Chappie-előzetes: megvan a hét trailere

A District 9 rendezője ezúttal a mesterséges intelligencia kérdésével foglalkozik. A főszereplők konkrétan “felnevelnek” egy robotot, akinek érzései lesznek, ami nem tetszik pár embernek a mássága miatt. Mindezt eszméletlenül felemelő trailerben tálalva. Legyen jó a film, ne menjen mellé, mint az Elysium.

Bár elvileg sci-fi komédia, és itt is akadt pár viccesebb jelenet, azért úgy tűnik komolyság is lesz itt bőven.

human
írta
2014. 11. 04. 18:53
megjelenés
42
hozzászolás


42 hozzászólás a “Chappie-előzetes: megvan a hét trailere” bejegyzéshez

 1. Én is kerestem a komédiát, de ez inkább valamiféle dramedy lesz. Tetszik, akár egy sportfilmnek is elmenne a zene miatt :D

 2. Die Antwoord, Hugh Jackman, Neill Blomkamp… Mindjárt le is gördül pár férfikönny az orcámon :’)

 3. Valahogy sem a leírás és téma, sem a trailer maga nem tűnik túl viccesnek. “Csupán” egy jó filmnek :)

  Nézős lesz, az már most biztos.

 4. AZ A SZEREPLŐGÁRDA ÚRISTEN! fogalmam sem volt die antwoordékról és jackmanről de ez így hihetetlen hangulat. olyan mint valami tripla A kategóriás trash film ami mégis komoly. KELL.

 5. 480p-ben nézzük, mint az állatok.

  nem tudom, robotos drámához nem nagyon lenne kedvem szerintem. érdekes, hogy Blomkamp nem tud szabadulni ezektől az apartheides, elnyomós, kisebbséges témáktól. elsőre jó volt, másodikra már nem annyira, ez meg konkrétan nem érdekel.

 6. Die Antwoord?? Ráadásul Yolandi nem is tűnik rossznak. De a többi karakter is érdekel. Az is tetszik, hogy a robot nem tűnik túl high-technek. Ez így most felkerült a várólista tetejére :)

 7. Látom Neill Blomkamp nagyon oda van a jövős robotos témáért! A filmjeinek is van már egy egyedi stílusa, ami bejön! Jöhet a film!

 8. megépítjük->tanítjuk->kiengedjük a nagyvilágba->kiközösítjük->megalázzuk->megpróbáljuk elpusztítani->mégis megmenti az életünket->megsemmisül->újra összerakjuk… nekem ezt nem bírná a piciny lelkem, szóóóval kimarad.

 9. Ninja tanítja beszélni..basszus hát mi akcentusa lesz szegénynek..C3PIO beleőszül mire lefordítja :D

 10. dev patel, olyan mint egy pixar karakter: thats a watch!

  továbbra is várós, az elysium-ot elnézzük a rendezőnek

 11. Máig nem értem, hogy miért lett ennyire negatív a fogadtatása az Elysiumnak, szerintem toronymagasan a tavalyi év filmje volt, de hát… mindenkinek más az ízlése. Ezt meg premieren, legkésőbb.

 12. Mielőtt mindenki felháborodna hogy mit keres benne a Die Antword, elvileg Blomkamp-el baráti viszonyba vannak és már a District 9 óta beszélnek közös filmezésről. Különben a Baby’s on fire klipben is van Blomkamp cameo (3:50-nél )

 13. Kétszer kellett megnéznem a trailert, mert elsőre nem tudtam túltenni magam azon, hogy a Die Antwoord-osok főszereplők és saját magukat játsszák. A bemutató felcsigázott rendesen.

 14. Nekem nem tetszik a zenekaros dolog. Béna. Már épp kezdtem lehúzni magamban a trailert mikor a többi színészt is megláttam. Látatlanban mondom nem lesz olyan jó mint lehetne. Azért kíváncsi vagyok.

 15. Hányszor akarják még ezek ugyan azt a történetet, átcsomagolva, újszerűnek beállítva lenyomni a torkunkon? Jajjj szegény kis robotocska, jajj-jajj szegényke, brühühüüü, és persze utána szó nélkül, fejünket elfordítva megyünk el, a mozi mellett kolduló hajléktalan mellett. Hányigert keltő képmutató giccs ez az egész. …NEXT

 16. Az elysium csalódottsága után ez se tud megfogni. Nem tetszik, hogy harmadszorra akarja rámtukmálni ugyanazt a látványvilágot. Nem jött be eddig sem.

 17. Már alig várom: “Kérek két jegyet a Csöpire”

  Nekem a Rövidzárlat 1-2 álltali Jonny5 robot jutott eszembe a filmről.

 18. Ritka egy tenyérbemászó csapat az az Antwoord…
  Az előzetes tetszik, de az a két majom nem tudom minek bele…

 19. Az jutott eszembe, amikor a Mass Effect 3-ban bőgtem Legion önfeláldozásakor. Na az ő története fenomenálisan volt megírva, ennél a filmnél viszont félek, hogy nem tudnak újat mutatni és a tök klisé lesz: robot felébred, ráeszmél a világra, csúnya embereknek nem tetszik, majd kapzsin kihasználják és a végén meghal, miközben megmenti a szeretteit.

 20. Nem is hallottam erről a filmről eddig. Az előzetes jó kedvcsináló, tehát én biztosan megnézem. De több előzetest nem nézek már. Egyébként ha a Die Antwoord nem énekli el az I Fink You Freeky-t, akkor csalódott leszek. :(

 21. Én csipázom az ilyen robotos, mesterséges intelligenciás cuccokat :) Viszont érdekes, hogy én mindig a mesterséges intelligenciának drukkolok, még akkor is, ha kinyírna :D

 22. Nem tűnik rossznak, de a Die Antwoord elvette a kedvem a mozitól. Majd talán kiveszem a tékából egyszer ha épp nem lesz más.

 23. kurvaszar. kevésbé elragadtatva: d.a. gáz a filmbe, önismétlés, a kis currys is nem szívesen látott figura a vásznon léghajlító óta. d9 is túlértékelt, a mattdamonos meg olyan lett amilyen, szerencsétlenségére mást várt a nép.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.