Itt a Fifty Shades of Grey új előzetese

Grey beavatja az új alkalmazottját, az ártatlan nőt az S/M rejtelmeibe. A regény világhírű, mindenki hallott róla, az 1/10-ük olvasta is, most végre életre kel a vásznon. És a többi duma. Valentin napon lesz nézhető, és izé, szerintem arra jó film lesz amire célozták, elég hideg az előzetes. Nyilván közelében sem vagyok a célcsoportnak, szóval nyilatkozotton, akit érdekelt a film, ott a komment mező.

Van egy új poszter is, vagyis eddig még nem tettem ki, 1-2 napja jött.

10 hozzászólás a “Itt a Fifty Shades of Grey új előzetese” bejegyzéshez

  1. Első olvasatra az “arra” szócskát figyelmen kívül hagytam és megtekintettem az előzetest.:D Valamire tényleg jó lesz, mondjuk vallatni Guantamanon. Maximum annyi van benne, hogy Dakota Johnson jól nézki ruhában meg fehérneműben is, de erre áldozni 2 órát? Akinek 6 anyukája van.

  2. Ez még akár jól is elsülhet-…………….ne. De nem hiszem, hogy jól is el fog, mert az előzetes hírek alapján még a könyvben olvasható durvulásból is erősen visszavettek.

    Egyébként a sztoriban lehetne potenciál, ha valaki rendesen felkarolná, és komolyan gondolná a megfilmesítést. Az egy tény, hogy a könyv maga egy ponyva, és irodalmi szempontból borzalmasan van megírva, viszont a történettel lehetne kezdeni valamit.

  3. Nem akarom alábecsülni a női közönséget, de van egy olyan érzésem, hogy ezzel a filmmel kicsit elkéstek az alkotók. Biztos nagy siker lesz, meg a valentin nap is megdobhatja a bevételeket, de mintha kezdene leülni a nagy felhajtás a regény körül.

  4. Egy gyenge Secretary koppintásnak néz ki még mindig, bármilyen mélyebb mondanivaló nélkül, de ne legyen igazam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.