7 hozzászólás a “Mr Grey Will See You Now” bejegyzéshez

 1. Ha nem teszik bele az (a)nál tágítót amit a könyvbe beleolvasva megtaláltam akkor nem is lesz ez olyan romantikus szívet-tépő mamipornó amire a kiéhezett női-népesség vár kicsiny világunkban.

 2. Biztos vagyok benne, hogy vannak hölgyeknek kitalált pornó.
  Minek kell ilyet nézni, olvasni?
  Csinálják, vagy nézzék a kifejezetten erre készült “filmeket”. :D

 3. Azok után, hogy lenyilatkozták, hogy nem lesz benne fütyi és punci mutogatás csak cicit fog látni a tisztelt néző, azért eléggé megborultam, hogy egy trash-fanfic-pornóból hogy lehet egy limonádé jellegű még szarabb szart összehozni? Legalább lenne benne rendes pucérkodás, az mentené a dolgot erősen, szerintem, de csak szerintem.

  Amúgy tényleg van rendes, direkte csajoknak készült pornó, sőt feminista pornó is van rendes történettel, mindenféle nőt megalázó aktus nélkül, azt tessék nézni. Vagy olvasni mást, milliónyi jobb erotikus regény van.

  De személy szerint az irl-nál nincs jobb :)

 4. “Legalább lenne benne rendes pucérkodás, az mentené a dolgot erősen, ”

  A rendező nyilatkozta, hogy minnél több nézőt szeretnének vele megfogni plusz Valentin napra tervezik a premierjét. Szerinted? :)

 5. repeater aka Zsírfeka, már nem azért a huszasért, de egy pornós könyv után készülő film ne legyen már szemérmes, mégha az “ott lent” és a “Belső Istennőm” is az alapszövegkörnyezet. Szerintem.
  (Igen, olvastam a könyvet. Mindhármat. Fogadásból. Nyertem is vele egy rakat alkoholt. És nem, nem érte meg. Azóta is súlyos traumában szenvedek.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.