A Nolaneknek nem lesz köze a Dc univerzumhoz

Ugye a Dc bejelentette a sok képregényfilmjét meg ilyesmi, ennek kapcsán Jonathan Nolan ejtette el, hogy számukra lezárult ez a korszak, “I kind of feel like that chapter for us is closed.”. A csávó ugye írással segédkezett testvérének. Hogy ez jó vagy rossz, mindenki döntse el maga, gondolom sok utáló örül, de így konkrétan kijelentve… hát igen, tisztán látszik, hogy a DC/Warner mást akar építeni, mint ami a Dark Knight trilógia volt.

human
írta
2014. 10. 27. 04:14
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “A Nolaneknek nem lesz köze a Dc univerzumhoz” bejegyzéshez

 1. A végén még lesz rendes Batman film :D
  Egyre jobban bízok az új DC-s filmekben, bár a WWoman

 2. szerintem jól állt a Man of Steelnek Nolan közremüködése (aztán ki tudja mennyire volt benne), de ezt a realista, inkább Malickes képivilágot valószinüleg ő hozta magával. A banális történetvezetési bakik okoztak ott inkább sok problémát, most meg eleve már egy raklap karaktert akarnak megmozgatni a következő filmben Goyer, meg Snyder szkriptjével..hát sok sikert hozzá. Nem azt mondom, hogy kellenek oda a Nolanek feltétlenül, de hosszú távon biztos több pluszt adtak volna, mint amennyit elvesznek a haterek szerint.

 3. Pompázatos, hogy Nolan végre leszállt már a Batmanről, mert amit művelt vele az egy gyalázat. Tudom, hogy sokan megzabálták a kreálmányát, de én ettől még nem ájultam el tőle. Realisztikus megközelítés nekem nem tetszett, maradjunk ennyiben…
  Szeretnék végre ujra egy igazi jó darkos batman filmet látni, mint a Burton verzió ami volt. Ujra olyan batmant, aki az eredeti közegében akciózik /Gotham city/ és sok éjszakai jelenettel. Na meg ujra jó nők is lehetnének benne, mint a régi részekben. Az új trilogiában még az sem nagyon adatott meg…

  Nem kell! a kurva New york city??, meg a nappali akciójelenetek?, meg a batman tank?? ….a seggemet! Vissza a régi dizáynt!

 4. Na akkor hogy ne csak Nolan-ellenes kommentek legyenek :)
  Szerintem Nolan volt a legjobb dolog, ami a mozgóképes Batmanekkel történhetett, pláne Schumacher ámokfutásai után… :)

  De egyébként én nem bánom, ha nem lesz benne része, foglalkozzon csak a saját ötleteivel.

 5. rendben van, hogy nem ájultál el tőle, mi se :). de attól még szerethetjük, mert önmagukban nagyon jó filmek lettek, az hogy nem volt annyira ‘comic-szerű’ a trilógia mint ahogy megszokhattad az évek során-hát ez van (bár a tdkr nekem is kissé túlzás volt már)

 6. A Batman és Robin után nem lehetett volna más Batman sikeres, és komolyan venni, csak ha egy teljesen más megközelítéssel próbálkoztak. Így is eltelt 8 év a Batman&Robin és a Batman kezdődik között.

 7. látom sokaknak nem tetszett Nolan Batmanje.
  a tetves shoemaker Batmanje után ez egy csoda volt.

 8. Pont a múlt hétvégén csíptem el a TDKR-t a tv-ben és átgondoltam egy kicsit hogyan illett ez az egész a képregényfilmes felhozatalba.Bár nekem pont a 3. rész tetszett a legkevésbé az leszűrtem, hogy:
  -ezek a filmek nem képregényfilmek
  -a filmek egy képregény szereplőt használó, képregény ihletésű drámák
  -minden olyan jelenet, ahol Bruce Batmannek van öltözve röhejes
  -az ellenfelek röhejesek( kivéve Joker nyílván, bocs Tom Hardy!)
  -a női szereplők kritikán aluliak(mint minden Nolan-filmben)
  -ennek ellenére maga Bruce/Batman karaktere szerethető
  -és a filmek önmagukban jók és élvezhetőek

  Én nem bánom , hogy a DC eltávolodik a Sötét Lovag-képtől, viszont ez a trilógia lesz egy jó darabig az összehasonlítási pont itt.Vagyis a Warnernek át kell ugrania a Nola-lécet ha valami jót akar elénk letenni!

 9. A Schumishoz képest tényleg megváltás volt Nolan,bár erőletett realisztikus mindent megmagyarázunk hogy hihető legyen valós környezetbe ültetett Batman névre hallgató kommandós hőse, de amitől batman film egy batman film, azt sikerült kitarolni belőle rendesen. Így meg egy bűnügyi akciókrimist kapott a jónép a várt képregényfilm helyett. Ez baszta ki a batmankedvelők bizonyos részénél az idegzetet.

  Clooneys meg a Kilmeres részek legalább akkora belebaszás volt a szépérzetbe, mint a Terminator 3 része.
  Ettől függetlenül lehetett volna képregényszerübben is folytatni feltétlezem, egy batman film elment volna realizmus erőszakolás nélkül is, ha jól van megcsinálva jó szinészekkel.
  Bár a jó szinészbrancs még nem garancia, mert a Forever/returns is többnyire jó szinészeket vonultat fel, mégis ócsek gagyik lettek.
  Koncepciós hiba.

 10. Elírtam, nem Returns akart lenni ,hanem Batman&robin.
  A Pingvines macskanős rész volta legjobb! Az még minőség volt!!

 11. Nolan nem is Batman filmet csinált, hanem Dark Knightot. Akinek meg. Nincsenek jó nők? Anne Hathway meg Marion Cotillard akkor mi? A cipőkészítő filmjei, amiket a Nickelodeon kellett volna adjon a 3-5 éveseknek, na azok aztán képregényfilmek voltak. Zsniális.

 12. Ne legyen igazam, de szerintem az új Batman és Superman ámokfutás akkora gödörbe hajt, amiből nincs kimászási lehetőség. Zack egy nagyon túlértékelt balfék, Nolan Batmanjei meg simán a legjobb képregény szerű filmek. Lehet nem szeretni Nolant, de nincs értelme. Ennek az embernek olyan elképzelései vannak, amik szerintem bámulatosak.

 13. Én nagy batman fan vagyok, és imádom a Nolan trilógiát, hozzá teszem ez nem az igazi batman, de nagyon szuper trilógia lett szerintem. Így, hogy reálisabbak lettek azok a filmek, szerintem sokkal nagyobb rétegben lett népszerűbb nem csak a fiatalok körében. Egyébként az csak nekem tűnt fel hogy a tdkr ban mikor Bruce Wayne beszélget Blakekel az elején, hogy mi volt a csatornában akkor óriás krokodilokat említ! Ma napig nem hagy nyugodni, hogy azzal vajon mire célozhatott, csak nem killer croc-ra? Nyílván ez a Nolanos realista verzióba nem férne bele, úgyhogy valószínű csak egy utalás volt, de mekkora lenne már egy ilyesmi folytatás, mondjuk hogy Blake lenne Batman. Vissza térve erre az új batmanra remélem a sötét hangulat megmarad, meg a zenei stílus.

 14. Na látom az összes Nolan fikázó ugrott az elején :) Pedig a Nolan féle trilógia volt a legjobb ami történhetett a Batman filmekkel. A Burton féle verzió egy rossz vicc. Könyörgöm ki tudja azt komolyan venni. (És akkor nem is említettem a Clooney-is ámokfutást). Egyszerűen zseniálisak lettek ezek a Batman filmek de nyilván nincs mit rajta folytatni. Nolan és Bale lezárták és ugyan lehetne folytatásokat gyártani de minek? Csak elrontanák vele.
  Az, hogy a DC/Warner más irányt akar egy dolog. Aztán majd meglátjuk. De lehet, hogy a DC/Warner nem akar más irányt csak Nolane-éknek lett baromira elege ebből a dologból.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.