Hitman, Kalózok, Doctor Strange meg ilyesmi

Mivel a sokáig befutónak tartott Joaquin Phoenix mégsem akar szerepelni a Doctor Strange filmben, így a Marvel most újra keresgél. A legfrissebb pletyka, hogy Ewan McGregor esélyes a szerepre. A film Scott Derrickson (Sinister) rendezésében készül Jon Spaihts (Prometheus első vázlat) forgatókönyvéből.

A Hot Tub Time Machine 2 premierjét eltolták idén decemberről jövő februárra. Az Independence Day 1 héttel előbb kerül a mozikba 2016-ban, csak hogy ezzel a FOX keresztbe tudjon tenni az Universal stúdió Múmia rebootjának. De a legrosszabb hír mindenképp az, hogy a Hitman: Agent 47 remake 6 hónappal később kerül a mozikba, 2015 augusztusában.

Javier Bardem lesz a következő Pirates of the Caribbean rosszfiúja. Brand kapitányt alakítja, aki egy szellem, és nem mellesleg pipa Sparrowra, mert szerinte ő ölte meg a testvérét.

Lizzy Caplan is szerepel majd a Now You See Me 2-ben.

Úgy néz ki Sam Raimi rendezi majd a Silver Linings Playbook írójának új jövőre megjelenő könyvének az adaptációját. Bla bla kurva messzi hír, de Raimi érdekes lehet egy kőkemény drámánál, szóval valamennyire kíváncsi vagyok mit csinál majd, de addigra 10-szer elfelejtjük ezt a szösszenetet, mire befut az első trailer ami majd emlékeztet minket.

Krang, Rocksteady és Beebop is szerepelt az idei Teenage Mutant Ninja Turtles forgatókönyvében, de később ki lett húzva az a rész és más sztori valósult meg. Viszont pár concept art készült hozzájuk:


9 hozzászólás a “Hitman, Kalózok, Doctor Strange meg ilyesmi” bejegyzéshez

 1. 1. Ewan McGregornak nagyon örülnék, elbirna már egy karrier rebootot, mert lassan egy évtizede amiben szerepel, az vastagon bukik.

  2. egyre gyanúsabb, hogy azért a Hitman filmért nem kár.

  3. Javier Bardem kalózos főgonosz Deppel szemben, ez jöhet :)

  4. nem hittem volna, hogy Kranget akármilyen formában egy kicsit is komolyan lehet venni, de ez a concept róla kifejezetten jól néz ki…szóval majd valamelyik következő részben.

 2. Rocksteady és Beebop jeeeee! :D imádom!

  A Silver Linings jó film volt, elolvasni még nem tudtam, de a kövi könyvig biztos meglesz az is.

 3. Valami kiBBbbaszottjók ezek a koncept artok. Ezt ha kicsit élethűbb állatfejekkel megcsinálják, nálam kötelező darab lesz. Gyilok+.

 4. a concept artok mindig vagányak, de sajna mire eljutnak a filmig, már csak közepes, lebutított verziókat láthatunk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.