Blockbuster watch: Dumb és Dumber lenyomott mindenkit

Bár a Big Hero 6 és az Interstellar is jól tartotta magát, de azért a két idióta a hétvége elejére nyitott a maga 36,1 milliójával. Egyelőre hozták a hozzájuk hasonlító komédiák anyagi szintjét: We’re the Millers, Jackass Presents: Bad Grandpa és Identity Thief.

A Big Hero 6 csak 38%-ot esett és 34,7 milliót hozott a második hétvégéjén. Világszinten már 147 milliónál jár, és nálunk még nem is megy. Sőt, egyelőre nem sok nemzetközi piacon mutatták be.

Az Interstellar 40%-ot esett és 28,3 milliót hozott, Amerikában 97 milliónál jár, viszont világszinten már 322,7-nél. És még csak a 2. héten járunk. Az Inception jobban tartotta magát anno, de azért nem vészes odakinn a helyzete, és hát a világpiaccal rendesen pozitívban végeznek majd. Szóval Nolan még párszor kap pénzt hasonlóan ambiciózus ötletekre.

7 hozzászólás a “Blockbuster watch: Dumb és Dumber lenyomott mindenkit” bejegyzéshez

  1. 1. ez azért kegyetlen jó nyitás Dumberéktől azt nézve, hogy alig több, mint 3000 mozit kaptak és sikerült 11.000-es mozinkénti átlag felett nyitni – 30 körülre tippelték amúgy is, de ez igen csak szépen sikeredett. Carrey élőszereplős film (ha az inflációt nem nézzük) Bruce Almighty óta nem nyitott ilyen jól, szóval kellett már neki valami, habár ez inkább az első résznek szólt, de én örülök a főszereplők sikerének.

    2. Szerintem a jövő héten Katniss lekaszálja a Big Hero6-et, meg az Interstellart is (esnek egy 60% körül) és a 200 millió nagyon távoli lesz, de szépen termelnek, a nemzetközi piac meg vastagon nyereségessé teszi őket.

    3. Fury, Gone Girl és a St. Vincent is szépek tartották magukat az elmúlt hetekben, kár, hogy John Wick közben megáll 40 millió körül, de a nyitás triplázása egy akciófilmnél manapság szép eredmény még igy is.

    4. Birdman és Whiplash totál érdektelen többszáz mozi mellett, főleg az utóbbi durván.

  2. Ha nincs az első rész, ami tényleg klasszikus, ez az adam sandler színvonalú film sehol se lenne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.