Még egy kis Avengers: Ultron, bocs

Bb szokás szerint szállította a videót arról, hogy még mit vetítettek a Marvel eventen megjelenőknek. Alapozzák az Iron Man-Captain America ellentétet benne.

Plusz még itt van az Infinity War előzetese is, nem új jelenetekkel, hanem az eddigi filmekből vágtak össze valamit (nyilván, az IW 2018-ban érkezik, semmit nem forgattak még belőle), viszont a kis extra nem maradt le belőle. Videó a tovább mögött.

13 hozzászólás a “Még egy kis Avengers: Ultron, bocs” bejegyzéshez

 1. de jó, remélem még egy hétig másról se lesz szó. egynek oké volt, de ez már hát… na mindegy.

 2. Tegnap volt a bejelentő press-conference, magától értetődik, hogy folyamatosan jönnek az újabbnál újabb anyagok. The hype must go on….

  De tudod, nem muszáj megnézni, ha nem érdekel/nem akarod lelőni a dolgokat! ;)

 3. nem feltétlenül humant okolom, de ez tényleg beteges, hogy kb. mondatonként új hír jön az eventről. ennyire eluralta a mozivilágot a Marvel? hát úgy néz ki, igen.

 4. holnaptól meg Marvel kuss lesz egy darabig, poszterek meg ilyesmi Ultronhoz, tvspotok, a szokásos, de azért nem az IW-t fogják promózni 5 évig, nyugi

 5. Emlékszem, amikor a Harry Potter utolsó részénél egy időben minden nap tettek ki új (karakter)posztereket, néha többet is, de én egy kurva szót nem szóltam miatta, mert tudtam, hogy valakinek az tetszik, azt csináltam, hogy továb gögettem, vagy ha nem volt semmi újabb, akkor bezártam az oldalt, nem kezdtem el kommentelgetni, hogy minek, meg mi értelme, meg nem unjátok még, meg mikor lesz már bukta, stb.
  Más miért nem tud tobbábgörgetni?
  Tényleg ennyire jó lehúzni valamit, egyesek ennyire szükségesnek érzik ezt, hogy leszóljanak valamit, ami sokaknak bejön?
  Ezek az emberek nagyon unatkozhatnak otthon, hogy olyan dolgokba is belefoznák, ami nem tetszik nekik.

 6. Valaki tudna adni egy kis gyorsrtalpalót IW ből , naggyából kik vannak benne , miről szól . Spoiler is jöhet.

 7. kalta:
  Na most nem tudom, hogy a film melyiket fogja átvenni, a klasszikust vagy az újat én remélem a klasszikust mert az sokkal jobb és én csak azt tudom.

  Akkor kezdjük: Thanos szerelmes a Halálba, DEAL WITH IT, ekkor még nincs meg a kesztyű neki, a Halál csak akkor fogja elfogadni Thanos-t ha kiírtja az univerzum felét. A kapott ERŐVEL legyőzi a 6 kő tulajdonost és olyan erőre tesz szert amivel a Halál és MINDEN fölött áll, nehéz ezt így leírni, a képregényben sokkal van ábrázolva, de el kell fogadni: Thanos legyőzhetetlen, aztán Adam Warlock összegyűjti a hősöket, hogy legyőzzék Thanost. Mondanom sem kell semmi esélyük és kb a 80%-a meghal…a lényege az ennyi. Persze van tovább is, de azt kb lehetetlen lenne filmre vinni, ahhoz még két film kéne, így szerintem egy butított Thanost fogunk kapni, de még így is durva lesz.

 8. zsolti: ez képregényfilm

  amúgy egy angolost megkérek rá, hogy vázolja nagyjából, miről van szó a nagy favágások közepette

 9. Steve és Tony arról beszélgetnek, hogy milyen hatással volt rájuk a “Maximoff gyerek”(A Skarlát Boszorkány) képessége. Wanda valószínűleg látomást küldött mindenkire a legrosszabb rémálmával kapcsolatban és ez jól szétszórta őket.Thor lelépett minden magyarázat nélkül, Tony -Steve szavaival élve- meg valami nagy hülyeséget csinált. Tony viszont erre azt válaszolja, hogy nem bízik olyanban, aknek nincsen sötét oldala se és megjegyzi, hogy Steve-et láthatóan meg se rázta az eset.

  Tony ezután elkezdi magyarázni, hogy Bannerrel egy olyan terven dolgoztak, ami majd a “csapat végét” jelentené, merthogy a nagy csetepaté után mindenki hazamehetne. Erre Steve közli, hogy nem lehet egy háborút se megelőzni áldotzatok nélkül(???)

  Szerintem ez a farönkhasítás nagyon hatásos erőfitoktatás volt!Vinném a kapitányt fondüzni… :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.