Blockbuster watch: Fury!

A Fury 23,5 millióval nyitott Amerikában, ez a tipikus Captain Phillips szint. Elmarad a Gone Girltől, de attól idén minden felnőtt film (R besorolású) el fog maradni talán. A héten nálunk is nyit a mozi Harag címmel.

És ha már Gone Girl, ezen a hétvégén még mindig összeszedett 17,8 milliót odakinn a film, ezzel lehagyta ottani összbevételben a The Social Network és The Girl with the Dragon Tattoo filmeket a rendezőtől. Világszinten már 201 milliónál jár a móka.

Közben a The Book of Life 17 milliót szedett össze, ami teljesen korrekt.

A hétvége legnagyobb buktája talán a The Best of Me. Vége a Sparks feldolgozások korszakának? 10,2 milliót hozott a film, ami fele a legutóbbi hasonló filmnek, a Safe Havennek. A Judge is csak 8 milliót hozott a második hetén, bár ez nem is annyira rossz az első hét 13 millájához viszonyítva esésileg.

3 hozzászólás a “Blockbuster watch: Fury!” bejegyzéshez

  1. elsőre kevésnek tunt, de valóban R + világháború…starpower azért kicsit meghúzta.

    a jó visszajelzések miatt talán lefuthatna jól, de ez is Murphy, hogy alig akad országos terjesztésu akciófilm manapság, és kap egyet a nyakába jövő héten. remélem jól tartja magát és 75M körülre elér és jövő héten talán John Wick sem hasal el nagyon.

    Gone Girl még a visszajelzések mellett is nagyon szép, azt hittem 120M körül majd megragad, de lesz ez simán 150 is.

    Sandler meg ismét taknyolt egyet, hiába nem országos, de az az 500 dolláros mozinkénti átlag gyalázatos. Birdman 4 (!) moziból többet hozott, mint az 608-ból…oké, hype meg minden, de akkor is durva mindkettő eredménye a két végponton.

    Denzel meg a labirintusos szépen átkúsznak a 100 millión, az azért szép tőlük.

  2. azért a Men women and children nem kenhető csak Sandlerre szerintem, de mindegy, a Birdmannek kell örülni meg a Dear White Peoplenek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.