Női rendezőt keresnek a Wonder Woman filmhez

Azt már tudjuk, hogy Gal Gadot főszereplésével akar egy filmet Wonder Woman filmet a Warner/DC 2017-ben, de most apróságként kiderült, hogy női rendezőt akarnak. Ezekből amúgy nincs túl sok Hollywoodban, talán Kathryn Bigelow (The Hurt Locker) a legismertebb mostanában, de ott van Jolie, meg a Punisher: War Zonet rendező Lexi Alexander, de senki sem az az 1 milliárd bevételes blockbuster gyáros. Meglátjuk kit szúrnak ki.

36 hozzászólás a “Női rendezőt keresnek a Wonder Woman filmhez” bejegyzéshez

  1. Oké. Kérdés. Miért? Azért meg a főszereplő karakter is nő? Nem talán képzettség szerint kellene keresni rendezőt?

  2. Ezt én se értem miért, a tehetség fontosabb lenne…kell a csapatba, de nem feltétlen a legfontosabb pozícióba, azért, mert nő. Mondjuk Bigelow simán jót tenne neki, nem “1 milliárd bevételes blockbuster gyáros”, de elég “férfias” rendezőnek tartom és a Holtpont is odab*szott előbb bíznám rá, mint Jolie-ra, szerintem jobban bírna akciót kezelni stb. James Cameron ne Aquament rendezzen höhö (Vincent Chase! :D) …én mindig rá gondoltam, ha WW filmről volt szó, Whedon lett volna még jó.

  3. A Punisher: War Zone teljesen jó film volt szerintem. (Az legalábbis biztos, hogy mérföldekkel jobb, mint az azelőtti 2 Punisher) Nem tudom miért nem abba az irányba haladnak a képregényfilmek. És még le is van pontozva..szégyen.
    Az meg, hogy női szuperhősnek női rendezőt..egy irtó nagy baromság szerintem, de ha már így, akkor Lexire rábízhatnák.

  4. Rendkívül szexista húzás.Ha fordítva lenne már itt sipákolna mindenféle feminista szervezet.
    Nagy bajban lesznek amikor az aquamanhez kell majd valami hibrid rendezőt találni.

  5. Ez valóban baljós lépés. Legrosszabb esetben az is lehetséges, hogy a film valami idióta feminista férfiszapuló baromság lesz.

  6. Ahelyett hogy politikailag korrekt reklámot csinálnak nem arra kellene inkább fókuszállni, hogy mitől lenne JÓ a film? Tény, hogy WW egy (többé-kevésbé)feminista karakter de ezt miért ne tudná egy férfi megérteni és normálisan filmre vinni? Ok, legyen akkor női rendező de had érezzem már, hogy nem azért nem férfi, nehogy alulreprezentálva érezzem már magam!

    Kicsit nevetségesnek kezdem érezni ezt a húúú, a Marvel lekaszállt már minden dicsőséget itt na majd akkor mi csináljuk az első női főszerepes/színesbőrű főszerepes szuperhősfilmet…huuu!(Ja, amúgy senki nem szólt nekik, hogy volt már egy Hankock WS-el?)

    DC!Tessék letenni már valamit az asztalra és nem beszarni a Marveltől, ok??

    Mekare: Jaj, csak Whedont ne! Bár én nagyon szeretem, amit csinál, azt le se tagadhatja, hogy nem igazán érti a nőket…

  7. Amúgy sokan Lynda Cartert akarják az anyukájának, mivel ugye az is volt WW korábban, ha jól emlékszem, de én még mindig arról álmodozom, hogy Lucy Lawless, ha már nem Diana akkor legalább Hippolyta legyen. Plusz azért előfordul időutazás plusz párhuzamos univerzumok, szóval Carter simán lehetne WW megint :) mondjuk nem baj, ha nem kavarnak még ilyesmikkel…egy sima eredetsztoriba beletörhet a bicskájuk, ha nem veszik komolyan

    Kisame: Ő már tuti nem lesz, de azért szívesen megnéztem volna, mit akart összehozni, meg hogy végül miért nem kellett az Ő WW filmje..nem tetszett a terv vagy csak még nem mertek belevágni stb…
    Mondjuk nekem tetszettek az Ő női hősei, nem mind, de volt pár király.

  8. mekare: Erről olvastam régen, és ha jól emlékszem whedon terve az volt, hogy ww egy istennő lett volna, aki békét akar hozni a földre, mert elszörnyed, hogy háborúk, éhínségek stb. vannak.

    Whedon a démonos lovecraftos sztorijai miatt érdekel, mert van pár jó belőlük a buffy univerzumban, de többségében ellenszenves. Az hogy a sorozatai meg ő szerinte csak nőgyűlölet létezik, de olyan formában is mintha minden férfi ösztönösen olyan lenne (womb envy beszólása a való életben, meg van egy rész az angelben billy az ősi nőgyűlöletről)undorító.

    A külföldi oldalakon sokan vannak, akik szerint egyszerűen rá van izgulva a fiatal jó testű lányokra, leszbikusokra, dominákra és ezeket jeleníti meg, szerintem van benne valami. Érdekeségképp a ww megalkotója william moulton marston is valószínűleg csak a saját szex fantáziáit (dominák, nőuralom) jelenítette meg a képregényírással.

  9. @Max: “Nagy bajban lesznek amikor az aquamanhez kell majd valami hibrid rendezőt találni.”
    bazdmeg :D

    egyébként innen is lászik, hogy a DC már elfogadta az ezüstérmet, ha ilyen hülye indokokkal, húzásokkal meg sem próbálnak az élre törni.
    mondjuk részemről a rendezés mindig másodlagos, a forgatókönyv legyen jó!

  10. zriff:

    Még jó, hogy övé lett az Avengers, annak esetleges sikertelensége nem ütött volna annyira szíven, mintha a Justice Leagueről lenne szó (nagyon szorítok a DCnek, de kicsinálnak ezekkel a bejelentésekkel). Whedon legyen akármilyen sorozatokban eddig nagy kedvenceket adott nekem, interjúkat viszont nem szoktam tőle olvasni stb úgyhogy arról lemaradtam. A kiscsaj, domina fétisben van valami, sőt kb tagadhatatlan :D
    Igen, Marston elvileg bírta a megkötözéses dolgokat is azt hiszem, szóval nem véletlen az a lasszó.

  11. cys, de hülye vagy :DD

    Amúgy egyetértek, ez eredendően idióta húzás. Mégis mit tesz hozzá az, hogy nő a rendező? Max. hogy nem bámulja Gadot melleit snittbeállításnál…

  12. Követelem, hogy az Ant-Mant David Attenborough rendezze! ki más tudná jobban megcsinálni, ha nem egy természettudós aki ismeri a hangyákat.

    De most komolyan, épp erről beszéltem nem rég, a női egyenjogúság túlzásba viteléről. Ha csak nem akarják modernizálni a karaktert mint ahogy a Dragon Ballban tették, ahol azt hiszem Goku főiskolás házibuliba ment vagy mi.. szerencsére kitöröltem az emlékezetemből azt a szart.

  13. halál mindegy hogy ki rendezi, a kutyát nem érdekli milyen lesz mert a rajongók úgyis megnézik
    már csak azért és utánna lefikázhassák és elmondhassák mekkora egy szar lett

  14. szerintem is Bigelow a legnagyobb esélyes (vagy talán a legjobb opció), és mivel nem hiszem, hogy nagyon be lenne táblázva egy The Hurt Lockers vagy The Hurt, the Locker and the Hurt Locker stb. folytatásokkal, nem is nagyon érdemes feltúrni a netet, hogy több női rendezőt keressenek, ha már kötik az ebet a karóhoz ezzel a “női rendezőt” üggyel.

  15. A DC mindent elkövet hogy szar legyen a film. A fos castingok után most talán direkt szar rendezőket is keresnek…

  16. Attól, hogy női rendezőt keresnek akkor már nem lehet jó? A nők is emberek, közülük is vannak nagyon jó rendezők. Mi a f*aszért nem tudtok még csak egy kicsit is várni, hogy mi sül ki belőle. DC-nél ez a divat, hogy akármi a hír, már őrjöngeni kell?(“…akármi is ez de úgy is szar lesz; női rendező de szar lesz; WW-t nem ismerem, de biztos szar lesz…”) A Marveles rózsaszín világban meg mindenki a nyálát csorgatja. fuck logic

  17. zo:

    Lehet a Marvel már mindenkit hidegen hagy a rózsaszín, képernyőből fröccsenő nyála miatt. Legalábbis engem abszolút nem tud már meghatni, annyira POP. Az elv faszság, hogy női hősnek női rendezőt..szerintem senki sem bánná ha nő rendezné és valamit félreértettél.

    Egyébként ferdítettem picit, mert a héten belefutottam a Marvel Motion Comicokba és egész jók, nem gondoltam volna, hogy jönnek még ki normális animációk amik nem gyerekeknek szólnak.

  18. Wow, azért elég megdöbbentő, mennyire kivágta a biztosítékot, hogy úristeeeen, női rendezőt keresnek…

  19. Nem az a baj, hogy nő lesz a rendező, csak ne azért legyen, mert nő…mondom ezt úgy, hogy én is az vagyok. Semmi gondom nem lett volna a bejelentéssel, ha már az adott személlyel kezdik…nem úgy, hogy hé amúgy nő lesz a rendező, de még fogalmunk sincs ki lesz az, milyen filmjei vannak, mennyi tapasztalata, tehetsége… de nyugi, mert NŐ és hát ez egy Wonder Woman film, nem elég?

  20. Szerintem meg tök fölösleges ezen a lovagolni… mindenesetre a DC elérte amit akart… ezzel is népszerűsíteni akarta a filmjét amit sikerült :D

    Nem véletlenül nem tartották magukban a hírt h nőt keresnek rendezőnek.

  21. “több különböző Batman-ruhája lesz. Egészen pontosan kettő, egy a direkt Afflecknek áttervezett ruha, amiről már számos kép megjelent, és egy másik, ami kriptionitból készült, és még rakétákat is ki lehet lőni vele.”

    A Man of Steel-ben nem az volt, hogy a bolygó levegőjére gyengül le és nem zölden izzó kövek miatt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.