Mindenki a kerekasztalnál: Brühl, Law, Gunn, Múmia, Cardellini, IMAX Batman, Furious

Daniel Brühl (Inglorious Basterds, Rush) is feltűnik majd a Civil War történetet indító Captain America 3-ban, méghozzá elvileg rosszfiúként festi alá az Iron Man és Captain America közötti konfliktust.

James Gunn (Guardians of the Galaxy) arról beszélt a napokban, hogy a film sikere miatt szabadabb kezet kapott a folytatások kapcsán. Avagy egyáltalán nem biztos, hogy a Guardians of the Galaxy csapat összefog az Avengers-szel, hogy közösen győzzék le Thanost a két részes Avengers: Infinity Warban. A rendező bízik benne, hogy a galaxis két oldalán játszódhatnak a történetek, és hogy az ő filmjei valami mást alapoznak meg inkább: “‘Guardians 2’ is not a movie that’s made to move toward ‘Infinity War.’ It’s something that’s made to move toward future cosmic movies, so I don’t feel that that is something that affects me that much.”

A stúdió megerősítette, hogy IMAX kamerákkal is forog a Batman v. Superman. Igazából nem tudom kihámozni, hogy az egész film azzal készül-e, mert hiába van ott ez ““Batman V. Superman: Dawn of Justice” will be shot with Imax cameras, a spokeswoman for the company confirmed to Variety.”, ha a stúdió előző IMAX filmjei között olyanokat emlegetnek IMAX filmekként, amik nem teljes egészében azzal a technikával lettek felvéve.

Linda Cardellini lesz Will Ferrell és Mark Wahlberg mellett a női főszereplő a Daddy’s Home-ban. A sztori röviden: Will új felesége gyermekinek próbál a legjobb mostohaapja lenni, amikor a züllött faterjuk visszatér.

Guy Ritchie is szeret bizonyos színészekkel dolgozni, avagy Jude Law is szerepelni fog a Knights of the Round Table-ben (A kerekasztal lovagjai), a csavar, hogy rosszfiúként.

Pár napja kiderült, hogy Justin Lin visszatér a Fast and Furious franchisehoz, méghozzá lezárni azt, de a stúdió nem meglepő módon nem kettő, hanem legalább 3 filmet tervez.

Gavin O’Connor (Warrior) akció thrillert rendez The Accountant címmel. A történet egy könyvelőről szól, aki éjszakánként profi bérgyilkosként túlórázik. A főszerepben Ben Affleck, de feltűnik majd mellette Anna Kendrick (Cups song;), Jon Bernthal (The Walking Dead) és J.K. Simmons (Whiplash idén) is.

Azt már tudjuk, hogy az Universal a szörny univerzumát tervezgeti, de a lényeg a dologban ez a friss idézet lehet, amit sokatok elfelejt a reboot híreknél: “take it out of the horror genre, put it more in the action-adventure genre“, avagy nem horror hanem inkább kalandfilmeket terveznek, modern korba helyezve. Erről már volt szó.

Katniss egyesíti a lázadókat:

13 hozzászólás a “Mindenki a kerekasztalnál: Brühl, Law, Gunn, Múmia, Cardellini, IMAX Batman, Furious” bejegyzéshez

  1. Értem én, hogy pénzvonat meg minden, de ez a +3 filmes Fast&Furious hír padlóhoz ver keményen :D
    Brühl-t kedvelem, kíváncsi vagyok kit fog alakítani.
    A Universal-tól meg talán ez az első pozitív hír amióta ők is görcsösen univerzumozni akarnak.
    James Gunn meg oké, hogy “szabad kéz” de ha a nagy Disney bizony össze akarja fésülni a két csapatot, akkor azok össze is lesznek.

  2. Ez a plakát/kép igencsak a Battle Royal könyvborító mintájára készült.
    Talán nem is véletlenül….gondolom. Úgyis mindig előhozzák a BR-t ha HG-ről van szó. :)

  3. Én biztos vagyok benne hogy benne lesz a Guardians csapat az infinity warban Thanos ellen sokan kellenek majd pont őket hagyják ki amikor annyira népszerűek lettek + Thanos a közös kapocs a 2 csapat között

  4. Gunn mondhat akármit a végszó így is a stúdióé, és Kevin Feige-é lesz! Ellenkeznie meg nagyon nem kéne, nehogy úgy járjon, mint Edgar Wright…

  5. szerintem meg jót tenne a Marvel filmeknek egy kis rendezői függetlenség, az utóbbi 2 évben már nagyon lehetett érezni az erőltetettséget és az univerzumépítés kötelező jellegét, mintha anyagi bukástól félnének, pedig a képregényrajongók, úgyis megnézik a filmjeiket

  6. Engem inkább az érdekelne, hogy ki lesz Brühl? Valahol azt olvastam, hogy a Dr Stange-ben is fel fog tűnni!

  7. Egyetértek az előttem szólóval. Miután a Marvel megalapozta az Avengerst, közönségkedvencé tette Captain Americát, és legyártott bombasikert egy kibaszott beszélő mosómedvével, hülyék lesznek ezeket az aranybányákat nem szerepeltetni egy filmben. Nincs, nem létezik értelmes indok, amiért ne eresztenék össze a Guardianst meg az Avengerst (plusz az addig megjelenő karaktereket is, Panther stb.)

    (Side note: Black Panther elvileg a világ össze vibrániumának tulajdonosa [de legalábbis egy hatalmas készletnek], szóval nem lennék meglepve, ha az Infinity Warsban már vibránium hacukában parádézna mindenki.)

    Mondjuk szerintem hiba volt bejelenteni az Infinity Warst, mert ezzel kb. elveszik az összes suspense az Ultronból. Tudjuk, hogy főbb szereplők nem fognak elpatkolni (és nem, Hawkeye nem az), mert a Marvel mindegyik kiskedvencet villogtatni akarja majd Thanos ellen, szóval lehet így kicsit ásítozós lesz a film. (Ne legyen igazam.)

  8. Valami mellékszereplő lehet elhullik majd Ultron ellen. Potts, Janes Foster, Fury stb.

    Guardians nyilván benne lesz az Infinity-ben, próbál Gunn terelni de tök egyértelmű a dolog.

    Brühl casting fasza, csupa jó döntést hoz a Marvel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.