36 hozzászólás a “Mindenki kőkemény a Terminator: Genisys borítókon” bejegyzéshez

  1. Az a terminator olyan gázul néz ki, mintha csak a Sarah Connor sorozatból lenne odavágva. Az első képen meg az a Kasza Tibi?

  2. Azért 2015 nem semmi év lesz! Avengers2, Jurassic world, Star Wars 7, ez a Terminator. Párat félve fogok megnézni a moziban…….

  3. Ezmiez? En imadtam a sara connor chroniclest, de ezek az arcok es ezek a plakatok kritikan aluliak. Nem is tudom mihez lehetne hasonlitani, de a varkozasi faktor mindjar nullara esett, pedig eddig sem volt nagy.

  4. Ugye a film azzal kezdődik, hogy ez a négy ember belebotlik egy csapat terminátorba akik hülyére lyuggatják őket?

  5. Ki volt az az eszement aki Jai Courtney-t választotta be Kylie Reese szerepére?! És egyáltalán… mit keres ő Hollywoodban? Napjain egyik legpocsékabb színésze, egy darab krumpli jobban játszana helyette.

  6. Courtney mint Kyle Reese… Még mindig érthetetlen… ez az überbrutál faszagyerek nézés… minden csak nem Reese.

    Kíváncsi leszek a trailerre.

  7. Matt Smith Terminator filmben? :D

    Ráadásul Emilia Clarke ilyen punk séróval? Látni kell :D

  8. Lehet,h en vagyok oreg, de szamomra egy terminator-film egyet jelent Schwarzenegger urral. Na most, ebben meg szerepel is, raadasul nem csak cgi-kent, ugyhogy eleg furanak tartom h egyik kepen sem szerepel. Igy inkabb viccesek ezek a kepek, foleg courtney a nagyon kemeny nezesevel.
    A film attol fuggetlenul nezos lesz…

  9. Ez ez…szavakkal nem lehet leírni mennyire borzalmas. :O A 2. képen lévő terminátort mintha általános sikolai technika órán eszkábálták volna…

  10. Épp most nézem a T filmeket erre ittvannak ezek a sufniból jött képek…elszomorodtam…mert ezek a filmek verhetetlenek lesznek!!!ettől függetlenül várom én is,bármilyen trágya legyen is megnézem,csak el ne csesszék az idővonalat….

    Ja és háborút kérünk nem visszautazgatást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  11. “Ki volt az az eszement aki Jai Courtney-t választotta be Kylie Reese szerepére?! ”

    És a poén az, hogy John Connort fogja játszani, nem Kyle Reese-t.
    Meg jött hír az alapsztoriról is…háááát

    “Sarah Connorjt kilenc éves korában megfosztotta szüleitől egy visszaküldött terminátor, és azóta Schwarzenegger terminátora nevelgeti(!) őt, akit Faternak(!) szólít. Ennek köszönhetően Sarah jól bánik a fegyverekkel, de meglehetősen antiszociális.”

    Ööööö

  12. Clarke Connornak egy igen jó választásnak tünik. Bírom ezt a komát! szimpatikus volt eddig minden szerepében amit láttam, és meggyőző. Benne több mint valószínű hogy nem lesz csalódás. Mellette ez a Dancsószerű gyerek ki a seggem?

    Courtney valami iiiiszonyatnagy rábaszás, ne már :(
    De a kisleányka is egy ítélet rossz választás. Totális mellényulás volt ezt a kettőt beválasztani. Jai egy antipati faszpörgettyű, a lány meg inkább twájlájtba való vámpírseggcsókra mint egy ilyen szerepre. Túl tini, túl nyikhaj. Már csak a T-nyugger modell hiányzik.

    NEM VÁRÓS!!

  13. Ez a Terminator szeria megcsufolasa lesz. Nekem meg a 3 es a 4 is tetszett ugy ahogy, persze az elso ket resz kozelebe sem erhetnek, de mint akcio sci-fi filmek megalljak a helyuket. Ez a pali a Spartacusbol meg iszonyat gyenge szineszileg, nem is nagyon ertem a hypeolasat.

  14. A második képen a terminátor meglátta Courtney-t és rajta röhög.
    Kíváncsi lennék, hogy ki tólja ennyire Hollywoodban mert tehetsége az nincs egy szál sem. Miért kellett ennek a majomnak szerepet adni ebben a filmben? :-(

  15. Nos ez pont mostantól lett “nem megnézős” kategória.
    Nagyon gyenge fércmunka lett ez a poszter. Szánalom.

  16. Azért álljunk meg egy szóra. Ez egy Terminator film, amiben Arnold a főszereplő. Ne ítéljük már el előre két ilyen fotószerűség alapján. Most ilyen képeket az Avangers-ből is lehetne közölni, az sem komolyabb anyag.

    Az egész majd “mozgásban” fog vizsgázni. Eleve látszik, hogy a készítők ezt a promót nem vették komolyan, csak betoltak pár karakter fotót. A fém terminátor is vigyorog.

    Azt mondom, hogy a trailer után okosabbak leszünk valamelyest, de a végső döntést majd a mozi után hozom meg.

  17. A második kép (rendezői) bal oldalán lévő fickó pont úgy néz ki, mint a Schweitzer Szabolcs akit már gimnáziumban is utáltunk. Szabi miatt nem nézem meg a filmet. Idegesítene.

  18. “Jorus C’Baoth says:
    2014. October 29 at 22:22

    Épp most nézem a T filmeket erre ittvannak ezek a sufniból jött képek…elszomorodtam…mert ezek a filmek verhetetlenek lesznek!!!ettől függetlenül várom én is,bármilyen trágya legyen is megnézem,csak el ne csesszék az idővonalat….”

    Pedig elfogják, erre nyugodtan mérget vehetsz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.