Baromi sok Star Wars concept art

Igen, a most készülőből szivárgott ki az anyag. Elég spoileres, például egy nagyon gonosznak kinéző figura is feltűnik rajtuk.

Az egyik képen olyan helyszín van, amit az égből készített lesiképeken is láthattunk, szóval valós az anyag.human
írta
2014. 10. 15. 16:27
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Baromi sok Star Wars concept art” bejegyzéshez

 1. Szép és jó, de nem kéne több ilyet néznem és olvasnom. Ezek után én már csak egy trailert fogok nézni és pá.
  Ha kibírom…

 2. SPOILER

  Az a “gonosz”nak kinéző figura, aki tartja Darth Vader fejét elvileg Luke Skywalker, ismerősöm független filmes Londonban és jópár barátja segít, dolgozott a filmen és mondták, hogy elvileg egy sötétebb Luke-ot terveznek a filmbe, meg ugye tudtuk már, hogy robotkeze is van, ahogy a képen is látszik…

  SPOILER VÉGE

 3. SPOILERRE válasz
  Az elég badass lenne ha ő lenne Luke, én azthittem, ilyen Obi-wan-os figura lesz belőle, de nem bánnám. Amúgy ezért a haverodat nem fogja elvinni a CIA meg az SAS a TEK-el karöltve? :D

 4. Csak én vagyok az egyetlen, aki úgy gondolja,hogy ez a pár concept art többet ér, mint az egész előzmény trilógia?

 5. De neki “bőr” fedi a robot kezét. Szerintem nem olyan biztos az, hogy ő lesz. Főleg, hogy a fotókon eléggé átment Obiba a szakállával.

 6. Nekem a klón katonáknak a sisakja is bejön! Viszont ha igaz hogy Luke a “robotpofa”, az nem tetszik!!

 7. Viszont az a kék kard, olyan mint Luke fénykardja volt. Persze lehet csak a képen néz ki úgy a markolata, de korábban volt olyan pletyka hogy megtalálják azt, meg a levágott kezet. Lehet hogy a végén még az is igaz lesz.
  A csuklyás alak meg gondolom Palpatine. Túlélte hogy zuhant 1 kilométert valami reaktorba, meg hogy felrobbant vele a Halálcsillag, de az utolsó pillanatban megmenekült, és így 150 évesen bosszút áll megint. :D

 8. Akos: Lehet ,hogy Luke kardja az. De ez tuti nem Luke. Eddig még egy ismeretlen(Vagy Adam Drive) aki megszerezte Vader sisakját és Luke kardját. Gyűjti az erőhöz közelálló ereklyéket.

 9. Lehet én vagyok az egyetlen,de ezek a concept-ek, hogy is mondjam, hangulatában nekem nem igazán star wars-osak. Ezek nekem túl modernek, túlnagyoltak, nem tudom az érzést pontosan megmondani. De ugye csak concept-ek és ugye nem akarnak sok mindent a filmből kiadni, ezért valószínű nem sok dolog lesz ezekből. Pár karakterrajz olyan, mintha valami rajzfilmre készülne. :D
  SPOILER-re válaszolva:
  Elvileg a Lucas által tervelt 7-8-9 sztorija szerint is Luke a gonosz, akivel ha jól emlékszem, Han és Leia gyermekei (akik jedik lesznek) harcolnak. Persze lehet nem valós ez a dolog, csak ismerőstől hallottam.

 10. Valami olyat olvastam, hogy a levágott kézből a Császár klónozott magának egy saját Skywalkert, de az megörült, és az öreg Palpatine bezárta valahova, ahonnan majd gondolom az új film elején kiszabadul. Lehet, hogy van benne valami, mert itt a concept art képen elég örültnek néz ki.

 11. Hagyjuk már ezt “azt hallottam x-től meg y-tól.” dolgokat jó. ne keverjük meg a másikat. :D

  Amúgy a képek kicseszettül epic-re sikerültek és igen mivel rajzoltak valószínűleg ezért néznek ki úgy mintha mese lenne. :D Egyébként meg aki kicsit jobban jártas az SW-ben látja szerintem hogy ezek a képek ízig vérig SW feelinget sugároznak. Én nagyon bizakodó vagyok. Persze ezek csak képek és nem tudni mi marad meg belőlük de baromi jók. Chewie amúgy tökre úgy néz ki a képeken mint a Jedi Knight game-ben. :D A karján meg az fémesnek látszó dolog szerintem nem robot kar hanem pajzs.

  Nagyon várom már a trailert de azon kívül lehet nem kéne már megnéznem semmit. :D

 12. Szerintem is nagyon jók! :) Azért az eldőlt birodalmi lépegető gyomrában megbúvó űrhajós képek láttán totál kész lettem, nagyon bejövős. :)

 13. Azok a concept art-ok nekem is bejönnek, amik a 4-5-6-ból vett dolgok, én azokról beszélek, amik teljesen újak, szerintem nagyon kitűnnek, más a stílusuk a klasszikusokkal szemben, persze a kor miatt biztos.

 14. Iszonyat jó cuccok. Nagyon bejön, lesz feeling 10000x el. A Vader maszkot fogó muksó nem tetszik!

 15. És a stormtrooperek új, felturbózott ruhája?? Nagyon komoly! Libabőrös leszek, ahányszor csak végignézem a képeket!

 16. Mindenki robot kezet kap basszus? :)

  Hiába a stormtroopereknek a menő sisak, akkor se tudnak célbalőni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.