Bővített Age of Ultron előzetes

Wow, igazából csak egy poénos jelenetet tettek az elejére, de ez rögtön jobban felidézi az Avengers első részét, mint a darkos női énekes valami. Amikor a kapitány rámarkol…

34 hozzászólás a “Bővített Age of Ultron előzetes” bejegyzéshez

  1. Khöm ezt olvastam reggel : “Kevin Feige azt válaszolja a szóbeszédekre, hogy Pókember csatlakozni fog a Bosszúállókhoz.”

    ERRŐL TUD VALAKI BÁRMIT? :O

  2. nem rossz, nem rossz! engem csak Ultron kinézete zavar, olyan mintha egy Disney rajzfilmből húzták volna ki…wait…waat? A klasszikus Ultron nekem jobban bejön, de ez csak kukacoskodás, mint a DC-nél általában.

  3. Nemtudom miért nem a rendes kinézetét használják Ultronnak. Pedig a legelső teaserben amit valamelyik Con-on adtak le, ott a rendes arcát használták. De szerintem nem ezen fog elbukni a dolog szóval várós :D

  4. Valamelyik angol szaki össze tudná foglalni,hogy mit magyaráz Ultron az elején a csapatnak?

  5. @GazembR

    Ugye próbálják kihúzni Thor kalapácsát,és a végén mondja Thor, hogy azért nem sikerül, mert egyikük sem érdemes rá,erre jön Ultron és azt mondja, hogy “hogyan is lehetnének érdemesek rá? Csak bábok vagytok,zsinóron rángatva/összekuszálva”. kb ennyi

  6. Épp most akartam írni én is. Így van, ennyit mond. Még a végén hozzáteszi mégegyszer, h “zsinóron”. Kihangsúlyozva mondandóját. :P

  7. Nevetségesen van összevágva az eleje.
    Sólyomszem gyorsabb, mint Higanyszál! :)

    0:39 – ül hátul a fotel karfáján
    0:44 – Maria Hill ügynök mellett ül
    0:46 – újra a fotelnél

    Ez a Renner gyerek tud valamit!
    És még azt mondják, hogy kevés lesz Ultron ellen a képességeivel! :P

    Természetesen nagyon várom a filmet!

  8. Kicsit spoiler:
    Az eventen mutattak még egy klippet a filmből, ha rákerestek tuti megtaláljátok, az egyik meghívott volt olyan kedves és felvette a telefonjával: Tony és Steve fát hasogatnak egy ház udvarán, valószínűleg az ikrekkel való első összecsapást követően.

    A beszélgetésből kiderül, hogy Wanda valamilyen látomást küldött mindenkire a saját legnagyobb félelméről, ami aztán nagy fejetlenséghez vezetett. Tony gyanakvását fejezi ki a kapitánynak, mondván, hogy ő nem is akadt ki ettől annyira, erre Steve fenyegetően kettétép egy farönköt kézzel…

  9. Van még egy csaj a szobában Maria Hillen és Black Widown kívül, de nem nagyon mutogatják. Az 51dik másodpercben látszik, a jobb szélső fotelben ül.

  10. BNG
    Testalkat és hajszerkezet alapján (bát a hajszíne más mint eddig) Pepper Potts-ra tippelnék

  11. A magyar szinkronosat be ne rakd human… Várjuk meg a rendeset Hirtling István. Egy fizikai fájdalomtól óvod meg az olvasóid. :D

  12. @Peter Wiggin

    Koszi, kozben mar meg is lett erositve a szineszno, bar a karakter meg mindig kerdeses.
    Biztos azert rejtegetik mert nagyon fontos, vagy nagyon nem:)

  13. gondolom az elején ott Ultron lenne.
    és kicsit lesérült, de elment az Angyalokhoz így is.
    akkor nagyon szeretne tőlük valamit :)

  14. Úgy látszik változtatott a studió a szövegen, mert valami korábbi comic conos felvételen még azt mondja Ultron, hogy “How could you be worthy? You are all killers” nem pedig azt hogy puppets. Mondjuk ez a bábos szöveg jobb.

  15. Csak nekem tünik úgy, h Ultron és Iron Man között 10% különbség sincs kinézetben? És csak engem zavar ez az óriási hasonlóság?

  16. Mindfuck, kurva jó lesz. És akkor belegondol az ember, hogy ez még mindig “csak felvezetés” a Civil War meg Infinity War előtt… :)

  17. Én azt olvastam, hogy itt majd Mjölnir körül lesz majd gebasz. Legalábbis az alapján, ahogy Stark reagál a dologra. Érdekes lesz!

  18. Draven: kérdezd ott ahol ezt írták? vagy mégsem bízol bennük, itt akarod ellenőrizni a dolgot? semmi konkrétum nincs az ügyben, annyit tudunk, hogy a Sony és a Marvel tárgyalt valamiről és a Pókember ezekbe a történetekbe illene. Tippre: nem fogják most ellőni a hírt ha meg is egyeztek, hiszen csak 2018-ban jön a film. De ezt már többször leírtam szerintem.

  19. Nagyon pöpec ez a hősök civilben lazulnak és kalapácsot baszkurázzák jelenet, kár volt ellőni, lehet nevetni rajta rendesen..
    Ez pont a filmhez kellett volna.
    Félő ,hogy már csak az elcsépelt CGI monstrum zéró stressz jelenetek maradnak kibontva a filmben, amúgy minden meglepetés el lesz csattogtatva.

  20. Rájöttem, hogy miért csalódunk mindig ezekben a filmekben, még akkor is, ha amúgy nem hagynak rossz érzést megnézésük után: mert várjuk a súlyos történetet, a súlyos cselekményt, a tragédiát, és az sosem jön. Akkor is várjuk, ha tudjuk, hogy nem jön. PG13-as film fizikai képtelenség, hogy hozza azt a hangulatot, ami ebben az előzetesben van, mert ahhoz kellene minimum egy Terminator 1-2-féle forgatókönyv, sok vérrel.
    Szóvalhiába néz ki baromi baljóslatúnak Ultron, hiába a fenyegető szövegek, a fenyegető, félelmetes zene. Ez egy ugyanolyan CGI orgiás mesefilm lesz, mint az összes többi PG13-as képregényfilm.
    Ultron karaktere eleve egy kattant, “lelkibeteg” mesterséges intelligencia, szóval ennek a keménykedésnek akkor lenne súlya, ha ártatlan embertömegeket égetne hamuvá, és városokat döntene össze,mielőtt ártalmatlanná teszik valahogy. Ehelyett lesz a látványos 3d-s korhatáros képregény. Jó lesz a maga műfajában, de ürességet fog hagyni maga után.

  21. Amúgy akik a PG-13-ért nyávognak, azok ugye vágják, hogy a sokak által annyira éltetett, és “hű de darkos” Nolan-féle Batman-trilógia is ezzel a besorolással futott odakint?

    Szóval nem csak a PG-13-mat kellene hibáztatni önmagában, ha esetleg a filmben nincs elég dráma, és nincs súlya a cselekménynek!

  22. szerinted ugyanazok “nyávognak” róla? és mondj még pár erős drámát pg-13 merítéssel

  23. Scarlet Witch átmossa Hulk agyát, ezért kezd zúzni a városban, Tony meg ráküldi a Hulkbustert.

  24. Azért olyanok amilyenek ezek a filmek, mert 12-es a korhatár, jah és mert a walt disney csinálja. Láttatok már waltdisneytől darkos filmet vagy olyat amiben kicsit több öldöklés van? Mert én nem.

    Olvastam egy cikket hogy amíg ők csinálják a marvelfilmeket addig nem is lesznek megemelve a korhatárok, szóval ne is reménykedjetek hogy majd vmi “súlyos” filmet kaptok.

    Én pl. kifejezetten örülök a happy end-eknek, meg hogy nem purcannak meg a szuperhősök.

  25. Abu: ehhez nem kell cikkeket olvasni, a Disney konkrétan kijelentette ezt a Punisher War Zone után.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.