb, ha a jók bandájában támadna morális konfliktus, amiből kialakulna két oldal, amiből persze az egyik a film által “gonosznak” lenne beállítva, de attól a néző még dönthetne. Megint csak X-men példa: szerintem a nézők elég magas százaléka értett egyet Eric tetteivel, motivációival a Days of Futue Past-ban.
  (csak szőrszálhasogatásnak de Ronan motivációi teljesen érthetőek voltak, hogy miért akarja elpusztítani azt a bolygót a Guardians-ban :D)

 37. Euphonic: ha mindenképpen összeesküvéselméletet akarsz gyártani, és nem hiszel egy forrásnak sem, akkor nem tudok mit mondani…

 38. Mellesleg szerintem a világ legnagyobb filmmagazinját, az Empire-t, valamint Hollywood két vezető, a kezdetek óta létező filmes szaklapját, a Variety-t és a Hollywood Reporter-t megkérdőjelezni eléggé nagy mellébeszélés…

 39. Egy Secret War sokkal jobban érdekelne, de ez se rossz.
  Persze a legjobb az lenne, ha F4 (s ezzel Dr. Doom s Galactus) is ott lehetne.

 40. Kb a felénél Zola, amikor azt mondja, hogy akik a Hydra útjában álltak, azokat likvidálták – és bevágtak egy képet Howard Stark halálhíréről.Az első Vasember filmben mondták ha jól emlékszem, hogy Tony szülei autóbalesetben haltak meg. Ez nem lehet véletlen hogy pont egyszerre mutatták ezt a két dolgot.Ha Tony nem is szerette annyira az apját azért biztos, hogy nem szeretné ha a szülei gyilkosa megússza büntetlenül a dolgot. Ha Steve még adna is neki esélyt arra, hogy jóvá tegye Bucky a Winter Soldier bűneit esélye se lenne teljes anonimitásba vonulni…Az ellentét persze biztos valahogy Ultron miatt fog kiéleződni de ez is benne lesz a pakliban!

 41. 30-50ig átugrottam a kommenteket szal lehet h volt róla szó. Szerintem fölösleges a civil warban gondolkodni … az idő és a történet bőven elégséges hogy elő készüljenek neki .. pl. egy thanos történet is több évadon keresztül készül elő.
  Szerintem egy civil warnak is képesek lesznek 2-3-4 évadon történet szálon megágyazni. Az a türténet még annyira friss h bőven van idejük 2030ig megalapozni nekik.
  És így legyen 5ösöm a lottón igy is lesz :D

 42. Úgylátszik még mindig a Comics feldolgozásokban van a pénz :D Hihetetlen, hogy ezen is ennyit tudtatok beszélni… Collideren is az első 2 óra alatt lejött 102 comment.

 43. Teljesen van benne ráció, ám szerintem csak elhintették az infót, mert tudhatják, hogy hány ember ugrik rá a Civil War-ra és hány a Secret Wars-ra… Túl sok a hős, addig úgyse tudják egy fedél alá hozni, akik kellenek hozzá. Viszont nem nagyban, hanem csak kicsiben, a be nem hozott karakterek említésével megoldható.

  SPOILERSPOILERSPOILER
  … főleg ha azt nézzük, hogy hány filmre van szerződése még Chris Evans-nek, és hogy a képregények alapján is Bucky hogy lesz majd Kapitány… Magyarul valamikor ki kell majd nyírniuk Rogerst. Ezek szerint akkor itt lesz majd az alkalom, kicsi Civil War-ban. Bár a konfliktust hogyan oldják majd meg kicsiben…
  SPOILERSPOILERSPOILER

  Jó lesz, de előtte Ultron aprítson!

 44. Matt89 : nem, a jó emberek jók és kész, az xmen hihetetlenül unalmas volt, valaki vagy jó vagy rossz, nincs átmenet, nem akarok morális konfliktusokat nézni, meg lelkizéseket bakker, hihetetlen, ez lesz az akciófilmekből ? sírás meg picsogás ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.