Ki kicsoda a Warcraft-filmben, plusz két poszter

Egy remek galéria arról, hogy ki-kit fog alakítani a Duncan Jones (Moon) rendezésében készülő filmben. De előbb a két poszter, viszont a játékot ismerőknek mindenképp érdemes a tovább mögé menni.

THE ALLIANCE:
Anduin Lothar (Travis Fimmel) – The lead protagonist for the Alliance, Lothar is a war hero who has sacrificed everything to keep the people of Azeroth safe.

King Llane Wrynn (Dominic Cooper) – King Llane is the leader of the Alliance city of Stormwind and a beacon of hope to its people in a time of darkness.

Medivh (Ben Foster) – Known as ‘the Guardian,’ Medivh is a mysterious and reclusive protector who wields formidable power.

Khadgar (Ben Schnetzer) – Khadgar is a gifted young mage, embarking on a daring search for the truth.

Lady Taria (Ruth Negga) – Taria is the royal Queen of Stormwind, King Llane’s great love and most trusted counsel.

Garona (Paula Patton) – Caught between the Alliance and the Horde, Garona is a strong-willed survivor who must decide where her true loyalty lies.

THE HORDE:
Durotan (Toby Kebbel) – The lead protagonist for the Horde, Durotan is the noble Chieftain of the Frostwolf Clan, battling to save his people and his family from extinction.

Orgrim (Rob Kazinsky) – Orgrim is Durotan’s right hand and a brave warrior destined to wield the Doomhammer: a weapon of orc legend.

Blackhand (Clancy Brown) – Known as ‘The Destroyer’, Blackhand is one of orc-kind’s most fearsome and titanic warchiefs.

Gul’Dan (Daniel Wu) – Gul’dan is a supreme orc ruler, fueled by a dark magic that even he cannot control.

15 hozzászólás a “Ki kicsoda a Warcraft-filmben, plusz két poszter” bejegyzéshez

 1. Az utolsó előtti képen el tudom képzelni a srác arcát amikor először megnézte melyik karaktert fogja alakítani. Talán azóta ki sem jött a konditeremből. :)

 2. Figyeljétek meg, ha ez bejön nekik, ebből is univerzum-építgetés lesz… ha már most nem azt tervezik.

 3. gondolom a Gyűrűk Ura és a Hobbit sikerén felbuzdulva ők is akarnak egy hasonló filmet.

 4. Eddig is nagyon vártam a filmet, de így, hogy benne lesz Gul’dan, szerintem hibernálom magam a premierig. (Persze a marveles filmeknél fölébrednék. Meg az előzetesnél)

  BeryG: Ha jól emlékszem alapból ez volt a terv. Mondjuk nem hiszem, hogy ezzel kezdik, hiszen már bőven építve van az az univerzum: ott vannak a játékok, könyvek.

 5. De rohadt messze van még 2016 tavasza.
  Ha az beüt nekik, márpedig nagyon esélyes, akkor a következő ~tíz+ évre meglesz az aktuális epic fantasy széria, mert ha ezzel a sztorival indítanak, akkor a stratégiai játékok szotriján haladva minimum egy trilógia a terv.

 6. Szerintem egyelőre maximum elfek lesznek, talán belengetik az undeadeket a végén… pedig egy undead frost mage-re, vagy death knight-ra azért befizetnék! :) Csak Pandaren ne legyen soha, de soha!!

 7. Jó az tény, hogy én meg egy Arthas sztorit néznék meg szívesen szépen, igényesen kibontva, de hajj mikor jön az majd….

 8. hűűű… bízom benne, h jó lesz de tudjátok az a kemény ha ez bejön nekik szerintem belevágnak a starcraft-ba is :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.