May nénis film a Spiderman univerzumban?

Úristen ez a pletyka, beszarok. Szóval a Sony prequelt tervez, ami May néniről szólna, vagyis a filmben nem néni lenne, mert korábbi évek és valami kémtörténetbe keveredne. Szóval nem Sally Field lenne a főszereplő szerintem.

human
írta
2014. 11. 12. 04:08
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “May nénis film a Spiderman univerzumban?” bejegyzéshez

  1. Szupernagyiiii !!!!! és majd cigánykerekezik is meg minden ? egyre jobb ötletekkel állnak elő ezek a filmesek

  2. Basszus ez nekem egy akkora WTF pillanat volt így reggel. Káromkodások hosszú sorozata helyett, inkább csak megkérdezem: tényleg nincs jobb ötletük?? Annyi fasza képregényes alapanyag van és erre ilyen égbekiáltó baromságokkal állnak elő folyamatosan. Hihetetlen.

  3. Én tiszta szívből imádkozom az éghez, hogy megcsinálják ezt a filmet, meg az összes többi hulladék Spidey filmet, csakhogy végre belerokkanjon a Sony és eladja a jogokat a Marvelnek.

  4. Tökmindegy, addigra már lemegy a képregényfilm láz, és utána megint 10-20 évig lehet várni.

  5. A Marvel-en kívül mindenhol idióták dolgoznak? Nincs a Fox-nál meg a Sony-nál egy ember sem akinek 80 feletti IQ-ja lenne?

  6. Miért ott mi a gond? Teljesen jó úton megy a Phase 2-3, Black Panther kb. a lehető legjobb casting lett, GOTG ütött minden szinten… Mi a gond velük?

  7. Fantasztikus. Csak remélni merem hogy mindezek után akkor Ben bácsi előéletét is feldogozzák. Gratula Sony…

  8. Amúgy ha a May néni “jogok” a Fox-nál lennének, mert akkor megcsinálhatnák, hogy ő legyen Galactus hírnöke, olyan mint az ezüstutazó csak aranyból…én megnézném.

  9. Alex: olyan filmekről beszélünk, amik 4-5 év múlva kerülnek moziba, azért ne örüljünk már ennyire előre, várjuk ki az Avengers 2őt, aztán majd lesz miről beszélni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.